356

ттт

преди 10 години

Заблуждавате се! Наистина протестиращите са малко. Преодоляването им не би било проблем, ако властите искат. Властите не искат. Те обявяват реформи (които са крайно необходими). Само, че не искат да ги направят. Реформите ще накърнят интересите на кукловодите. Тези реформи и ББ по същата причина не искаше да ги направи, а си подаде оставката, когато никой не му я искаше. БСП и ГЕРБ може и да се джафкат като кучета, но служат на един господар.

355

до №391

преди 10 години

Ти явно не си в час какви *** са част от българите при това безплатно с поглед в бъдещето където им се привиждат финикииски знаци........Истината е че когато започнаха протестите част от БГ-*** решиха че те ще победят и застанаха на тяхна страна!Да ама Орешарски и сие не смятаха така и решиха да управляват въпреки всичко и част от БГ-помиярчетата се преориентираха и почнаха да подкрепят правителството!Да знаеш че *** в България винаги вървят с победителите,независимо кои са......

354

Искам Оставка

преди 10 години

Това заслужават всички в Народното събрание, защото не знаят как да се държат с хората, които са ги избрали! като гледаме ОреШаро няма да пусне кокъла така лесно, но дано от АТАКА не правят повече кворуми и по този начин НС да се разпусне след като няма да може да функционира!

353

Анонимен

преди 10 години

Тия защо не са на работа, искам да попитам аз.

352

Внимание

преди 10 години

Един факт, при средна цена заЕвропа 387 $ за 1000 куб. най-скъпогазпром продава на Мак 564$ Полша525$ България 501$ Бг ползва 2,9 млрдкуб. м всяка година, Русия ни прибира290 000 000 $ над средната цена за ЕСЗа подр. ВИЖ izvestia.ru/news/544100 Знаем кой източва Газпромhttps://youtube/watch?v=UySDT5AWD74&feature=youtube_gdata_playerЗа милиардите източени през АЕЦБелене няма да говоря

351

до 385(Анонимен)

преди 10 години

И теб ли ще направим цар? хаха... Какви царства сънуваш??? Виж от толкова "царе, царици" и разни "спасители", до къде я докарахме? Време е да престанем да викаме неволята и комунистите да ни лъжат, че ще дойде...

350

симо

преди 10 години

Орешарски в момента разпродава активите на българските железници. Мотаят ни , за да разсипят това каквото е останало.Няма Парламент , но има сделки. Справка - предаването на Михнева.

349

Анонимен

преди 10 години

тука взе да става много интересно в коментарите. до преди някоко дни писаха само хора -подрепящи протестите, и са изведнъж се включиха платените. подкрепя се новото пратвителство, плюе се по протестиращитее , ах колко сте прозрачни бре комунягиииииииии личи си от километри че ви се плаща да пишете , взизирам Хасму ( иам го под всяка статия днес) Танев, Gledam и много подобни писани в едно и също време днес :))) ей маймуниии

348

Adiito0

преди 10 години

Атака липсват, защото се опитват да опорочат кабинета на Орешарски, защото той е срещу интереса на народа. Чухте какво каза Орешарски, че ако това продължи, ще трябва да си подаде оставката. Атака никога не са сменили позицията си срещу кабинета. Какво обаче се забелязва от ГЕРБ, които също са липсвали? Не казваха ли точно те, че Атака е в коалиция с БСП и ДПС и т.н.? А сега са на друга позиция и после ще кажат как не подкрепят кабинета.

347

бобмбо

преди 10 години

първо върхушката на ГЕРБ В ЗАТВОРА!!!!!!!!!!!!пОсле промяна на изборните правила и закониНИКАКВИ СЛЕДСТВЕНИ ЛИЦА В ИЗБОРНИ ЛИСТИ ИЛИ КЪДЕТО И ДА ЕКАКВО Е ТОВА БЕ?

346

фАЛКОНЕ

преди 10 години

тОВА е огромен протестза милионен град са излезли 1 000 човеказащо въобще се съобщава?и тв-зиите и текато папагалипротеста е жалък бе

345

Анонимен

преди 10 години

До ЕленаГласът на България е затвор за ГЕРБ,БСП,ДПС и АТАКА но и за всички *** и манипулатори.

344

Елена

преди 10 години

Гласът на България е ГЕРБ!!! Другите да се махат!

343

Анонимен

преди 10 години

TARNOVSKA KONSTITUZZIA i ZARSTVO BALGARIA ...TOVA NI TRABVA a NE prazni prikazki...

342

Анонимен

преди 10 години

До antimafiaОтносно вестника , що не си го прибереш, че да не ти го навра в *** и да му пална фитила!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ХА-Ха-ХА!!!!!!!!!И внимавай да не те сбарат ПЕСОВЕТЕ , да ти съдерат ***!!!!!

341

Анонимен

преди 10 години

Имам чувството, че живея сред ангели и само няколко политици са грешници.Като че ли са докарани от луната, а не същия нашенски материал.

340

Анонимен

преди 10 години

Е как ще не е експертно, те са експерти по гафовете.Досега еврокомисар да е искал извиненние от министър? Най-новата издънка от вчера. Отрича,увърта ама днеска се извини..такива експерти са като гласоподавателите им.Експерти по шантажа и задкулисните игри....

339

Питънка

преди 10 години

Някой спомня ли си вече с какви думи се говореше за това правителство малко след изборите? Аз помня: "Това правителство ще е програмно и експертно"Така поне ни се набиваше в главите както от г-н Станишев, така и от г-н Орешарски...Сега аз питам...Какво стана с така нареченото от тях "програмно и експертно" правителство?Къде са експертите и каква е програмата им?И още една питанка имам: Защо вече никой не говори, че това правителство е "програмно и експертно"?

338

nelva

преди 10 години

Хвърлят ,,кал,, върху грешния човек.Това не са протестиращи - напълно несправедливи и много подведени хора.Жалко за тях.

337

Анонимен

преди 10 години

Г-н Орешарски зарежете я тази държава.Протестиращите ще си изберат ГЕРБ и още по-постна пица, а зимата, като излязат на улицата гладните, сами ще ви молят да се върнете.