9

Слави

преди 11 години

И поне новите дано издават някакви фискални документи. Досегашните бяха абсолютни пирати!Доколкото знам и права за филмите не са плащали. Те затова реват сега :)

8

Анонимен

преди 11 години

Киното трябва да продължи да бъде с арт насоченост, каквото винаги е било. Но и малко освежаване няма да му се отрази зле.

7

Симо

преди 11 години

Абе нещо не мога даразбера с това кино. Фен съм, ходил съм там и т.н., но тези които го защитават самоотвержено се държат така сякаш са гледали прожекциите без пари... Мизерия и скъпи билети.Трябваше да се смянят операторите най-после. Като държиш мизерия и имаш евросубсидия трябва поне билетите да са на символични цени.Хайде...това беше от мен!

6

IrkaTzankova

преди 11 години

Няма думи с които да мога да изкажа всички прекрасни емоции които съм изживяла и преживяла в това кино!Хората които работят там са отдадени на КИНОТО ,а "Позор" са пример как с искрена Любов може да се твори и изгражда нещо повече от "ядене на пуканки на тъмно". Подписахме се за неговото спасяване и ще участваме във всяка инициатива с която да помогнем!Честит 24-ти май!

5

весел печен колен

преди 11 години

Затваряне на киното си е обругаване на правата да се забавляваш преди и след мелачката на ежедневния културен терор... анклав на добрия тон, цветно обкръжение и качествени филми...

4

Анонимен

преди 11 години

Не става дума за пет лева - това е фигуративно казано. От страна на министерството пък е много странно как спечелилата фирма, която се занимава с книжарници, ще управляват кино?! Иначе атмосферата там по време на фестивали е ужасна - няма никакво уважение към гостите. Дано все пак не го затварят, защото и без това сме бедни откъм кина.

3

Анонимен

преди 11 години

точно за това кино не става на въпрос, явно си бил в моловете...

2

киноман

преди 11 години

Радвам се, че се сменя наемателя на това кино!!!! Не ходех там на кино само заради тези, които го управляваха - имаше някаква злоба у тях към обикновените киномани, виждаха всички ни като банкноти, които от горе на всичко имат и претенции. Доста неприятни хора бяха като цяло. Адмирирам горещо министерството за тази рокада. Трябват ни кина и собственици за които, зрителя, кинообществото и хората в него са ценност, а не машинки за пари.

1

Анонимен

преди 11 години

е, как за пет лева, изглежда нагласено, но държавата по закон има право, жалко, че рядко справедливостта е в полза на обикновения човек