105

Някой

преди 10 години

*** вярно много загрижени за кучетата имали. Приказката " Храни куче да ти изяде кокошките" знаете ли я? Всеки, ама всеки един на село би го убил това куче, щом посяга на останалите животни! Явно психологията на селото Ви е чужда. И кой е *** решил, че може да квалифицира някого като "изверг"? Срамота за изданието!

104

Боби Файфър

преди 10 години

Е, няма - ще го вкарат в затвора, а вие се *** от яд и си живуркайте в мрак и в хаоса в тъпунгерските си глави. Убивайте, мъчете, ние пак ще ги спасяваме, и пак ще надделеем над садисти и престъпници като вас. Лесно се унищожава, ама трудно се създава, за това и вие по по-лесния начин, щото за нищо не ставате друго. Злобни ***. Всяко едно бездомно куче е 100 пъти по-свястно от вас.

103

Антония

преди 10 години

До РистуОх, ти , пък не престана да бълваш идиотщини. По-*** коментара от твоите не бях срещала.

102

Анонимен

преди 10 години

До bohДа, Ристу си е *** отвсякъде!

101

Анонимен

преди 10 години

Щом едно куче прояви започне да напада и опита кръв то започва да я търси. Въпрос на време е след като е душило кокошики да нападне човек за да усети вкуса на кръвта отново. Че е трябвало да го умърви, е трябвало, но можеше да го направи така, че никой да не разбере. Защото ако го беше оставил живо утре можеше да четем заглавие "Куче нападна и уби 5,6,10 г дете или 35 годишна бременна жена или 80 год. дядо"

100

И още нещо

преди 10 години

Ако тръгнем да се горим и влачим от едните лоши чувства и несъгласие един с друг - то направо да приключваме с цивилизацията и да си ходим обратно по дърветата.55-годишния Райчо Иванов, го разследват за това, че се е държал като диво животно. В случая - с друго животно, но вероятно би го правил и към хора, ако не би имал страх от наказание.Затова и новият закон пази животните. За да може примитивите да имат страх от възмездие, да имат поведение и обществото да запази своето човешко лице.

99

AБВГД

преди 10 години

Наказание е едно, проява на публична жестокост спрямо друго живо същество е друго!Всеки би се ядосал да го ухапят безстопанствени песове, кучето да му съсипва стоката, вместо да я пази и т.н. Но това не означава, че улиците трябва да се превръщат в покрито с кръв, писъци и вой място за публични екзекуции!!!Ако селянинът бе реагирал с един удар с лопатата на място, в собствения си двор, то сега нямаше да е с единия крак в затвора. Уви - яростното му държане като *** е за наказание.

98

evropa

преди 10 години

NA VSI4KI, koito pishat gluposti, povedenieto na ku4etata se opredelq ot horata, kogato sa gladni , kogato se hranqt sas kokali taka stava!!!!!!! v 4ugbina nqma takav problem!!!! i tam ima ku4eta, no horata sa zapoznati i znaqt, 4e ima EVRO zakon i koito napravi negto neredno vednaga ste plati SKAPO!!!!

97

sisi

преди 10 години

KOGA V BG STE SE SAZDADE ZOO POLICIQ, DA HVAGTA TAKIVA KATO TOQ I DRUGITE DA IMAT STRAH I DA ZNAQT, 4E TOVA E PRESTAPLENIE??????????

96

Анонимен

преди 10 години

Хора !?Вие побъркахте ли се, какво ли ?Скоро на психиатър да сте ходили ?Аз ако имах теглич десет *** щах да завържа и да влача!Снощи наблюдавах пред бл.385 в Люлин 3 как куче се спусна на 2-ка мъж и бременна жена!

95

Обединенине

преди 10 години

Срещу кучкарите. Да ги виждаме по стълбовете / заедно с песове им /

94

Кучкари и тъпанари

преди 10 години

Един дол дренки.Решението е: тенекия на топките и ритай, ритай.

93

По кратуната

преди 10 години

Много защитници на песовете бреййййййй.Явно трябва да наостря повече дрянови сопи и бой,бой,бой по чуторите. ***, такива трябва да се хвърлят в клетките на ЛЮБИМЦИТЕ им.

92

Анонимен

преди 10 години

az bih go ma4il po sashtiqa na4in taka kakto e postapil s gorkoto ku4e,nezavisimo kakvo e napravil,toe samo edno jivotnoi deqstva spoded negoviqa instinkt

91

Мастия-защитници

преди 10 години

И защитниците и мастиите с по една тенекия на топките и бой , бой и пак бой.Такива заслужават да ги вържеш и да ги дадеш на глутницата освирепели песове.

90

Анонимен

преди 10 години

Да защитим кученцата влачили и разкъсали деца!Изверга да се накаже като доживот да влачи кучета.

89

Ухапан от пес

преди 10 години

Минавах покрай някаква барака, когато изневиделица от долу и изскочи озъбен пес, спусна се и ме захапа за крака. / Белезите от зъбите му ще ги нося цял живот /. Защо тогава не се появи някой ОБИЧАЩ МАСТИИТЕ? Защо тогава защитниците на песовете не се показаха? Тяхната верица, ако видя такъв ще му счупя кратуната. Или ще го вържа и ще му увия около врата любимата му ***.

88

OSS

преди 10 години

В друга статия пишеше че са намерили кучето живо?? Не знаех че има място където да се прави аутопсия на кучр

87

Анонимен

преди 10 години

До Ристуti si izverg,hodi i my pravi kompaniq togava!!!!!!!!

86

Анонимен

преди 11 години

Изроод,дано те подложат на малко от мъките на кучето в затвора.Този от който зависи да влезеш в затвора ,ще го направи,няма да се отървеш.!!!А вътре какво те чака-яко да ти е.