13

Gerotheone

преди 10 години

Да ни е честито! Колегата от коментар 13 го е написал най-добре: ДАТО = Държавна Агенция за Тотално Осиране. Не знам за Вас, но мен лично тръпки ме побиват, като го гледам този от снимката. Не беше ли този, който носеше куфарчетата от митниците по времето на Костов? И когато Костов го изрита от СДС (с неясни мотиви, но най-вероятно е пипнал в кацата с мед) , той се приюти не къде и да е, а в ДПС. И тези днес "коват закони" (като се изрази украинският хамстер вчера). ЛЕВСКИ е написал: НАРОДЕ???

12

Анонимен

преди 10 години

Цялата работа се вмириса още в началото.....тва ли беше най - важното ????? а ресорите икономика, земеделие, търговия които са проблемните и жизнено важни ....... ***

11

Анонимен

преди 10 години

BRAVO!!!!!!!!NEKA DA GI PORAZMARDAT LEKO TIA 4INOVNITSI BIUROKRATI SHTOTO XEPTEN SA SE SXANALI SLED MANDATA NA GERB !!!!!!!!!!

10

ха

преди 10 години

Управлението на тези *** е също толкова лизгярско,колкото и на ГЕРБ!

9

Геноцид

преди 10 години

Разгонване на цялото МВР е решението. Подслушване и решение за контрол на парите- това си призна, че правят органите един пореден техен профан.

8

БГ!

преди 10 години

Ако все още е мила Родината ви - среща пред парламента на 9 юни в 12 ч!!!Туция за една градинка се изтрепаха, а на нас тук не ни стига АЕЦ - Белене, тютюнопушене в сградите и налагане на турски вьрху децата ни! Народе - СЬБУДИ СЕ! НИЕ СМЕ СИЛНИ ЗАЕДНО НАВЬН, А НЕ ПО ФОРУМИТЕ!!!!

7

ехолог

преди 10 години

цялата работа е пълна порнография, защото освен МВР, служби за подслушване имат и ДАНС и военното разузнаване. От цялата схема щеше да има смисъл ако новата служба беше единствена. А сега баровците през ДАНС ще си слушат който поискат, а будалите ще си мислят, че има контрол на подслушването.

6

някой

преди 10 години

почнаха да разхлабват колана мутрите пак ще плъзнат ,честито на мирните граждани

5

Shop

преди 10 години

Тоест сега украинското еврейче ще може да ни слуша безконтролно...

4

FAKT

преди 10 години

VIJTE LITSETO NA TOZI POMIQR!!E DOVOLNI LI STE?

3

bai Ivan

преди 10 години

Предлагам да се казва Д-то, за по-кратко.

2

Анонимен

преди 10 години

Na 9 juni ot 12 4asa na protesti vsi4ki balgari

1

тъпчо

преди 10 години

преведено: Унищожаваме ГДБОП за да няма кой да ни пречи в кражбите. Подслушването минава на наше разпореждане -т.е. само ние и само който искаме. Мафиота на снимката е вносител на закона Ванко 1. Е, не се сърдете, ***, малко кръвопускане в държавата може и пък да бъде здравословно/не за вас/