278

Смоленов

преди 10 години

Драскайте си скапани гробари, до тука бяхте! В панделата ви чакат за да ви направят момиченца.....

277

Юлиян

преди 10 години

"Един призрак броди из България ,призракът на комунизма,на ислямизма,на Юдизма,и не на последно место на анти -демократизма,.Комфорт в тази държава ще има само ,когато победи Демокрацията, и когато завинаги БСП,ДПС,АТАКА останат в ИСТОРИЯТА, като пример за антинационализъм,за престъпността към държава,за нечовешкото отношение на властимащи към народ.Борисов и Цветанов,грамотните хора Ви подкрепят

276

старк

преди 10 години

Необходимо е сработване на партиите въпреки различията им ако са истински отговорни политически субекти, за да се възстанови държавността в страната. Предложеното правителство е с изключително експертен състав, предопределен от програмните му приоритети, които личат и от двамата вицепремиери еврофондове и правосъдие теми, по които България интензивно комуникира с ЕС.

275

Анонимен

преди 10 години

До АтакистВидяхме как гласува и кого подкрепя Сидеров. То делата говорят повече от всички празни думи. Така, че гушвайте се със Сидеров и на служба при Доган (Местан).

274

Баба Генка

преди 10 години

Прави сте, никой от Атака няма да бъде днес там, ще имат митинг отвън. Боцевите люспи ще си изберат кабинет.

273

Boroka

преди 10 години

Поредния провал на кабинетът Борисов. Евростат обяви, че средният разполагаем доход на домакинствата в България е спаднал с 6.6% до 5674 лв на годишна база. За сравнение, същия показател за изпадналата Гърция е 11 000 евро !!!Не случайно хората у нас се самозапалват. Това е мизерия отвъд границите на поносимото.Но на Бойко какво му пука той отдавна е милиардер на наш гръб !!!

272

Анонимен

преди 10 години

ДО РИЧИА ТИ КОЙ ИСКАШ- МУТРАТА БОЙКО ЛИ ? ИЛИ ПСИХАРЯ СИДЕРОВ ? ЛЕСНО Е ДА ПЛЮЕШ, НО ДАЙ АЛТЕРНАТИВА.

271

ritci

преди 10 години

Олигарски разваляше седянките при учителските стачки.Другия министър застрои половината черноморие чрез заменки.Третата министърка обещава на ДПС-електората,че децата им ще учат майчин език в училище !?! Какъв ли мандат ги чака???

270

arhar

преди 10 години

А и се оказа, че сестра Галева е била близка и със скандалния митничар Фози, и с черешовия бос Александър Тасев ...Само че, ни дума, ни вопъл, ни стон от страна на Станишко и Гоце по тази тема ...

269

arhar

преди 10 години

Ако реформите в съдебната система са приоритет за Олигарски, то тогава Гоце , Станишко и сестра Галева трябва да станат клиенти на прокуратурата / източването на ' Кремиковци ' с 700 млн лв през 2005 - 2009 г. , аферата ' Хохегер ' , узбекистанската афера на Гоце , аферата ' Костинброд ' / !?Само че, Цацаров е в една секта с Гоце и свинаря ... Така че, реформи в съдебната система ще видим , ама друг път ! Всички тези приказки са само едно бля - бля за пред широката аудитория ...

268

arhar

преди 10 години

Говори се, че днес в 09.00 ч. ще има протест на Орлов мост срещу бъдещия кабинет на Олигарски ...Вижда се, че Станишко, Олигарски, Гоце, свинаря и кукловодите им от ДС не са желани от народа .

267

АЗ

преди 10 години

ВДИГНЕТЕ ЛИ ТОКА ОТ 01.07. ИЗЛИЗАМ НА ВСИЧКИ ПРОТЕСТИ,ЗАЕДНО С РОДИТЕЛИТЕ СИ,КУЧЕТО И КОТКАТА...

266

Густо, майна!

преди 10 години

Труден мадат се очертавал! Никакъв мандат, тия са отявлени престъпници!

265

Атакист

преди 10 години

до 361Партия Атака вече не се съобразява с партията ***- ГРОБ. Тя е *** за Волен и нас. от 3 години. Така че ако иска ГРОБ да гласува срещу *** и ***...това че не гласува всъщност доказва какъв *** е Бойко , който нарочно не гласува заради Сидеров.Гол;ям *** е вашият мутраген, честно!Не само ***- просто ***!

264

Shop

преди 10 години

до 358 Да, но няма да се регистрират, така че топката е у вас :))) И сега вие трябва да избирате дали да дадете властта на БСП+ДПС. Сега понял?

263

Атакист

преди 10 години

до 359Прост селянин съм от село, който не спазва учтивия тон, защото на такива като теб им го начуквам с истини от които боли!Понял?

262

Shop

преди 10 години

Спазвай малко по-учтив тон, ако обичаш, какви са тия изцепки? Да не работиш в някоя обществена тоалетна, та такива низки асоциации ти ражда главата?

261

Атакист

преди 10 години

до 357Не , не понял гербав!Ако твоите хора от ГРОБ се бяха регистрирали, нямаше да има правителство утре!ПОНЯЛ????????????????????????????????????Муахахахахахахахаххахаха

260

Shop

преди 10 години

Гласувалите за Атака не знам против кого са, и какво искат, но регистрирането на Атака утре, ще даде властта на *** (които ги пишеш с голяма буква) и ***. После така ли ще им кажете? Вие искахте да сме против и ние гласувахме против? ОК, ето сега ви се казва, ако утре се регистрирате, каквото и да гласувате, резултата ще е разочароващ за избирателите на Атака. Сега понял?

259

Атакист

преди 10 години

до 355Кефя се как сереш кръв, гербер....нали не вярваше че Волен ще ви е.е майката?Много боли, нали?