363

Svoboden

преди 10 години

Дори и това да е така, да не би да мислите, че останалите партии не си плащат за подобни неща? Например изпратените платени провокатори, които раниха няколко човека пред централата на Атака, дали пък не бяха пратени от ГЕРБ? Не си отклонявайте вниманието от новината на деня: офшорките на Плевнелиев, които ощетяват държавата с кой знае колко пари. Става въпрос за президента на държавата все пак. Убедена съм, че ГЕРБ си наемат хора, много хора, защото те имат средствата за това.

362

Tilk

преди 10 години

Погледнете останалата част от протеста и ми кажете какво виждате. Хората са културни, изхвърлят си *** в кофите, има излезли родители с децата си, кучетата си, колелата си. Включват се и известни хора като актьори и т.н. Това, което се случи пред централата на АТАКА коренно се различава от лицето на протеста и си личи, че някой им дърпа конците на тея хора.

361

КАРЪК

преди 10 години

Не знам кой крив, кой прав, но АТАКА е партия. Ако не е Волен, друг ще го смени. Напр. Павел Шопов. А що за "партия" е ГЕРБ? Без Борисов няма да съществуват. АТАКА има кауза - ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ! Има програма. Каква е каузата на Борисов? Няма. Той просто иска власт.

360

sss

преди 10 години

СЕГА ГО ЗАГЛЕДАХ НА СНИМКАТА ВОЛЕНЧО,АБЕ НЕ ЗНАМ ЗАЩО АМА МИ ПРИЛИЧА НА МИЛКО КАЛАЙЖИЕВ САМО ДЕТО НЯМА МУСТАК И ОНЯ Е МНОГО ПО ДОБЛЕСТЕН И УЖ ПЕЕ НЕЩО.ТОЯ ЗА НИКАКЪВ К"Р НЕ СТАВА.ТО ТЕЯ МОМЧЕТА ДО НЕГО ЩЕ СЕ ОСЕТЯТ РАНО ИЛИ КЪСНО И КАТО ПОЧНАТ И ПАРИТЕ ДА МУ СВЪРШВАТ......ША ЯДЕ ДЪРВОТО

359

mimik

преди 10 години

ei predatel naroda niama da ti prosti.az ne sam niakoi malko mom4ense da me zalagva6 kakto tia tam.ame.dano gnie6 v adaaaa

358

bh

преди 10 години

Защо го пазят тия прости добичета Волен!? Защо не го набият като тъпан !? Та тоя *** им предаде организацията с Атака е свършено . В никакъв парламент няма да влизат вече каквато и кауза да са имали умря. След няколко месеца Волен ще се нареди до Жорж Ганчев политпенсионер с добра банкова сметка а тия добичета ще продължават да гледат тъпо и ще ходят пак на работа за 500 кинта заплата ...

357

ненко

преди 10 години

Гледайте, каква смелост блести от очите на нашите нациналисити. Имаше 60 ученика зад жандармерията по време на "зблъсъците", а атакистите гледат все едно имат нещо лепкаво и кафяво в гащите. Нямаше екшън имаше смях :)). Волен само се кара, глави щеше да къса да бие да чупи, а той ... е сигурно поне доста парички има в сметката :)

356

neplaten

преди 10 години

До ACIDна 20 000 души днеска по 40 лева ли са дали? Имаше ли някой пред централата на Волен Бей?

355

ACID

преди 10 години

Вярно е! Мене лично ме офертираха за 40лв да ходя на антипротест, а ако събера повечко хора 70-80лв. Разбира се никога няма да се навия, но иначе това с плащането е истина. Жалка история.

354

ДО СС-23

преди 10 години

Като те намеря, нацистче такова, ще те пребия. ще те налагам с тупаници, ***, долна гнида. После ще ти ударя едно паве в главата, както си на земята, дето много ти знае устата. От "Атака" хвърлят каъмъни и бутилки, а после другите били подстрекатели. Нямам задръжки да бия по *** хитлеристи, гласуващи за нацист-предател, който е в леглото с турчагите.

353

СС-23

преди 10 години

Ледът се спука господа!!!! Вече разпознат, нарко дилърът Румен Петното от Русе участва активно в протестите.Даже и нашите верни нарко дилъри са заедно с Вожда и Герб. Остава да се покаже и Румен пашата-съдружникат на Б.Борисов. Ама ида не се покаже е ясно ,че Герб ползва криминални елементи.

352

Аврамов

преди 10 години

То пак Иван Костов накрая ще е виновен Бсп е партията Майка за пенсионерите които трябва да уважаваме Дпс е партията Майка на Турското малцинство вярвайте ми по работливи хора от тях не познавам а Атака е партията Майка на националистите и те са хора които искат Държава да има Герб е на простолюдието но всички сме един Народ Нация а тези партии се подиграха с нас Но той нали и Костов дето за всичко е виновен вече не е в парламента и сега се търси новия Виновник за всички беди

351

BG

преди 10 години

До darcas: И още един път - еуементарно, само герб е опозиция.

350

BG

преди 10 години

До Куроландес: Еуементарно, само ГЕРБ е опозиция.

349

sutenior

преди 10 години

Dve kolejki na okolovrasnoto si govoriat, kolejke mnogo golima konkurencia imame.Ne dumai ma ko stava,Ami te ne vujdash li vsichki jeni maje tarchat kam centara prodavat se za 40 kinta za 4-ri chasa.Nie sme falirali nikoi ne ni tarsi.

348

darcas

преди 10 години

В Парламента има 4 партии, но "протестиращите" плюят само 3 от тях. Що така?

347

висок

преди 10 години

Следващия път полицаите да отидат до тоалетната за 10 мин. И те са хора нали?

346

PLS

преди 10 години

Подяволите Воленчо,любов наша,престани да пиеш Простомицин и Глупомицин- Пешо и Гошо.

345

Георгиев

преди 10 години

С действията си беловласия *** с фес на главата иска да вкара хората в гражданска война.Съвременен Поп Кръстьо, ще ти кажа следното :И снощните протестиращи пред централата на Атака и *** от февруарските протести са еди и същи и са платени, само че платеца (т.е. възложителя) е един и същ.Убеден съм, че дори и Чукулов (въпреки, че акъла му е колкото на синигер окото) ще се сети кой е бил той. Ако пак ли не, кажи му ти - ... ти знаеш отговора (и сметките им) много добре.

344

КОЛЮ

преди 10 години

Днес ходих до централата на ГЕРБ - дадоха ми 18лв. Смешна работа.... 4 часа да протестурвам за 18 лв. После от АТАКА ми предложиха 30 и още по-странното от БСП ми дадоха 50 ЛЕВА за да протестирам срещу тях! Така вече му заприлича 98лв си е цифра.