88

Учител

преди 10 години

Този пък къде е професор? Аз поне го знам колко е ***, щото съм го учил, ами вие не разбирате ли простотиите, които говори? Ами да сте чували случайно за "професорска глупост"? Ето ви я нагледно.

87

?????????

преди 10 години

1. Защо беше нужно да се разтуря коалицията СДС и да се регистрира СДС като единна партия? Та сума ти седесари се видяха в чудо от рязко променената атмосфера в новосъздаденото "синьо ОФ",на кварталните заседания на което изведнъж започнаха да доминират новозаписали се, кресливи лелки-махленки, истински бивши ОФ-активистки.2. Защо после инициаторът на това безумие се отцепи със своя партийка ДСБ?3. Зако сега ДСБ заяви,че биха преговаряли с Кунева,но не и със СДС - т.е. пак ще разцепват сините!

86

Мей-мей

преди 10 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРОТЕСТИТЕ/НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ГИ ОДОБРЯВАМЕ ИЛИ НЕ/СА САМО В 3 ГОЛЕМИ ГРАДА.КЪДЕ Е ДРУГАТА ЧАСТ ОТ СТРАНАТА?НАЛИ ПО МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ ИМА ПОВЕЧЕ ПРОБЛЕМИ И БЕЗРАБОТИЦА?

85

ТАТО

преди 10 години

ТОЗИ *** НА КЪДЕ СЕ Е ЗАПЪТИЛ,И НА КАКЪВ СЕ ПРАВИ ,ВСИЧКИ СТАРИ *** ИЗПЛУВАХА НА ТЕЗИ МАНИФЕСТАЦИИ,КАКВО НОВО ОТ ТЕЗИ ИСКУФЕЛИ ТИКВИ ,ДА НЕ ВИ РАЗКАЗВАМ ВИЦА ЗА НОВИЯ БАРДАК.

84

Анонимен

преди 10 години

До Бухал рисърч

83

Анонимен

преди 10 години

profesoro e profaniasalMisho fnimaia f kartikata sho edin Mishi mnogo znai i zema 4e se pomina ot smrt 4rez umirane..ne 4e ti si onia rabotnik deka zatvaria takite na birata ama si edno ot tapite na tapite da te neutepatkork e tva ne e deka go duhase

82

преди 10 години

Лошото е, че ние българите все чакаме да дойде някой да ни оправи!

81

Бухал рисърч

преди 10 години

Според вас кое е по добре за страната:а) Незабавна оставка на правителството (+)илиб) Да се оставят 100 дни да работят и тогава да се прецени (-)

80

познай

преди 10 години

Още малко за този на снимката - заедно с Ал Йорданов са свидетели на акция на Солидарност в Полша... и стават демократи.. Не обръщайте внимание на това, че те са били там командировани, досетете се сами от кого.Актива им е много голям, та те са разговаряли с активисти на Солидарност Как да не се подредят в първите редици на новосъздаденото СДС..А после беше по-лесно - улиците пак бяха пълни с хора, без да е ясно на всички , какво се случва.Много после проумяха, но вече беше късно.

79

ОТ ФИЛИПОВЦИ

преди 10 години

До Дедо Йоцо не виждаТи какво имаш против Филиповци.Жителите на кв.Филиповци,са родени в Тина Киркова и саСофиянци.А тези от жк.ПРЕЗ 1960 г им построиха къщички и така се роди ЖК.фИЛИПОВЦИ./*** комплекс/А ти от къде си дошъл в София,та коментираш Филиповци селянче.

78

червен боклук

преди 10 години

До 80- БРАВО! Чудесен коментар!

77

Престъпници!

преди 10 години

"Трябва нова система" , в която да се включи Костов.. ***, кво ще му е новото тогава! Сините вместо да се включват отново, да ходят в затвора при своите БСП-арски приятелчета! Ново значи НОВО, не да си въртим еди и същи имена през 3 години! Тия не стават! Те са за затвора! Видяхме ги вече всеки имаше своят шанс да си открадне за него си, СТИГА ВЕЧЕ!

76

Дедо Йоцо не вижда

преди 10 години

Изпадналите зад борда десни получават МОЩНО медийно представяне! Това е!! Щом са толкова мощни що не направят митинг в Орландовци или Филиповци ???Три площада в София не са България!

75

Inferno

преди 10 години

Ей Шок! На път съм да повярвам, че има възкресение. Щом и ти изникна от небитието, значи е възможно брадатите кешиши да са прави. Вече Еди даде заявка, виждан е Луджев, чувам името на "дълбоко принципния" партизански син (нищо лошо, дълбоко уважавам баща му!) Николай Василев. А може би времето да не е еднонасочено...Бр-р-р, студено!

74

гризли

преди 10 години

Един кабинет съставен от чужди експерти(германци,французи,холандци и т.н.) би стабилизирал страната.Тези всички *** до ушите псевдополитици дето само се чудят как да крадат за 4 годишния си мандат АУТ от Парламента !

73

Анонимен

преди 10 години

още един наскачал се червен.

72

Анонимен

преди 10 години

До ОСТАВКА!ИЗБОРИ!СЕГА!И защо всички трябва да се съобразяват с мнението на 20 хиляди? май , май, доста повече са гласували са трите партиие в парламента. Ставате вече нагли, не пречете да се работи, защото всичко се пише на наш гръб, зимата идва!

71

ИСТИНА

преди 10 години

МОГЪЩО НАСИРАНЕ

70

88

преди 10 години

КАКВИ СА ТЕЗИ АРХИВИ .ПРОВАЛЕНИ ПОЛИТИЦИ ГОВОРЯТ ЗА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ

69

льольо

преди 10 години

Бла-бла-бла....Ей така тези "сини" мишоци,повечето от които са си ченгета,през 2009 година се самозаблуждаваха,че мутрите от ГЕРБ ще им стоят чинно и ще ги слушкат,щото са голеееми демократи.Да,бе,да!Лично питах един от тях"Как ще ги накарате да ви вървят по свирката и да спазват вашите правила,след като те са мнозинство?"Отговорът бе.че "Знаели как".Знаели,ама не можели,както се оказа."Едно е да искаш,друго е да можеш,пък трето и четвърто-да го направиш!"