55

ДАНСwithme

преди 10 години

Ниската активност е за заблуда на противника,защото двамата,които ще отидат на балотаж бяха предварително ясни.Ще видите как следващата неделя,*** махали ще изригнат в полза на Бозов и ще решат избора.После варненци ще си хапят ГЗ,ама ще късно,като на парламентарните избори.БСП трябва да спечелят Варна на всяка цена,защото това ще е повод да кажат,че подкрепата за тях расте и няма логика правителството да подава оставка.Варненци не предавайте България! Гласувайте!

54

шамар по вратът

преди 10 години

Само Мишо не е гласувал във Варна затова ще има балотаж и ще спечелят душманите...

53

Анонимен

преди 10 години

Хахаха най ще ме изкефи сега пак да си изберат кмет от Гроб и после да има ама защо така стана и всичко е лунен пейзаж... да го свалят преждевременно. Абе българска работа все много разбираме и накрая големия х....

52

Цвъкито

преди 10 години

Изберете си нашия Портних, за да ви ....... майката!!!

51

Янето

преди 10 години

Варненци, пак ли опряхте да ви управляват "компетентните цветановци и фидософци" в лицето на Портних. Да не се наложи зимата пак да скачате по площадите и да крещите за оставка!!!

50

Shop

преди 10 години

До Гюро Михайлов първи На кое трябва да се възрази? Аз мога ли да попитам Вие привърженик ли сте на някоя партия и ако да, то на коя?

49

somebody

преди 10 години

логично на кандидата от ГЕРБ, БСП тъй като нямат силна кандитатура а и никой не е от БСП да подкрепят другият силен кандидат в случаят е Бозов. Така ще се опитат да си придърпат успеха за тях. Само че не са приценили, че никой не ги харесва и заради това че Бозов не се дръпна от тяхната подкрепа сега ще загуби изборите.

48

megi 55

преди 10 години

до ГЮРО МИХАЙЛОВ ПЪРВИАлоооо,ГЮРО да не си мислиш,че само ти си гледал интервюто? Няма да лъжеш!И не обиждай хората с различно от твоето мнение! Тъй като не мисля,че си от хората с,които може да се води интелигентен разговор ще ти кажа своето мнение за тебе. Ти си един нискоинтелигентен,необразован,нереализирал се злобен човек.Тук все пак има и друг тип хора,затова ако обичаш намери си друго занимание!!!Не ни налагай простите си злобни коментари!

47

Никита

преди 10 години

До анти-*** май си *** на БСП и ДПС! На фона на Бозов всеки би изглеждал като цветенце.

46

Вчера при Диков, в опит да роди мисъл ББ направи самопризнание, с което обезличи ГЕРБ, гербаджиите и всичките си гласоподаватели каза, че ГЕРБ не е партия, а негова лична функция. Щял да си прави такива партии със същия успех докато е жив. Ум в ГЕРБ няма, няма и да има, няма и индивидуален. Чакам сега да чуя дали някой гербаджия ще възрази. Или всички са колективна душа в животински стадий на еволюцията управлявани от пчелата-майка ЦЦ и търтея ББ :)

45

Дядо Мраз

преди 10 години

А Б.Борисов какъв е ,не е ли комунист. Не са били избирали софиянци комунисти,всички в генезиса са комунистически чеда ама сега като започнат да викат срещу комунистите почвате безрезевно да им вярвате.Такива бяха и Георги Марков , Евгени Дайнов ,,Огнян Минчеви др.

44

Бозов

преди 10 години

Бозов, много сгрешихте, като заложихте на БКП/БСП.Също както и Орешарски.НО столетницата е коварна: знае, че хората ви ценят.За съжаление- дори аз след случая Орешарски не гласувах за Вас. И сега дилемата е голяма. Ако не бяхте се обвързали със столетницата, щяхте да вземете гласовете на Трифонов. Вие виждате какви циркове разиграва Сидеров под крилото на БКП/БСП. която има наглостта да ОТРИЧА,ЧЕ ЗНАЕ!Чиста съвест?Не искам Варна да има бъдеще 1945-1989.Вие може и да искате Европа, но насоката ще

43

void

преди 10 години

България - страната в която може с 20 000 гласа да се избере кмет на град с над 400 000 жители и това да се отбележи като триумфална победа...

42

Кръга Типинг пойнт е инвестирал до момента 10 000 000 лв, за да пробута на България Огнян Донев като служебен премиер. Целта е да се вкарат маргинални партии, които да са патерица на ГЕРБ при следващо управление Прокопиев осигурява логистиката

41

гешев

преди 10 години

а не мислите ли, че тия двамата не отговарят на изискванията на негласувалите и понеже няма как да изразят отрицателното си отношение към предложените кандидати,/ няма знак за отрицателен вот на бюлетините/, хората просто не ходят да гласуват! не искат тия да ги управляват и няма друг начин да го изразят, затова, след изборите има и протестиращи! гледах на едно интервю, единия от мераклиите за кмет не успя да отговори на въпрос, откъде е натрупал богатство и просто избяга от журналистката!

40

анти-идиот

преди 10 години

Хора, вместо протести излезте и гласувайте!!!!! Имате шанс и възможност - използвайте ги! Не бъдете ***, като платените агенти на ГЕРП по протестите, всячешки пречещи на НОВО правителство да работи!!!!

39

жалка история..

преди 10 години

избирателната активност е била ниска, защото в листата го нямаше Киро Йорданов :) те Варненци са свикнали да гласуват за него... иначе февруари 2014 като изядат това което са спечелили сега лятото докато берат гъби, пак ще са по улиците...

38

непротестиращ

преди 10 години

Всички пари на Герб отиват за протестите в София и за Варна няма, няма и костинбродки.

37

Галя

преди 10 години

Гласувайте на балотажа, за да имате основание да мрънкате после. Защото само с мрънкане и протести нищо не се получава.

36

КЕНЕФ

преди 10 години

До КЕФНЕ НА ФЕСА, НЕ на Бозов!