5

pepe

преди 10 години

До ЧиновникАко си чиновник ти е ясно, че всички деца влизат, само че трябва да се плати рушвет на някой чиновник :( Колкото до ***, ако се огледаш и ще видиш колко детски градини са затворени и превърнати в какво ли не. Точно заради калпави чиновници като теб, няма никакво планиране за местата в забавачката, защото е мноого трудно да водиш статистика колко бебета са се родили в София и имат нужда от градина след 2 години. На некадърника, все някой друг му е виновен, я селяни я марсианец

4

Чиновник

преди 10 години

До АманВ провинцияте детските градини стоят полупразни, защото всичките селяци де домъкнахте в София. Именно затова в София няма места и новите детски градини ще се строят точно заради ВАС, провинциалистите, които нахлухте в София на тумби.

3

Аман

преди 10 години

И пак само за столицата се предвиждат строежи-там в провинциите-да *** ли?И после,защосе обезлюдяват по-малките градове!

2

1

преди 10 години

Добре, че беше Дянков!

1

Анонимен

преди 10 години

Тия пак ще оплескат нещо. Тъкмо бяха започнали да правят детски градини, и сега комунистите с тяхната недалновидност ще прецакат всичко, само и само да се похвалят, че са раздали някаква помощ на тези, за които няма места. А че помощта е мизерна, то си е ясно, това си е типично в техен стил.