7

Милица

преди 10 години

До Lock_dominatorБлагодаря за съвета, възползвах се от него и се оказа, че Уралгин СР в комбинация с билките наистина има страхотен ефект. Подейства ми наистина много бързо вече съм си го записала в тетрадката с полезни съвети :)

6

Lock_dominator

преди 10 години

Сребърната вода е малко рискова, защото среброто се натрупва в кожата и тя започва да посивява. По-добрата комбинация е мечо грозде, царевична трева, червена боровинка, горски енчец и листа от бяла бреза. Последните 3 може да се получат и от Уралгин СР, като концентрацията им е достатъчно добра за бързо премахване на проблема.

5

Анонимен

преди 10 години

Цистостоп рапид също е добър. Аз имах доста често цистит зимата, замалко да стане и хроничен, но с това се оправих. И разбира се страшно много вода. Моя приятелка ми каза 1-2 билки за промивки, които действат буквално за часове, но сега не се сещам за имената. :/

4

Анонимен

преди 10 години

Аз страдах години наред от цистит в урината ми имаше постоянно бактерии пиех антибиотик на няколко месеца.Д-те вдигаха ръце,лежах и в болница.Живеех на пълни обороти,работата ми беше напрегната и много като часове,системно се преуморявах,бях изтощена и преуморена.Тогава започнах да чета сама и в нета, книги за здр.начин на живот,приложна психология.Забавих ритъма на живот,започнах да почивам повече,работя по-спокойна работа и сега съм добре.В к-та на Луиз Хей болестите са много д-ре интерпретира

3

Patilo

преди 10 години

Nai-dobroto sredstvo e staria,izpitan - biseptol, kolkoto i banalno da e tova lechenie.Sled 10 dena i pomen ne ostava dori i ot tejak cistit!

2

Анна

преди 10 години

И какво с тази сребърна вода,пиши подробности.

1

Анонимен

преди 10 години

Седмица сребърна вода (Тоест 2 шишенца по 3 лв) и проблемът е решен.