210

ДДТ

преди 10 години

въджайнин да не дава акъл! как пък един от новите министри не гледа напред, а всички да се вторачили в задниците си?!

209

Голям Праз

преди 10 години

Леле, тази съвсем изпращя!!! Докторите да се самосезират и веднага да му назначат лечение!!! ПРИНУДИТЕЛНО!!! За нас е нечовешко да му четем глупостите! Тоя, простакесор Станилов, и той да бъде освидетелстван. БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

208

предложение

преди 10 години

Всеки ден министрите и депутатите да четат по 1 час коментарите на гражданите към различни статии. Така ще научат какво мислят мислещите хора в държавата за техтните предложения и действия.

207

????

преди 10 години

Това момче Вигенин трябва да отиде да си почива. Явно стреса от министерския пост го направи неадекватен... не че знам дали е бил адекватен преди това де. За кратко време успя да сътвори толкова глупости, колкото и ББ не е успявал - глупостта с ДС сътрудниците, глупостта с Хизбула, глупостта с Македония и сега глупостта с пушенето. Някой трябва да му каже, че не е задължително да се изказва по всички въпроси в една седмица.

206

...

преди 10 години

Какви простотии се говорят от министър. На който му е се студено навън да не пуши. Тук става въпрос за здравето на цялата нация!!! Що не вземе да съжалява и наркоманите. Да им дадем възможност да си носят по малко дрога горките ,че иначе се чувстват зле.

205

Възмутен!

преди 10 години

Наистина не можах да повярвам на очите си, че Вигенин може да изрече подобна реплика "Нечовешко е хората да палят цигара навън на минус 10 градуса". Срам за нашата държава! Поне си мерете приказките господа управляващи, не се излагайте така. Студът е по-вреден от отровите в цигарите.....! Нямам думи!

204

Анонимен

преди 10 години

Аз си пуша по кутия на ден, но никога вкъщи. Твърдо ЗА забраната съм. Нямам нищо против да излизам на -20. Страхотно е да влезеш някъде и да не смърди на бардак. Ясно ли ви е, комунисти?

203

по-точно

преди 10 години

Тук *** има предвид, че не е човшко след като партийните другарчета са инвестирали пари в Булгартабак сега да ги загубят. Здравето на хората се лекува, но изгубените пари не.

202

Az..

преди 10 години

Забелязахте ли как всички ново предложени закони или промени са в услуга на тези които закрепиха правителството на БСП а именно ДПС!!!

201

Бела

преди 10 години

Оффффф и на мен ми писна да слушам горките дискриминирани пушачи!! Не не сме се сетили вчера това се е коментирало непрекъснато във времето само че на кой пушач му пука за околните? На никой (почти) Я сега само си представете да се върне пушенето и да има заведения за пушачи и за непушчи! Познайте къде ще е компанията ако от десет човека 3-*** са пушачи???

200

Пушач

преди 10 години

Оффффф,писна ми да чета коментари от "загрижени за здравето" ....Как така извезнъж, като започна преди години да се говори за забрана за пушене и изведнъж всички скочихте (че било нездравословно, че никой не бил длъжен да диша пушека, че даже и персонала по заведенията ожалихте), а преди това, никой - нищо, я се съвземете малко и насочете усилията си в друга посока, а не да мрънкате само из интернет ...П.П. Аз винаги се съобразявам къде да пуша и къде не .... ;)Лек ден на всички "пазители"

199

анонимен

преди 10 години

Е това е най-голямото лицемерие .Върнете сега и активните борци и москвичите и запорожките и визите за Европа и държавна сигурнос и всичко тоталитарно.

198

Анонимен

преди 10 години

Никой не мисли за персонала който работи в тия заведения и са принудени да дишат по цял ден отровния тютюнев дим.Тия хора не мислят за здравето на хората ,а как да останат вечно на власт.

197

Бай Байчо

преди 10 години

Хората явно не са разбрали ,че *** се интересуват само от пари !!! Каквато и гадост да ги накараш да направят ще я свършат, ако им се плати !!! Никога не съм се учудвал от техните действия ,те са прозрачни като водата !!! Пари и власт ,без значение на кого трябва да се надупят , защото са дърти !!!!

196

Да ви го...

преди 10 години

*** народ, *** държава! браво, тия ще ни оправят!? първото за което се хванаха да коригират е единствения смислен закон за 20 години! прозрачни сте бе, колко гушнахте от бизнеса, а? цигарите ще ви изядат хляба комунисти продажни!!!

195

Марк Твен

преди 10 години

В парламента влязоха повече пушачи, отколкото непушачи и те не искат да спазват законите като всички останали, защото видите ли те са много специални, недосегаеми и не простосмъртни и независимо какво иска народа, те правят това което са си решили и те искат. Грозно и не човешко, не демократично.Но кавото народа си е избрал, такова ще го управлява. Жалко е че политиците не разбират че те трябва да СЛУЖАТ на хората.Те не са ВЛАСТ, защото никой няма нужда да бъде УПРАВЛЯВАН, трябва да бъде чут.

194

Анонимен

преди 10 години

Стига с това пушене ! Стига ! Народа очаква сериозни действия

193

Анонимен

преди 10 години

Ами да да се грижим за пушачите. Да ни тровят, да им плащаме за да ги лекуваме от пораженията от собствения им порок, а децата ни нека да стоят на - 10. Те не могат да гласуват, не са *** или етнически турци та да им полягаме. Спрете да дискриминирате нормалните хора в България уточнявам за разни псевдодемократи - това са хора, които си плащат данъците, имат деца и се грижат за здравето си.

192

ritci

преди 10 години

Не било човешко.А много ли е човешко да тровиш хора които са решили,че няма да пушат и мислят за своето здраве. Просто не мога да повярвам,че изобщо има дебат "ЗА" и "против" ЗДРАВЕТО. И толкова ли е голям проблема, за 5 минутки да излезеш да си изпушиш цигарата, и да се върнеш в помещението което няма да прилича на "лисичарник".

191

Slychaina

преди 10 години

Vigenin kato otide v Evropata i shte pyshi na -30 otvan na trotoara.Stiga ste ni zanimavali s tez cigari.Takmo si sviknaxme da pyshim navan,daje e zabavno.Pyshish s xora, s koito ne si v edna kompaniq,zakachki,smqx,losho li e.Da opravqt darjavata,a ne pyshachite.Basta.