9

К

преди 10 години

Да живее трибестана

8

тони

преди 10 години

трибулуса на Вемо Херб беше изключително качествен ама сега май нещо са го развалили... вземам от 2 седмици и никаква файда няма. Иначе умните скелети да ходят да скачат от някъде.(до No7 )

7

диян

преди 10 години

ще го имам в предвид

6

махленска клюкарка

преди 10 години

В следващият брой очаквайте статия за силикона и как да заприличате на фолк звезда, за да се харесате на назобените и плиткоумни батковци, на които мечтата е да станат охрана

5

7

преди 10 години

СПОРТУВАЙТЕ П Р А В И Л Н О ПОНЕ 3 ПЪТИ НА СЕДМИЦА И ЩЕ ИМАТЕ ПЕОФЕКТНО НОРМАЛНО РЕЛЕФНО ТЯЛО, А И ЕСТЕСТВЕНО ПОВИШЕН ТЕСТОСТЕРОН И ХУБАВ С***КС!НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ХИМИИ, ОПАСНО Е НЕЗАВИСИМО КАКВО ВИ РЕКЛАМИРАТ!АКО ИСКАТЕ ХУБАВ " ПОЛЕТ" И ДОБРО"ВДИГАНЕ" НА САМОЛЕТА--- ТОВА Е РЕШЕНИЕТО!УСПЕХ

4

vitorborba

преди 10 години

Препоръчайте някой марки Tribulus Terestis с по-високо съдаржание на сапонини

3

Анонимен

преди 10 години

Е бабините зъби аз поне още преди 20 години като започнах да тренирам масово ги вземахме, тогава по аптеките се продаваше като трибестан. Руснаците тогава го наричаха българското чудо, защото е напълно безвредно а има ефект, естествено няма нищо общо със ефекта на стероидите или дори на креатина, защото кой знае каква мускулна маса от него няма как да натрупаш, но определено повишава нивата на тестостерона и след месец прием сериозно повишава либидото а и организма ти живва.

2

Анонимен

преди 10 години

Любимата им билка е химикалус напопвакис във всякакви форми. Получава се бърз и гарантиран резултат, но има странични ефекти, един от които е пенисос спадналис. А за млад бодибилдър това хич не е препоръчително.

1

Мхмм

преди 10 години

От нея се прави българската виагра - онези хапченца за вдигане на самолета;)) Дали фитнес маниаците получават такива "странични" ефекти, докато си тренират?