10

aphrodite27

преди 10 години

Кайро е най-голямото сметище, което съм виждала. Мисля, че трябва да изпратим някои постоянно мрънкащи българи там да видят какво е истинска мизерия. Е, на нас българите гинетично ни е заложено да хулим и да се оплакваме...

9

Профет Мемет

преди 10 години

Гняв народен,гняв божи! Почна се! Преди повече от 3 години го предсказах! Като домино плочки, ще се срутят всички халифати,емирати,султанати и шейтанати! Крайно време е ,да се отърси света от това злобно, примитивно, мюсюлманско робство!

8

.

преди 10 години

Добре е заклан

7

Питър

преди 10 години

Това, заедно със ставащото в Турция е супер важно, тъй като за пръв път ислямизацията започва да среща отпор в лицето на нормалните хора и новини като тази показват, че "талибаните" не са чак толкоз страшни, колкото се опитват да ги изкарат западните медии. Тепърва ще ядат сопа, както и всеки, който си мисли, че в 21 век може да накара някого да живее по правила, нямащи нищо общо с нормалното.

6

Анонимен

преди 10 години

Не бе, тези хора просто са излезли "на кафе".

5

Анонимен

преди 10 години

Така се правят протести, а не като в БГ с цветя и фанфари и после очакваме промяна.Кучето не яде ли сопата няма как да се научи че не трябва да хапе стопанина си.

4

Какво толкова ги хва

преди 10 години

Какво толкова ги хвалите - Египет за 20 години си е увеличил населението от 50 милиона на 80 млн. - никой ли не помисли, че няма икономика, която да издържи такова увеличение и да се действа по семейно планиране? Като цяло са необразовани и жените не работят. Май работата като с нашите цинговци - правим чаветата, пък после ще му мислим..За 20 год, арабите от 250 млн. стават 360 млн. Към 2050 прогнозите са да станат 600 млн.Ами ако тръгнат насам?

3

МРАВКА

преди 10 години

ТОЗИ МАТЕРИАЛ Е ПОБЛИКУВАН И ПОСЛАНИЕТО МУ Е КЪМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДА ВНИМАВАТ.

2

Анонимен

преди 10 години

не това са хора каито се борят за правата си а не български мишоци!

1

Анонимен

преди 10 години

Ei tova e protest...qvno tam plashtat na debelo da se protestira