64

за овцете !

преди 11 години

Хората са много неусведомени по този въпрос ! Наистина ни запипват от скапаните самолети за да ни тровят здравата ! Трябва вече да се направи нещо по този въпрос преди масово да почнем да измираме и тогава хората да им светне ламичката за какво става въпрос, то е ясно че от няколко такъва "дъжда" няма да умрем, но всичко с времето си драги коментатори ! БУРЕВЕСТНИКОВ е прав за всичко, а останалите просто не пишете малоумщини !!!

63

уса

преди 11 години

По принцип всеки следобед в Сахара се образува силна буря ,която вдига този прах високо в небето и от там теченията го завихрят.Достига чак до Амазонка и съставът му е полезен за растенията като цяло.Е да ,не е полезен за дишане.Ама като гледам ,не са се хванали да мият по улиците..........

62

Анонимен

преди 11 години

Не знам , дали наистина е безобидно това явление , но като миех колата , препаратът , който е един и същи винаги , този път не можа да отстрни пустинният прах....Много се съмнявам , че тази пепл е безвредна , но кой да ти каже , то и Бойко вече го няма ...

61

TOMA

преди 11 години

da go kaje i nekoi nezavisim istochnik, NE SE LOVIM

60

д

преди 11 години

че тва редовно се случва! на мен ми писна да всеки път като си измия колата, ставам сутринта и я гледам в кални капки, а дъждж очевидно не е валял! Изобщо не е от вчера това, нито от онзи ден. ..

59

арес

преди 11 години

не само пясък има

58

Galia

преди 11 години

Вчера и във Враца небето беше осеяно със самолети,а днес осъмнахме с червен прах.Ако беше прах от Сахара защо няма в Гърция ?

57

Анонимен

преди 11 години

Колко много непросветени *** има в този форум. И всички се имат за компетентни, а ги ръсят едни...

56

сириус 2

преди 11 години

Не се разправяйте кое верно,кое не.вече в Румъния са изследвали учени какво съдържа този прах който видяхме сутринта,имало го е и в румъния-установено е било че има много високо съдържание на тежки метали.Няма какво да разправяте стари приказки на които никой почти не вярва.Друго важно-ами информирайте се тъй като вече е ясно,че не имало такива движение на въздушни маси които да донесат тоя прах от сахара. Много ама много се манипулират масите с тв и вестници,всеки знае,че е прах от сахара.

55

умен гущер

преди 11 години

Сбъднато е пророчеството на Алоис Ирлмайер

54

Анонимен

преди 11 години

Какъв прах от Сахара?В България се провежда учение на турски,израелски и американски самолети.Вчера по южното черноморие не спряха да ръсят и оставят дири.Днес небето е като похлупак.Има много филми в интернет за кемтрейс-химикали.'Аерозолни престъпления" "Невинни следи или масов убиец"Учените са установили,че тия химикали увреждат имунната система.Пчелите измират,дърветата съхнат.

53

.

преди 11 години

Боби, има 2 типа: 1. Тези които задават въпроси2. Овце (които "нямат вереме" и препускат със стадото)

52

Боби

преди 11 години

Абв тоя Буревестников как може да е такъв бре!? За мен това са хора без работа, с много свободно време и нямащи какво друго да правят. За да си запълнят времето си втълпяват какво ли не простотии и влизат в някакви филми, с което си правят животът по-интересен. НЛОта, пръскания, земетресения, HAARP... всичките тези простотии са измислени заради такива като него! Нямам думи какво хора има по света...

51

Любопитен

преди 11 години

До ШаманАко ГЕРБ бяха взели власта ,какъв щеше да бъде пясъка?

50

rm

преди 11 години

Стига сте се шашкали с тези пръскания (да, виждал съм) - това с пясъка се случва почти всяка година.

49

ПЕРНИК

преди 11 години

Тази сутрин в Перник колите бяха грозна картинка , все едно са били на офроуд .

48

Анонимен

преди 11 години

евро-атлантическата (солидарност) излезе ,че е самолети на сащ-(ционисти) да ни тровят с бариеви алуминиев оксид и аерозоли-кемтрейл,вчера цял ден над нашия град прелитаха такива самолети оставяйки след себе си познатите до болка вече на всички следи и днес ето го резултата по всички коли има червен прах , над нашия народ се извършва планомерен геноцид ,явно (избраните) вече си заплюха територията на България и благодарение на послушни правителства през последните години плана им върви по ноти

47

dimitar.daskalov90

преди 11 години

Това за Казанлък стана ежедневие

46

Шаман

преди 11 години

Еми нормално, червен прах в чест на новото правителство. Ако Костов беше станал премиер, щеше да е тъмно син!

45

Буревестников

преди 11 години

В 3.05 часа на 21 май българско време е обявена първата фаза на оперативна готовност на системата за противоракетна отбрана на НАТО на територията на европейските страни членки. В тази фаза са ангажирани пет държави - Турция, Румъния, Полша, Италия и Испания. Сто процента от територията на България попада в обхвата на защита с вече наличните средства за противодействие срещу евентуална заплаха с междуконтинентални балистични ракети, идваща от райони на нестабилност", съобщи министърът на външните работи Николай Младенов, който участва в срещата на върна на НАТО в Чикаго.