16

SS

преди 10 години

Коментара е за 10

15

vse edno

преди 10 години

Йовчев е един изключително морален човек. Постъпките му са съобразени в максимална степен със собствените му разбирания за почтеност, морал, добро и лошо. Дали е Бойко, Росен или *** - за него това е без значение. Отдаден е на професията. Много рядко подобни хора излизат "на светло" и затова остават неразбрани за повечето и това е естествено. За съжаление, вероятно много малко хора като него ще излязат във властови позиции.

14

мaорa

преди 10 години

Попитали радио Ереван:-Как си изчисли премиерът на България Бойко Борисов оценката 5 за първите 100 дни от управлението на правителството му?Радио Ереван отговорило:-Много просто. Събрал е двойката", която му писа предшественикът му Станишев и тройката" от Брюксел."

13

Ванко

преди 10 години

Е ,какво точно направи този голям професионалист освен да защитава и хвали преките си шефове, да обяснява колко много работели,че резултатите нямало да закъснеят? Не станаха ли прекалено много парашутисти в тази система, докога хора без никакакъв опит и нито един ден на улицата ще решават всичко, докога всичките дирекции ще са пълни чиновници,чудещи се как да уплътнят деня си и какви по-безумни указания да дават,кога тези шефове ще застанат поне един път зад гърба на редовия служител??

12

Анонимен

преди 10 години

МВР ще загуби много без професионализма на руския филолог Георгиевич.

11

Анонимен

преди 10 години

Желая успех на Калин Георгиев - един от читавите хора в МВР. Респект към желанието му за работа и нека не мисли, че е останал незабелязан с професионализма си. Губещо е единствено МВР отново.

10

мaорa

преди 10 години

Човекa нa Бойко зaминaвa......чaо чaо пръдльо

9

Черен Петър

преди 10 години

Калинката отлита.Язък за ширитите, парадните пискюли и пагони.

8

Дани

преди 10 години

Чистката започна! Скоро и по райони.

7

Анонимен

преди 10 години

И този започна да се оправдава, като Сидеров.Единия не дал мандата на ДПС, другия имал други планове и т.н.,а и за най-простия е ясно, че всичко е било подготвено предварително.Долни лъжци сте всички, но лошото е, че "матриала е много лош" и *** и ви се връзва на празните и нищо неказващи приказки!

6

Кацнал от Марс

преди 10 години

Интересно ми е само, откъде ще се намерят компетентни хора, които да успеете да мотивирате да работят за известен период от време. После какво става с тях ? Я се огледайте ! Не може господа 23 години да "убиваш" и малкото останали компетентни и сега да ги мотивираш с голи идеи. Ами те се нагледоха на какво ли не, те разбраха с времето, че може и другояче . Помислете над тези думи !

5

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Боко да го назначат пак за...главсек;нали това е...детската му мечта.

4

Анонимен

преди 10 години

Цветлин Йовчев, гънещият се като мокра връв човечец е част от мръсната сделка между БСП и ГЕРБ с посредничеството на *** , за да остане МВР същото, каквото е досега и да служи на политическите игри на новите властимащи, без да се засяга миналото. Който бит - бит, който е.ан - е.ан!Честито!

3

Анонимен

преди 10 години

Цветанов освободи всички,които бяха лоялни към системата,а на тяхно място назначи верни нему блюдолизци,които разбиха професионализма в министерството и направиха така,че думата полицай да стане *** дума!

2

Анонимен

преди 10 години

Хайде след него и комисарите в дирекциите и Районни управления главните инспектори, първо от Габрово - Денислав Донков, левия т...к на Томислав Дончев

1

az sam

преди 10 години

Сега вече Народа разбра за т.нар."Семейни причини", поради които тоя напусна Президентството.Това е доказателство че ГЕРБ и БСП са едни и същи.