6

Анонимен

преди 10 години

8 колежки от НСА (спортната академия) кандидатстваха за полицаи във Варна преди 3 години. ПОнеже са спортистки не им се опряха коремни преси и лицеви опори или *** им бягане 800 метра, проблема беше, че са 165-170 см. и скачането от място което е еднакво за мъже и жени 240см. не успяха да го минат- е да си търсят полицачета от *** махала на Максуда- там и 50 метра ги вземат за 2 секунди щото ако ги хванат лошо им се пише ама ако им извикаш: Полиция - и униформени да са, ще побягнат!

5

Анонимен

преди 10 години

Ооо, ама как така!? Малиии, тази статия зарадва хиляди калпазани, които обичат да работят седнали, а защо не и легнали :)

4

Анонимен

преди 10 години

До batevaleбраво,това е пътят ама няма кой да го направи

3

Мистър Х

преди 10 години

какви 65 000 - над 90 000 са полицаите. и половината са дърводелци и административен персонал. Иначе при 1 милиард бюджет в МВР и още толков минилата година се оказав че имат нужда от още 93 милиона, без да слагаме дълговеет им към Лукойл за 150 милиона....Баааха мамаму, егати и полезната институция. То само контрабандата е 1 милирад и в мвР дето не върши нищо влиза още толкова.

2

СС

преди 10 години

Хаха, ***! На метри от 2 РПУ Варна се крадат и ограбват коли на поразия, апартаменти също...той тръгнал цялата област да оправя?!

1

batevale

преди 10 години

......Ако числеността на полицията стане 100 000 ,ще ли е достатъчно? Ще се намали безработицата?........Ще се "произведе" по-голяма сигурност?..........Пълни глупости! Просто си изчистете системата ; обучете добре останалите и новоназначените ; спазвайте законите и правилниците ; никога не забравяйте кой е суверена комуто служите (не е министъра...) Само така ще има уважение и респект към вашата професия................