186

Десен

преди 10 години

била дясна, исках да кажа ;)

185

Десен

преди 10 години

Хахаххахаха, тука виждам бая червени баби и внуци да ронят горчиви сълзи от яд! Изяжте се! Варна винаги е б

184

Тихо

преди 10 години

Хората имат големи очаквания, големи надежди за Портних. Всички искаме да видим Варна в пълния и блясък.

183

Ana

преди 10 години

Мончева, вярвам, че Портних ще е много по-достоен кмет от Йорданов!

182

Ana

преди 10 години

Саня, оправдания винаги могат да се измислят! Истинските граждани обаче не си търсят извинения и гласуват!

181

Мончева

преди 10 години

Честито на новия ни кмет! Дано да си изпълнява по-добре задълженията от предходния.

180

Саня

преди 10 години

До елицаИзвинения винаги могат да се измислят. И какво значи "може би", какво значи "който и да е, все тая"?!! Значи бягате от отговорност, като не гласувате, ама после като става дума за протести сте на първа линия! Имат право да протестират и да са недоволни само тези, които първо са дали своето участие в избора на дадената политическа фигура. Ако нямате какво смислено да кажете, просто не ангажирайте "ефира" с абсурдите и безсмислиците си.

179

Деян

преди 10 години

До АнонименХахахахах кисело ли ви е гроздето? Не можете да повярвате, че въпреки всичките 89% от *** секции пак сте бити! *** долни! Край на ченгеджийницата ви!

178

аз

преди 10 години

До АнонименМного ясно, че е по-зле. Затова и не ги избрахме, макар да купуваха ромски гласове на поразия.

177

генади

преди 10 години

Вай, вай, вай... Горките ***, гласовете от МАКСУДА не ви бяха достатъчни? ***, червени ***!

176

Анонимен

преди 10 години

До всички, които се възмущават че варненци въпреки антиправителствените протести през февруари отново избраха ГЕРБ: А нима БКП + ДС е по добрата алтернатива?

175

Анонимен

преди 10 години

Гербаджииски фалшификации!

174

П_Петров

преди 10 години

Бих искал софиянци, които се правя, че е ядат тиква, да ми кажат от коя партия е настоящия им кмет и кого избираха два пъти преди това?Между Софиянски, Станишев и Фандъкова кого биха избрали ?Между некадърен връзкар комунист, учителка и опитен мениджър в частна фирма кой е по-подходящ за кмет?

173

анонимен

преди 10 години

ВАРНЕНСКИ К*ЕТЕНИ, ИГОНИХА ГЕРБАДЖИЯ И ПАК ИЗБРАХА ГЕРБЕР, ОТ ТРЪН НА ГЛОГ, ЕЙ, НА ТОВА СЕ КАЗВА И*ИОТИ С ДЕФОРМИРАНО МИСЛЕНЕ !

172

Божинов

преди 10 години

Е,варненци,честито. Кога,ако не е тайна ще започнете протестите отново? Не искахте това нали? С този резултат показахте на цяла България,какво ще стане ако в близките месеци проведем нови избори. Ясно пътя не е този .

171

tih velikan 681

преди 10 години

Nazdrave,Vanyo!

170

Анонимен

преди 10 години

Протоколите ги има качени в страницата на ЦИК, вижда се, че са допуснати технически грешки - в графата гласували е написан броят на лицата в списъка, но не и гласувалите, после са коригирани и има подписи. Интересното е , че споменатите протоколи към които Бозов е проявил интерес са все в *** махали. Защо ли ?Не му е изляза сметката явно, колко е платил , а колко гласа е получил там. Показателно е че БСП и ДПС за пореден път са хванати в купуване на *** гласове.

169

минаващ

преди 10 години

Портних и ГЕРБ са измамници: "В един от изборните протоколи от 707 гласували са намерени 220 бюлетини. В друг протокол от 971 избиратели, са намерени само 248...." Т.е от две секции са изчезнали 1210 бюлетини! Изчезнали са 1210 бюлетини!Не се ли питате чии гласове са били това?Незабавно да се отворят чувалите, преброяване на ръка в присъствие на прокурор и ако резултатите се потвърдят: затвор за съответните членове на СИК!

168

Анонимен

преди 10 години

Do kokoAmi idi i vij Burgas I togava pliampai. Varna stana edno deliormansko selo blagodarenie na 4itacite do6li ottam I na tolbuhinskite tarikati 4erveni v 4ervata si.Ta ako Portnih napravi i 4ast ot tova deto napravi kmeta na Burgas 6te bada dovolen. Ako ne se spravi si otiva sled 2 godini. No da dadem na Bozov 6ans e vse edno da se varnem 20 godini nazad.

167

koko

преди 10 години

Всички много разбирате тук въвъ форума,а едва ли сте гласували..Все *** са ви виновни.Не прозряхте,че ГЕРБ *** мамата на държавата а сега и на Варна..Шопите неможаха да преглътнат,че Варна не е тяхна катоБургас и сега направиха всичко възможно да я вземат чрез Потних,но няма да стане тяхната работа,скоро и той ще си отиде..Варна пак ще е най-страхотният град както винаги е бил,на пук на всички злощастници в нета....