79

Boroka

преди 10 години

Две хубави уши. Душата на ченге.Две хубави уши; - наглости лъжи;Все искат и ни обещават те...Народът ти се моли,Ченге,народът ти се моли!Съдии, прокурорище хвърлят утре върху тяхбулото на срам и грях.Булото на срам и грях не ще го хвърлят върху тяхсъдии, прокурори.Народът ти се моли,ченге,народът ти се моли.Как искат и ни обещават те.Две хубави уши. Слушалки и лъжив две хубави уши. Душата на ченге.

78

26.02.2011

преди 10 години

Калине, ти и ку*вичката ти Антон Златанов сте за затвора за престъпното застрашаване на близо 4 000 човешки живота, само и само да докажете как България не може без престъпниците от МВР! Смърт за вас, жалки службогонци!

77

Анонимен

преди 10 години

ииииииииииииииии кой му прие оставката на този Б.ШОН........

76

Нарцис

преди 10 години

От работата не разбирам, но в огледалце да се съзирам - първа радост е за мене ! Жалко, историята помни и по-големи недоразумения от това.

75

Семи

преди 10 години

Един истински мъжкар си отива.Не биваше.Съжалявам много.Бъди жив и здрав,Калине,идано да успееш да се справиш със загърбените проблеми.

74

XXL

преди 10 години

Някой хора остават без чадърче....;))

73

kiro

преди 10 години

ZA SAZHALENIE SI OTIDE EDIN OT NAI KADARNITE HORA V MVR

72

Анонимен

преди 10 години

калинчо тръгвай направо за централния тук сме ти запазили уютно месте

71

boicho.boichev.7

преди 10 години

Сега ще видите на какво се вика партийна чистка!За това което направихте за 4 години-ще ви се връща 40 години!Първата килия-за Цецо Апартамента вече е готова!който гербераст писне-белезниците!

70

boicho.boichev.7

преди 10 години

Калинките и калинчовците-вън!

69

boicho.boichev.7

преди 10 години

Всички гербаджии-вън!Особено от полицията!Всички герберастки назначения-вън!Безпощадна метла за бандитите и мутрите!

68

AZ

преди 10 години

До AZMNOGO SPONTANNO POCHNAHTE DA NAPUSKATE .............TAKA LI SE OSTAVQT TAKIVA ......SKUPI MESTA,KALINE CECO SHTE TE IZPEE I TEB,PO DOBRE SE SKRIJ NA NQKOI OT OSTROVITE KUDETO NE VAJI EVROPEISKATA ZAPOVED ZA AREST

67

до 65

преди 10 години

Не знам, не съм експерт в тази област - опитвам се да се ориентирам от пресата и форумте. Според това, което е написано в статията (а вестника не е прогерберски определено :-)), оттегля се достойно без да из.ере едно голямо л..о накрая, както много други. А помията на червноблузковците с турско-сини шалвари, що не си я изпият сами, а ни заливат всички нас? И без това, ако държавата не им вдигне заплатите ще са на помия от кофите - защото и нормален работодател няма друго да им даде!

66

AZ

преди 10 години

NAPUSKAL SISTEMATA-I TVOQ RED V PANDIZA SHTE DOIDE ,TI SI ZNAESH ZASHTO I ZA KOLKO MILIONA.

65

Петър

преди 10 години

МВР е имало много началници които не са знаели какво да правят но това беше най некадърният и най самовлюбеният. Интересуваше го само униформата му , естественно не тези въшкарници които носи всеки полицай а марка Армани и накичена с какви ли не медали и лампази, който не знам от къде има, може би от пазара на Алекдандър Невски

64

на кого е човек?

преди 10 години

Аз съм убеден, че Цветан Цветанов не е правил нищо лошо. Това заяви главен секретар на МВР Калин Георгиев в предаването "Всяка неделя" на Нова телевизия.

63

Анонимен

преди 10 години

До ОмерзенG-N "Koi sam az" beshe nai nekadarniq Glaven Sekretar na MVR za vsichki vremena.

62

Анонимен

преди 10 години

Хората на Борисов един по- един си отиват, ха по-живо и по-здраво и има дъъъъълго да чакат пак да ги споходи късмета.Помня го тоя на пресконференцията в Сливен как подсказваше на една от заложничките да не забрави да благодари и на Бойко Борисов, че са освободени.

61

Михаил

преди 10 години

Този човек 4 години не издава заповеди, сега се сетил. За 4 години не му се чу гласа, беше напълно обезличен, все едно ,че нямаше гл.секретар.

60

Кръстника

преди 10 години

ето го нашия човек: youtube/watch?v=X23eQ6f7QRI&list=FLVafNsXL3n5_LsjJ11g9h8A