34

Анонимен

преди 10 години

До СВОБОДЕН КЮРДИСТАНmayna ti

33

А.С.

преди 10 години

До 9667Я ми припомни, кога протестиращит започнаха "злумите"?Мисля ,че беше след като полицията попрекали с водата и Ердоган с епитетите .Всъшност Ердоган и полицията предизвикаха безредиците зада може да оправдае след това прекомерното използване на насилие ! За тях няма значение как протестираш ! Важното е да НЕ протестираш ! Можеш ли да ми обясниш ,младежът с какво е предизвикал обискът и защо са били разгонени другите ?

32

SОS

преди 10 години

До ...Разединени са си турците, затова и се сблъскват до кръв турци с турци. Има такива, които искат Шериат и ще им видиш обибулените жени сред Истанбул, има свръхмодерни чуждопоклоници, има умерени традиционалисти, има светски настроени, които умело съчетават турските обичаи със съвременния начин на живот, има неграмотни, има високообразовани специалисти, има огромно разнообразие от народности, които понякога враждуват, много разнородно общество е.

31

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 27... mersi za shapkata... mene prostete 4 puti pove4e ... 4e i az ne obi4am bulgarite .. no koito sa rasisti ... ostanalite vsi4ki uvojavam i pojelavam uspeh s protestite ... #occupybulgaria

30

huh

преди 10 години

До Анонимен 29az sum v istanbul i to4no v taksim momenta... ti da nemisli6 4e tuk vsi4ko e rozovo .. policaite kakvi ximi4eski bombi polzvat ima6li prestava? ... no v minaloto vinagi pokazva 4e " turcite sa tarpelivi hora" no ako gramnat zaedno ..... #occupygezi #direngeziparki

29

СВОБОДЕН КЮРДИСТАН

преди 10 години

БИЙТЕ СЕ НИЕ ИДВАМЕ ,ХАХАХА,АЛЛАХ АКБАР

28

9667

преди 10 години

До до 32Доколкото знам, точно това и е работата на полицията в която и да е цивилизована страна - да арестува хора, които по една или друга причина са нарушили някакви закони. И след това съдът ще решава кой крив и кой е още по-крив. Нали не си мислиш, че материалните щети, нанесени по време на тези "мирни" демонстранции са дело на марсианците?

27

до 32

преди 10 години

"Над 100 души бяха арестувани днес при операция на турската полиция"Както виждаш полицията през това време не стои, има си друга работа.

26

Анонимен

преди 10 години

Светът научи как се протестира,светът научи,че има един човек на име Ататюрк,който младежите слушат вече 135 .,без даже да може да говори..Не напразно Ататюрк е поверил устоите на светската държава не на армията или политиците,а на младежите..Нека и българските се поучат от тях..как се брани държава и република..youtube/watch?v=28nINJ2TPSY

25

Анонимен

преди 10 години

до 29а защо сме толкова послушни? не ни ги натрапват-заповядват ни! и ние се радваме, че в демократичните Щати не ни обикнат повече! Такива шамари получаваме всеки ден и си търпиммммм. Ще почакаме да видим как се правят паради в Турция! те си правят и атомни станции...Времето ще покаже. И ми се ще да живея в независима, силна и богата България!

24

9667

преди 10 години

Ей това е цивилизован начин на протест, а не да троши и кърти джамове и тротоари! За това полицията нито го полива с вода, нито го освежава с мухозол!

23

до 999

преди 10 години

Много е трудно от пандиза да кажеш нещо нормално, затова и мислите ти са мътни като пандиз. Навремето болшевиките говореха така.

22

Анонимен

преди 10 години

не ги обичам турците- простете ми. ! Но им свалям шапка. За това, че са много по-напред в туризма, земеделието, икономиката и т.н. А сега и за по- сплотеното общество от нашето. Те ще вървят до края, до победа!а ние ще правим гей-паради!а сега ми слагайте минуси-колкото искате!

21

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

До kokoЕвалла на турците!КАКВО ЕВАЛЛА БЕ БРАТ ! С ТЕЗИ " МИРНИ ПРОТЕСТИ" ТЕ НЕ СЛУЖАТ ЗА РАЗВИТИЕТО НА РОДИНАТА СИ ,А НА ЧУЖДИ СИЛИ ,КОИТО ЦЕЛЯТ РАЗБИВАНЕ НА ТУРСКАТА ИКОНОМИКА ! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ "МИРНИ ПРОТЕСТИ" ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ЩЕ БЯГАТ ОТ ТУРЦИЯ ! ТЕЗИ ДЕТО "ПРОТЕСТИРАТ МИРНО" СА ВРАГОВЕ НА РОДИНАТА И НАРОДА СИ ,ТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА ОТ ТЕЗИ "МИРНИ ПРОТЕСТИ"! ВСЯКА НАЦИЯ СИ ИМА ПРЕДАТЕЛИ !

20

Лала

преди 10 години

Ердоган е лицето на Местан! Ако Местан може ще ни пребиват като в Турция! Моля ти се вкарали ДПС кметът в Благоевград да е паша на сите българи, няма значение че никои не го иска! В България българите нямат права!!!! Полиция ползвали утре главите ще ни режат пак. Мръсни турци ...!!!!

19

Анонимен

преди 10 години

Същият протест продължава от 1 през ноща и в Анкара, на мястото, където полицията уби един 26 г. младеж.Дори в Анкара са много повече млади хора и полицията засега е безсилна да ги спре, понеже нямат лозунги и нищо не вършат. Само стоят прави в центъра на града, за да си отиде мошеникът молла Е.!

18

Един

преди 10 години

До АААДа но този път няма да им мине номера ,от тези протести Турция стана много по-силна Ердоган се оказа костелив орех.

17

До 13-ти

преди 10 години

А да знаеш случайно, че България е подписала шеста Лисабонския трактат ?!? С него пък все едно България не е държава и няма Конституция. Новият Световен Ред ие това, ама нашего брата българина не му се вярва, както и не вижда как 7 години го пръскат с кемтрейлс и тровят всичко над "милата му Родина", която и като песен ще изчезне ! Жалко, но факт! Но против кемтрейлс не протестират, против ГМО и аспартама и другите химии дето му ги набутаха в храна и напитки също! България загива!

16

Анонимен

преди 10 години

най-малко три деца и тикване на лекарите в затвора, сълзотворен газ в хотел диван, германската болница и др. държавна болница. уволняване на лекарите от работа, осъждане на хората, които спомагат младежите, арстуване на журналисти, затваряне на тв и астро-глоби - и още хиляди репресии в момента, само защото младежта и интелигентите хора искат да живеят светски, без да приличат на иран и афганистан!

15

АЗ

преди 10 години

С теб съм,момче!Клас!