264

G.

преди 10 години

Много и напълно безсмислени коментари правят болшинството от българското стадо.Вместо да се обединим като едно цяло срещу корупцията, *** и турчилята който се опитват всячески да се налагат в нашата България от векове, ние плюем политиците и дори себе си един друг. За това сме я докарали до тук и няма и да изплуваме никога докато не си научим урока от х. Кубрат. Вземете за пример малцинствата и нека действаме като тях и се обединим. Все пак ние сме мнозинството и последната дума е наша..

263

Майката на Гошко

преди 10 години

До Гошо СамолетаДоста *** и недомаслен си бил бе Жорко :)

262

Стойчо

преди 10 години

Що не беше омерзен като те избраха бе глупчо? Аман от безмозъчници! Стой си кротко и не блей много! Мутренска *** смръдлива!

261

Анонимен

преди 10 години

До Внимавай президентеpodkrepqm te s dve race,

260

Баце

преди 10 години

Защо стана тогава президент? За пръв път се маха калинка без да е работила! Нито Симчо, нито Сергейчо, нито Б.Б. посмяха! Май е време ние да излезем на улиците! За истинската България- северната. Останете си в София д в е м п!

259

Анонимен

преди 10 години

БРАВО НА ТЕБ, ОКАЗА СЕ ПО-СМЕЛ ОТКОЛКОТО СИ МИСЛЕХ

258

Гошо Самолета

преди 10 години

Пич, не си ми никакъв, не съм и никога не бих гласувал за теб! Верно ли не си се поглеждал от страни? Дали някой, колкото и да е предан на ББ , те приема на сериозно?

257

112

преди 10 години

Всички тия финтове са с цел нови избори. Защото българския парламент остана без автентична дясна партия / ГЕРБ по своята същност е лидерска партия/ и евентуални по-късни избори елиминират възможноста на определени икономически кръгове да останат без лобисти в НС.Което от своя страна ги лишава от прилично парче от " баницата" държавни пари!

256

123

преди 10 години

И ние сме омерзени от елементарните ти трикове, Росене(рожбо Борисова)!

255

ss

преди 10 години

*** маринкин се изказа.бил омерзен-от какво от парите на прокопиев може би,или от герберския член забит дълбоко в зад-----.аман от *** в държавата.

254

Лалс

преди 10 години

Трябва да сме благодарни че поне имаме президент които е честен и некорумпиран. Имаше смелостта да излезе по телевизията и сподели истината с всички нас! Аз бих гласувала за него отново. Ако президента беше друг специално от КБ или ДПС вече щеше да е късно за всички нас! Горда съм с Плевневлиев!

253

Анонимен

преди 10 години

Започва период за изчезване на партиите и създаване на президентски републики, на практика царства.

252

Внимавай президенте

преди 10 години

И аз съм омерзена г-н президент.От вас.

251

Анонимен

преди 10 години

всичко е плод на подсрекателство от ББ и ЦЦ. Простата маса народ им вярват. какво направиха за хората за 4 години тези бандити- нищо,абсолютно нищо. сега реват,защото ги чака справедливото възмездие на обеднелия и смазан народ. ПОВЕЧЕ НИКОГА ГЕРБ!САМО ПАТРИОТИЧНИ ПАРТИИ МОГАТ ДА СПАСЯТ БЪЛГАРИЯ.

250

Бони

преди 10 години

До Предсрочни избори !Хубаво. А кой ще плаща за нови или избори до дупка? Имаш ли толкова пари? Извади ги и направи нови избори.Моето семейство не желае да угажда на шепа ***.Защото всички ние ги плащаме тези разноски.Къде бяхте на 12.05.2013г.та не гласувахте мързели недни,а сега ревете за нови избори.Я помолете бате си Бойко да изкара 200 000 000 и да си направи нови избори,а не да подстрекава само и да създава хаос.На голия ни *** германско здрасти.

249

Анонимен

преди 10 години

Президенте, ако ти като политик си вярвал на БСП и ДПС-то ти нямаш въобще място в политиката! Ще се окаже,че ти си единствения българин,който им вярва. На нас шапшали не ни трябват!

248

xy

преди 10 години

PUhlo

247

Мк

преди 10 години

до 313Ето това им трябва на БСП и ДПС. Точно такива обезверени лузъри като теб, които са се примирили със съдбата си. Нищо в живота не се дава даром. Развитите държави са развити, защото обществата им са извоювали това. Мислене като твоето обрича държавата на мизерия. По-скапано правителство от това не може да има. За 4 години могат да направят толкова мизерии, че 20 години няма да стигнат да се оправим. И не съм гербер между другото.

246

Fuck off

преди 10 години

Стига с тия глупости и призиви за предсрочни избори!И ако има ,какво ще се промеи?Кой ще дойде на власт?Не ми пука кой е на власт,стига нещата да се случват както трябва!На страната и трябва еаботещо правителство,а не избори до дупка.И ми се струва ,че само скапаните гербери реват за избори!

245

asdfghjk

преди 10 години

aмиииииииииииии защо те льжат беееееееееееееееееееее???????????????