68

Анонимен

преди 10 години

Прави ми впечатление,че в този сайт някой се опитва много често да цензурира,хората позволили си да напишат нещо по-различно от казионното! хора,които мислят с мозъка си,а не с някаква друга част от тялото си! Моят съвет към цензурите е да не го правят,защото нарушават демократичните права на хоратаи налагт цензура върху мнението им! А в Конституцията ясно е записано,че всеки има право да изразява своето мнение,словом,писмено или по друг начин! никой няма право да го ограничава! Знайте го!

67

мигрант

преди 10 години

До WASILISQNISGERMANIаз защо имам две гражданства? кух многозайко...все много знаете хахахах

66

Анонимен

преди 10 години

То историята помни такива случаи.Кой заряза пост в щатите, кой голяма заплата в Англия.Всичките случаи завършиха с голямо лапане. Това нещо патриотизъм в българина пристигащ от чужбина не съществува.

65

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

НАРУШИЛ Е ЗАКОНИТЕ НА ГЕРМАНИЯ.....АКО ИМА НЕМСКО ГРАЖДАНСТВО.....НЕ МОЖЕ ДА ИМА И БЪЛГАРСКО....

64

Willy

преди 10 години

Май забравихте бандита Милен Велчев, недоносчето Николай Василев. Сега си имаме министър с хубавото българско име Вегенин и ще си докараме някакво недоносче от чужбина да се налапа хубаво. Ами Данов, който във Франция е получавал хиляди като безработен, докато си е работил в България? Къде ги намират тия?

63

дедо Ташунко

преди 10 години

Поредното к.пеле, учило на запад, с огромно самочувствие, без реална представа за помиарника, дато не знае и не се интересува, колко струва кило сирене. Аман от експерименти и екскременти! Чакаме да видим...

62

TheProducer

преди 10 години

*** не се е отказал от българското, за да вземе германско, т.е. не трябва да кандидатства за българско, а да се откаже от немското гражданство.

61

TheProducer

преди 10 години

не се е отказал. след влизането в ЕС е възможно двойно гражданство. получава се за период от 3 до 6 мес, ако имаш завършено германско образование, безсрочен работен договор, безсрочен догово за квартира, чисто минало и най-малко 8 год престой в Германия.

60

Bastor

преди 10 години

Що за човек ще се откаже от немско гражданство и живот в нормална държава, за да е 4 години министър тук, ОСВЕН ако не смята да се налапа като за последно с подкупи и имоти?

59

Анонимен

преди 10 години

за да има немски паспорт се е отказал от българския - т,е, сега трябва да кандидатства за българско гражданство, сигурно за това се бави и е тайна

58

Анонимен

преди 10 години

Konspitolog, коя *** да си слойим друга?! Свестните българи отдавна живеят в чужбина. А за длъжноста на господина не коментирам. Дали знаете колко трудно се заема подобна позиция в Германия. Със сигурност умственияму багаж е порядъци над средния български! Браво за избора!!! Докато не се научим да УВАЖАВАМЕ успелите хора ще си стоим в фекалиите!

57

mkati

преди 10 години

Много интерсно,защо служебния премиер не спази чл. 110 от Конституцията за двойно гражданство.Значи всички актове приети от служебното правителство са невалидни.

56

Анонимен

преди 10 години

Ядохме попарата на един от световната банка. На Дойче банк може да е по-вкусна, знае ли човек?

55

Анонимен

преди 10 години

той и сакскобурготски дойде от чужбина и ни координира в личните си инвестиции. и този новия изчака първо да види,дали БСП ще заформи правителство,дали ще му осигури пост поне за 4 години....

54

до Тодор Кирилов

преди 10 години

Македония и Турция имат договори от преди 20 години за ДОСТЪП ДО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАЗАРИ и България не може да направи абсолютно нищо срещу това. Говоренето за ограничения са ЧЕРВЕНА ДЕМАГОГИЯ!

53

Анонимен

преди 10 години

Поредното юпи, което ще ви разсипе! Не ни трябват премиери и министри от вън, трябват ни наши момчета, които живеят в тази страна и познават положението на народа. за какво ни е юпи от вън. То се е откъснало от родната действителност и живее в някакъв друг сват. нЕ НИ ТРЯБВА НОВО ЮПИ!

52

тошко

преди 10 години

ОЛИГАРХСКИ, проверете го този БЪЛГАРСКИ-ГЕРМАНЕЦ дали е крадец и ако не тогава го назначавайте, защото случая с министър ИВАН ДОНЕВ е срам не само за в БЪЛГАРИЯ, но излага страната пред целия свят!..... Донев се регистрирал във Франция като СОЦИАЛНО СЛАБ и отмъкнал 15,000 евро с тази измама! Този крадец няма място в правителството той е за затвора!

51

Тодор Кирилов

преди 10 години

Дъртанян и след като сме в ЕС какво?Трябва да изядем всичките*а на Европа ли?Много ясно че трябва да има по голям контрол най-вече за качеството на даден продукт а не само формата му да е правилна!

50

Агент Купър

преди 10 години

Тоя ще е някой Щирлиц! Чака се първо одобрение от Москва... Затова е толкова тайнствен...

49

емигрирал завинаги

преди 10 години

Аз не бих се отказал от немското си гражданство за да ставам министър в ***.