57

№1

преди 10 години

Стига с тоя ток бе! НЕК трябва да се остави да фалира. И той ще фалира, защото няма от къде да се вземат пари. Тогава няма да има откъде да се краде. Краде се от нас и се пере с енергийни проекти. Да ама бабичките свършиха парите. И 40% намаление на цената на тока вече не върши работа, защото няма пари! Тоя монопол устремно върви към фалит, а с него после и всички други монополи. После следват и всички бабички. Кой ще остане да гласува в тая държава? Къде отива ДЕМОКРАЦИЯТА тогава?

56

bggrajdanin

преди 10 години

до съсел Съсел,ти изби рибата бе човек.Разбираемо е че си на Вие с компютрите,щом не знаеш от къде да изключиш капс лок-а,но правописът ти е ужасен.Да вземеш да повториш училище от 1 до 3 клас.Щом аз като човек от малцинствата се изчервих от правописа ти,какво да кажем за останалите.Хайде със здраве.

55

Него го нема

преди 10 години

Добре че поне на един честен човек му стиска да излезе и да каже истината, дано само не го махнат на принципа всички бушони са предвидени да горят. Странно е но такива хора трябва да бъдат уважавани защото докъто хората протестират той е работил и е гледал техния интерес пред корпоративните интереси. Спрете да протестирате и оставете хората да работят. Да променят избирателния кодекс и тогава на избори,сега не ни трябва оставка платили сме изборите,поне да свършат нещо за тези пари.

54

Карнобатман

преди 10 години

***, чакаме да кажеш вълшебните думички "Станишев е виновен!"Аре, потапяй се! След една година никой няма да те помни, както никой не помни предните министри.Сори!

53

123

преди 10 години

Добреееев, айде моето момченце в кауша сега! Милиционерчетата така те наредиха, че и да си масонче - няма да се спасиш!

52

Гражданин на РБ

преди 10 години

ГЕРБ и БЕХ са излишни играчи на българския енергиен пазар. Само създават неуредици, щото и те трябва да печелят пари.Пирамидална структура. БЕХ.;-)

51

Shop

преди 10 години

Излишно е да умувате, времето не чака. Токът ще либерализирате или ще оставите да се трупат дългове?

50

do 48

преди 10 години

Щото до последно чака да земе рушвет, но не му дадоха!

49

иван

преди 10 години

Егати държавата, щом този й беше енергиен министър!

48

митко

преди 10 години

Добрев ти си истинско божие наказание.Барабар с Боко и Цвъки сте за затвора и тримата.Къде сте некадърни, пък сте и крадливи.

47

СЪСЕЛ

преди 10 години

ДО МЪСЕЛ КОЛКО СИ ЗАБЛОДЕН ОРЯНТИРАЙ СЕ МАЛКО В ЖИВОТА .ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ НЕ ТИ Я ПИШЕ В СМЕТКАТА НО НЕК Е ЗАДЪЛЖЕН С ДОГОВОР ПОДПИСАН ОТ КУНЕВА ДА Я ИЗКОПУВА А ТЯ Е МНОГО ПО СКЪПА ОТ ДРУГАТА .НЯМЯ ДА ТИ НАПИШАТ В СМЕТКАТА КОИ ТОК ОТ КОЯ ЕЛ ЦЕНТРАЛА ВЕЦ И Т.Н.Т ИДВА ЩОТ СИ МНОГО ГОТИН

46

Shop

преди 10 години

Защо направо не намалите тока с 15-20%, това може да оправи положението? ;))

45

МЪСЕЛ

преди 10 години

До СЪСЕЛТи гледал ли си си сметката за ток че говориш глупости, видял ли си си колко плащаш за зелена енергия и колко за другите неща, че да говориш че тока бил скъпо заради зелената енергия, то в Гългария самао Бойко Борисовци останали май... има няма с по 2 гънки

44

Анонимен

преди 10 години

Ха, отново изпълзя калинката на Боко - Добрев и в неподправения си стил, взе да се изказва, сякаш разбира нещо....С дипломката си на културолог и подарена една година магистратура по икономика, най-добре е да се кротне и да престане да имитира компетентност

43

Shop

преди 10 години

До Анонимен 50Добре, вкарайте ги в затвора и либерализирайте. А вие ми намалявате тока. Защо така?

42

СЪСЕЛ

преди 10 години

НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ НЕМОЖЕШ ДА ДОИДЕШ НА ВЛАСТ И ДА ПОЧНЕШ ДА РАЗВАЛЯШ ТОКУ ТАКА ДОГОВОРИ СКЛЮЧЕНИ ПРЕДИ ТЕБЕ НАЛИ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕТО ИМ ИМА СТОТИЦИ МИЛИОНИ НЕУСТОИКИ КОИ ЩЕ ГИ ПЛАЩА.

41

СЪСЕЛ

преди 10 години

МНОГО ИНТЕРЕСНО КАК НИКОЙ ОТ ВАС НЕ СЕ ПИТА КЪДЕ СА МИЛИОНИТЕ ОТ ЦАНКОВ КАМЪК . ЗАЩО СЕ СТАРТИРА ГУБЕЩ НЕ ЕФЕКТИВЕН ПРОЕКТ КАТО БЕЛЕНЕ В КОИТО НЕК Е ОСКУБАНА С БЛИЗО 1 МИЛЯРД ОТ НАШИТЕ ПАРИ И ТОВА Е ПРАВЕНО ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА СЪШТАТА ТРИГЛАВА ЛАМЯ.ЗАЩО НИКОИ НЕ ПОПИТА КОЙ АДЖАБА Е ПОДПИСВАЛ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ДОГОВОРИ ЗА ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ КОЙТО УСКАПЯВЯТ ТОКА МНОГОКРАТНО .АЗ ЩЕ ВИ КАЖА КОЙ ДЯСНОЦЕНТРИСКАТА С ЛЕВИ ОБЕЖДЕНИЯ М.КУНЕВА КОГАТО БЕШЕ В В УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРОИНАТА КОАЛ. ОЧАКВАМ ОТГОВОРИ

40

Анонимен

преди 10 години

Тоя заедно с ББ трябва да отидат зад решетките. Либерализацията на енергетиката която те не направиха сега ще струва милиони. Да извадят от джобовете си и да плащат щом не са си свършили работа. Много е лесно да бездействаш и после друг да плаща. Субсидията на ГЕРБ да отиде за плащане на санкциите, нали те са забавили процеса. Знаели са сроковете и е трябвало да ги спазят, а не само да говорят празни приказки и да режат лентички.

39

Shop

преди 10 години

Белене не е започнато от ГЕРБ, нито Цанков камък, какво виете? Айде изключвайте ВЕИ и стройте АЕЦ, да видите колко лесно се разваля сключен договор. Фотоволтаиците поне дават ток, а АЕЦ ще го строите 2 години и после още 15 докато дойде на печалба, дотогава ще сте се разорили от лихви.

38

alooo

преди 10 години

Ало ГЕРБ, не разбрахте ли че това "предишните са виновни" почва да омръзва!?! Вашата Тиква неграмотна защо 3,5 г. чете един доклад за Белене и така и не можа да го дочете до край и да вземе държавническо решение, а?!?