12

Цвъркотва

преди 10 години

Какво да го хрантутим тоя 25 години - само въжето и това е

11

Natural Dialectics

преди 10 години

Защо е трябвало да убиват детето не разбирам , доживот за тоя ***.

10

Hristo

преди 10 години

БЕСИЛО ЗА ВСИЧКИ УБИЙЦИ!

9

ОТМЪЩЕНИЕ

преди 10 години

КАКВИ 25 ГОДИНИ.ТОВА ЗНАЧИ ЩЕ ЛЕЖИ РЕАЛНО НАЙ-МНОГО 15. ДОЖИВОТЕН БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА ТВЪРДО ДА СЕ ВЗЕМЕ ТОВА РЕШЕНИЕ. ТОЙ УБИЛ НЕВИННОТО МОМИЧЕ БЕЗ ДА МИ МИГНЕ ОКОТО ВИЕ МИ ГО ЗАЩИТАВАТЕ *** МРЪСНИ.ДАНО НЕ ВИ СЕ СЛУЧВА НА ВАС ВАШЕ ДЕТЕ ДА Е ЖЕРТВАТА

8

Майка

преди 10 години

До james1Идете спешно на лекар и си пийте редовно хапчетата!

7

w

преди 10 години

12 юни е сряда, тази сряда. Значи, тази сряда обществото ще тръпне в очакване на справедлива присъда за извършител на зверско убийство (или поне принуден да го признае, дори и да не е замесен) и ще забрави за казаното преди ден от бившия министър на земеделието Мирослав Найденов:- В сряда (същата сряда) на Цветан Цветанов ще му бъдат повдигнати обвинения за поръчителство на незаконни СРС-та, а не само за неупражнен контрол върху подчинените си.

6

Холмс

преди 10 години

Като знам мистерията по "самоубииството" на колегата на заека, то и самопризнанието му е под силно съмнение!Няма да се изненадам този човек да излезе невинен! Май ключът е в самоубииството, ама много народ ще гори...

5

КАРЪК

преди 10 години

По БТВ казаха, че като се е признал за виновен, присъдата му ще бъде намалена д една трета.Странни закони има в България.

4

9667

преди 10 години

"Доживотна присъда, която да се редуцира до 20 години затвор..."За това пресъпление, 20 години трябва да е само гарнитурата на основната присъда!Но във великото кралство Забунга на балканите е иначе! Демокрация и слободия майна!

3

Анонимен

преди 10 години

Като му гледам лабилната физиомутра и 1 година няма да изкара. И такаааа....... Нека правенето на зайчета започне..... Сега!!

2

Анонимен

преди 10 години

До живот трябва да го наврат. Той е отнел живот, значи и за него от тук нататък не трябва да има милост. Това, че е признал не го прави по-малко престъпник, а желание да лежи по-малко, пак тарикатеене. Такива като този за *** на едно общество и са абсолютно ненужни.

1

Анонимен

преди 10 години

Не е достатъчно.Няма ли кой него да убие.Чудовище!!!