244

СС

преди 10 години

БелеНЕ! Марш в Сибир, руски ***, погребващи България!

243

Одисей 1

преди 10 години

314 Господа бъдещето на електропроизводството е в неговата децентрализация , сиреч доближаване на производството до консуматора , отива се към малки но гъвкави мощности , такива мастодонти , на които да е заложник цялата енергийна система чисто и просто не са необходими .Заводите за които говориш първо за да бъдат конкурентноспособни ще е необходима да са енергийно ефективни и второ биха могли необходимата им енергия да си я прозивеждат сами , господа малко по креативно мислене влагайте .

242

Якорита Уташака

преди 10 години

До marsian> Ти ми обясни на кого ще продаваш тока ,след като съседите ни си произвеждат достатъчно за себе си ?Или смяташ ,че във всеки град ще бъдат построени 5-6 завода?Няма да е зле да бъдат построени по 5-6 завода. В нашия град (12 хил. жители, районен център) преди 20 години имаше 4 броя. Безработни нямаше нито един. А сега от десетилетия са затворени без надежда за реанимация. После затвориха и болницата. После и 2 от 6 училища. Сега в града живеят под 7 хиляди души предимно на пенсия.

241

Whaaaat?

преди 10 години

До българинКакво ще стане ако се построй Белене и се окаже толкова скъпо че тока дори го вдигнат? Какъв е плана да се разшири консумацията на ток и пазара?

240

Анонимен

преди 10 години

GLEDAITE V BADESHTETO A TO E S ELEKTROMOBILI TO4NO V TOZI ETAP BALGARIA SHTE SE OKAJE BEZ KOZLODUI PO PROSTATA PRI4INA 4E SHTE E VZEL DAL I TAKA SHTE SE NALOJI DA KUPUVAME YA OT RUMANIA YA OT TURTSIA NA MNOGO PO VISOKI TSENI OT SEGASHNITE RAZBIRA SE TOGAVA I DA ISKATE MOJE I DA NE MOJETE DA SI POSTROITE SAMI ATOMNA-TSENTRALA

239

Анонимен

преди 10 години

Дайте й на Москва един милиард и оставете Българската земя чиста. Заради пари ли ще погубвате земята и хората? Пари се печелят и пари се губят и КАКВО ОТ ТОВА?

238

умерен

преди 10 години

Освен Белене ще ни трябват и 5-6 завода за буркани, понеже тока ще трябва да го консервираме за по-добри времена...

237

Щастливец

преди 10 години

До Долу монопола !Без илюзии! Бъди щастлив, докато не ти наложат данък за дишания въздух. След това - гледай сериозно на офертата за Марс. Тва си е далавера -еднопосочен билет! При това за червената планета. (китайците водят засега с 10000 кандидати).

236

Злопаметна

преди 10 години

До АнонименТи живял ли си на Урал в Екатеринбург при Елцин, ял ли си козе месо на опашка и с купони и знаеш ли що е то "Възстановено мляко"? Или говориш наизуст?

235

Shop

преди 10 години

цената на турската АЕЦ "Аккую" е 18.7 млрд. доларана каква цена ще ти продават? ------------------ Ами цената на Белене е пак толкова. На каква цена очакваш да ти продават?

234

Shop

преди 10 години

От Белене има смисъл само ако руснаците я построят, а ние после им я национализираме, тоест експроприираме. Тогава може и да има евтин ток.

233

Анонимен

преди 10 години

До Злопаметная виж каква беше русия при елцин и я виж пак сега па тогава дрънкай глупости, жалко че нямаме такива политици като путин в бг.

232

Злопаметна

преди 10 години

До иваничОоо, друже, Путин изобщо не е ***. Той е толкова хитра лисица КГБ възпитаник от Кремъл - ум да ни зайде. Той е хитър манипулатор и умно псе. Те с Медведев се менят на Президент-Премиер от години. Там се играе голяма игра за стотици милиарди. Путин ограби богата държава като Русия и остава народа й беден. Същото се мъчат да направят и с Украйна и с България в контрата на НАТО.

231

иванич

преди 10 години

Putin е ***, ние имаме всичко на всичко 2500 мегавата потребление (нощно). И сме принудени да спираме Кузлодуй, те Белене искат да строят. Ненормалници. Как ли управляват там, кой знае какъв е терор.

230

Злопаметна

преди 10 години

Проекта "Белене" цели корпоративен интерес на червените и на Станишев, който е руска маша. Путин и дружките му вече обраха Русия, но не се срамуват да обират и 16-та република. Забравихте ли че по времето на социализма БЪлгария я смятаха за 16-та република на СССР? Или не го знаете. Този корпоративен интерес в шуро-баджанащина цели единствено двете олигарски страни да гушнат по един тлъст комисион. Честито ви Белене, което ще изплащат внуците ни.

229

Долу монопола !

преди 10 години

Руснаците да си строят в Русия атомни електроцентрали, ние искаме от нашите управляващи комунистически долни ***, закон който да насърчи поставяне на слънчеви колектори, генератори на всеки покрив за частно производство на електроенергия за бита. Държавния ток да го ползват за държавни цели. Фабрики и заводи също да се захранват със собствена слънчева енергиина система, Ние знаем как да си го направим, искаме от вас долни ***, да не ни дерете кожите затова че ще ползваме Слънцето,

228

Юрий

преди 10 години

Като им дадем 20 млрд, как няма да се откажат от 1 млрд?То не е луд който изяжда баницата...

227

Shop

преди 10 години

Какви печалби от Белене очаквате, като ще се строи с чужди капитали, тоест ще е чужда? Печалбата ще отива у инвеститора, а цената на тока ще е свободнопазарна. Това ДКЕВР скоро няма да съществува.

226

BKP

преди 10 години

Okolo tova Belene, shte se sluchi , kakvoto ima da se sluchva na KOMUNISTICHESKATA PARTIA ! Te sa Bezboznici ne viarvat v nishto osven v parite ! Tam tolkova mnogo choveshki sadbi sa zatriti v tova Belene ! Po ironia na sadbata, atomnata centrala triabva da bade tam!!!

225

Bojo

преди 10 години

Да спрем Козлодуй и да почнем да строим Белене !!! Трябва да си изключително НАГЪЛ, за да предлагаш такова нещо !!! Комунистите са абсолютни ***, които за рубли, пардон за "твърда валута" биха продали и майките си !!!! Бабите и *** нямат нужда от Белене, на тях им трябват свещи , другари комунисти !!!