93

Анонимен

преди 10 години

Злият мишок Болен където мине и обгазява всичко. Нищо чудно, че комшиите му от Операта и те не могат да го дишат.... Вън продажния комплексиран *** от парламента!

92

анонимен111

преди 10 години

Операта да се благодари на Волен, че я пази, не да вдига ръце.

91

Извини се!

преди 10 години

Атака е партия финансирана от Доган.

90

Алекс

преди 10 години

До Георгиабе ти имаш ли мозък в таз твоя празна кратуна?????????????????

89

Христос да слезе

преди 10 години

Пази боже от ПРОСТАЩИНАТА,грубостта,арогантното отношение,аморализма и неспазването на нормалните човешки стойности,които хората на Долен Боленооффф,така и не разбират! Господ да ни е на помощ! Дано ни предпази от тази чума!

88

Георги

преди 10 години

Атака победа!!! Докага , ще продължава акцията за заличаване на единствената патриотична народна партия Атака , РАБОТЕЩА ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕТО на Българския народ!!!

87

Злопаметна

преди 10 години

Запитах се как ли изглежда диалога между атакистите днес.Направо си го представям как атакист се връща в гетото и там го питат:- Оди ли до София? Видя ли Операта?- Одих. Видях.- Е, как е?- *** като ***.На печелившите - честито. За каквото се борихте - на това се напОрихте.

86

опра

преди 10 години

Според политолозите не само у нас, Атака е крайно лява партия, на крачка от анархизма. Ето защо привлича като с магнит всички бедни криминални елементи, потенциални криминали, комплексари и неуспели спортисти. Те искат да започне беззаконие, за да да си грабят силово, това, което не могат с акъл или далавери. И за далавери акъл се иска или поне да платиш на някой с акъл. Те не могт да си го позволят или им се свиди, затова искат бой, палежи, всякакво насилие. Така ще си грабят в суматохата, каквото им трябва.

85

:)

преди 10 години

Сериозно относно тениските: този за какъв се мисли? За Левски, Ботев, Майкъл Джексън...Мухамед Али? Някой да е виждал да се носят тениски с лик на водач от друга партия? Тениски с Борисов, Станишев, Костов и Местан аз поне не съм виждал. Този сериозно се е взел за месия или нещо подобно.... смях!

84

Вол

преди 10 години

Бях привърженик на "АТАКА", но с последните си действия Сидеров показа,че няма нищо общо както с елементарната култура, но и с националното, да не говорим за националистическото поведение, каквото имаше до сега! В момента е най-добрият привърженик на БСП и ДПС, с единствената идея - да отмъсти на ГЕРБ, че не го направиха председател на парламентарна комисия ! А действията му не са на нормален човек!

83

:)

преди 10 години

Чудя се колко ли алкохол и амфети за били поети преди този патриотичен протест? А с тези смешни тениски, носещи образа на агата, ми приличат повече на севернокорейски зомбита :D

82

а така

преди 10 години

Болен на 4-ти км

81

2000

преди 10 години

Stiga urinira be Siderov Efendi! Stiga!

80

Анонимен

преди 10 години

"Операта вдигна ръце от АТАКА", - сега Цацаров може да сложи ръка !

79

Чиновник

преди 10 години

Операта да се разпусне!

78

Анонимен

преди 10 години

Може ли някой, като вижда какъв е Сидеров, да гласува за него, да го поддържа и брани!?? Мисля, че такъв човек (продължаващ да го поддържа) или е заблуден тотално, или е платен по някакъв начин, ИЛИ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ЧОВЕК!... Някой сеща ли се за друга възможност?

77

Atinapala

преди 10 години

Лудостта на Волен и привържениците му отдавна не е забавна, за тях не остана място и институция, от която да изпитват поне малко респект. Отдавна се мисля, че офисът им на "Врабча", е възможно най-неподходящото място за цялата ***, която олицетворява Атака.

76

Алф Орешарски

преди 10 години

Моля право раздавателните институции и медицинските органи да ватворят за принудително лечение Волен Ага и последователите му за принудително лечение ! За обикновен човек може да види не здравословното му държание

75

Иво

преди 10 години

Какви националисти бе ,говорим за турци.

74

steeefan

преди 10 години

До 80 уринираме на определените за това места.