149

Анонимен

преди 10 години

За стотинките сигурно е вярно.За доларите и еврата работата е друга и затова нищо не се казва.

148

тепърва

преди 10 години

ще стане ясно за всички офшорки, създадени от български крадци, мошенниции най-обикновени перачи на пари, един куп политици и социолози.един по един ще ги осветлят по бели ***

147

до Гого

преди 10 години

Гого, млад си и не знаеш. Тази школа се казва АОНСУ. Там основно кагебейци обучават здравите сили как да се прицелват с *** по идеологическия враг. Комунезите са майстори на пропагандата и манипулациите. Техен емблематичен идеологически хит в партийния официоз: "Пияни американски войници се наливат с кока кола", не е виц

146

Znam!

преди 10 години

"В работата си като бизнесмен той не се е обогатявал от обществени поръчки, не е усвоявал държавни пари и не е приватизирал държавни дружества на безценица, се казва още в изявлението." Че кой казва, че Линдер е държавно дружество, или пък е изпълнявало "държавни поръчки"??? И нима източването на упълномощителячастно дружество, дал ти доверието си, е помалко укоримо от източването на държавата? Сигурно и укриването на данъци чрез легално заобикаляне на закона е също даже не престъпление към

145

avram_bakalina

преди 10 години

Не е вярно, лъже!

144

Анонимен

преди 10 години

Eдинствената сериозна дейност, с която могат да се занимават комуноидите е да бъркат в собствените си *** и да замерят почтените хора с фекалии. Също като Бареков той има челен опит в тази дейност.

143

Shop

преди 10 години

До дедо ТашункоЗащото си прос.

142

Гого

преди 10 години

Клевети, лъжи, кал, инсинуации - стилът на БСП! И на сегашните избори само с компромати се занимаваха, не с програми, и на предишните избори "забремениха"девойка някъде от Сев.България от Цветанов. Костов надничаше зад рамото на Б.Б. Е, тия 2-та пък са отдалечени на светлинни години. Имаше внушения и лъжи за Софиански(с партийната книжка) и за всеки спретнаха по нещо кално. Абе, не мога да не им призная- спецове са САМО в тази област. И се чудя, имат един свестен Я.Стоилов ,как вирее там?

141

Анонимен

преди 10 години

В интерес на истината Президента в момента се държи най-адекватно от всички политици.Аз не се учудвам ,че се почна оплюването срещу него.Не съм му фен.Само гледам фактите.В такива интересни времена е хубаво да бъдем обективни.

140

До 154

преди 10 години

Ти май си същия гербаджия които се опитва да ни каже че испанците и гърците и другите са по зле от нас. *** кого се опитваш да лъжеш??? Ти къде живя последните 4 години? Не се прави на много умен!!!

139

jesse_james

преди 10 години

Плевнелиев ми се струва, че няма да изкара мандата си. И по време на предишните протести не се радваше особено на народната любов, особено като се подигра с исканията ни, а сега пък ич няма да се толерира тази негова предприемчивост за наша сметка. Той за това толкова бързаше да започне с Тех парка.

138

Коко

преди 10 години

Цялата им предизборна борба на червените мина само във вадене на компромати. Явно си имат добри инструктури от ДС и КДС - стилът на тези е плюй, все може да хване дикиш, 100 пъти повторена лъжа , може да се приеме и за истина от наивниците. Трдно, обаче, лъжливото овчарче -БСП ще прилъже някой. Като си спомня, винаги техните предизборни дебати не бяха по програми, а все с мръсотии, клевети. Цветанов (без да ми харесва) беше забременил една девойка, която аха, аха да ражда преди миналите избори.

137

Анонимен

преди 10 години

какъв президент може да е тая Бойкова кукла марионетка

136

Анонимен

преди 10 години

НЕ ПОЗНАВАМ ЧОВЕК ДА Е ЗАБОГАТЯЛ С ЧЕСТЕН ТРУД. АКО ЕВЕНТУАЛНО ПОЗНАВАТЕ ТАКЪВ КОЙТО С ЧЕСТЕН ТРУД Е ЗАБОГАТЯЛ БЕЗ ДА Е КРАДНАЛ ЛЪГАЛ ИЛИ ПРАВЕЛ ДАЛАВЕРИ ПРАТЕТЕ МУ ИМЕТО В КНИГАТА НА ГИНЕС. НЕКА ЦЕЛИЯТ СВЯТ РАЗБЕРЕ ЧЕ С ЧЕСТЕН ТРУД СЕ СТАВА МИЛИОНЕР.

135

Анонимен

преди 10 години

Роска ,ако се разровят още ще замирише.айде стига си се правил на ущипана мома.

134

:)

преди 10 години

Бареков за пореден път доказа, че е лузър, даже бих казал супер лузър Писмо на Шефа на Линднерpik.bg/шефът-на-%22линднер%22-лъжа-е-че-плевнелиев-е-източвал-пари-от-фирмата-ни-news80953.html

133

laura

преди 10 години

Хайде сега не на нас тия. Добре знаем че над Плевнелеив има широк прокурорски чадър. Ясно беше че и след тези разкрития нищо нямаше да се случи, Фактите обаче остават. Това не е първият път когато името му осъмва окаляно. Няма да бъде и последният. Хората нека сами да си вадят заключения.

132

до 153

преди 10 години

Абсолютно си прав, криза нямаше. Нито в Европа, нито дори в Гърция, Кипър, Испания и Португалия. А аз лично видях как се товарят милиардите. На едни магарета, после ги прехвърляха на влакове, бронирани и теинаваха без да спрат, чааааак до Швейцарско. ***!!! 23 години ни крадоха и направиха около 8 милиарда чиста печалба, сега били крали милиарди и от къде и от какво??? Промити мозъци хванати в ченгеджийството на червените *** - подслушвания, бюлетини и всякакви измишльотини.

131

Анонимен

преди 10 години

До дедо ТашункоБогат се става като станеш от ГЕРБ, замразиш доходите на хората, 4 години ги убеждаваш че в света има криза и пари няма, сасипваш бизнеса и изнасяш милиарди в свой сметки извън българия. Рецептата е безотказна!

130

Rapti

преди 10 години

Президентът Росен Плевнелиев ще излезе по-голям национален предател, отколкото някога съм си мислел. Приятелството му с Иво Прокопиев за пореден път показва как са се страснали сенчести бизнес структури и властта в ръцете *** президента.