10

Анонимен

преди 10 години

Изневерявам! Да ..и не се чувствам гузен! Ожених се за хубава жена, а сега спя със стокилограмов ***. Нормален, добре изглеждащ и пълноценен мъж съм. Живея един живот и искам да го изживея както подобава!

9

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

КОЙ Е ИЗМИСЛИЛ БРАКОВЕТЕ....ДА МУ КЪРТЯ НОСА.....

8

Лилито

преди 10 години

Проблемът с изневярата е следния - когато изневеряваш ти е готино и интересно, а когато ти изневеряват на теб е гадно и ужасно ... Така, че зависи от коя страна е човек ...

7

Див Селянин

преди 10 години

Обикновено дамите го правят за пари. Само че не си признават. Готови са да легнат с някой, който има скъпа кола, който е някакъв шеф и съответно може да ги назначи на по-важна позиция, и т.н.

6

Бай Он

преди 10 години

Я всички да се фанат за ***! Никаква политика!Като се събудите - всичките ще сте с един четвъртит в гъ*а

5

хм...

преди 10 години

ъм... чудесно, но нещо по въпроса когато жената изневерява!? или това е писано от жена, на която са изневерили и в момента е сърдита на всички и всичко на този свят?!

4

галактика

преди 10 години

Не ми харесва версията, че след 100 и повече години бракът ще е отживелица. Хората не се женят заради това да станат нечия собственост, а заради други усещания. Бракът води началото си от много години назад и е нещо много ценно. За съжаление твърде вероятно е наистина да стане отживелица, та дори и помен да няма от него. Според мен това в никакъв случай не означава прогрес.

3

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Безсмислена статия,писана от феминистка.След 100,или повече години брака ще е отживелица.Мъжът не е...собственост на никоя жена,или обратно.Привличането между половете е заложено от природата за продължаване на рода.Връзката не трябва да се крепи на задължения;те отблъскват,а на обща философия за живота.Но това е по-сложно и сегашното интелектуално ниво на индивидите е още...първично.Така че,всяка жена или мъж,когато се свързват чрез брак,трябва добре да помислят,какво печелят или какво...губят.

2

до 1

преди 10 години

Ето от там идва големият проблема - сърцата им искат романтика, а дупетата им искат приключения на момите. Преди години хванах моята да кръшка, не защото й липсвало нещо а защото приятелките й си имали любовници и било модерно - типична женска идиотщина. Разведохме се и със следващата пак аз *** плащам всичко, а на нея й било скучно сама цял ден и айде с някакво студетче се оправяла. Е накрая разбрах, че всички са *** и почнах и аз с женени да излизам често. Всичко тръгва от к*рвите!

1

Анонимен

преди 10 години

щото жените не изневеряват нали..