122

до 111

преди 11 години

като не искаш да подкрепиш някой може да гласуваш против, а не да бягаш

121

Анонимен

преди 11 години

До Ico 125Това е точно така. Виденов бе свален с преврата, направен от свой и противници, но основно от Сорост (който след време си плати с живота). Може би най честния български политик на прехода, но настъпиш ли сериозните интереси ти си враг дори и за свой.

120

aira.renali

преди 11 години

До neanonimenМалка поправка - не БСП,а старата БКП,чиято еманация са всички останали.

119

neanonimen

преди 11 години

Ицо, разбирам те и аз помня зимата и плачещите пенсионери, които нямаха дори и коричка хляб и разгневените студенти, които не виждаха бъдеще. Виденов беше жертвеното агне, така е. Ядосвам се от факта, че явно никой не помни или не мисли, защо сме на това дередже. Ето го и онзи долу ми говори за 3 национални кризи докарани от Борисов... За какво говорим, промит или платен мозък. Цялата мизерия в държавата е следствие от БСП, по един или друг начин, дори Костов е следствие на БСП.

118

Анонимен

преди 11 години

Гербаджии, не си изпускайте нервите.Тепърва започват неволите ви.

117

Анонимен

преди 11 години

ДПС и БСП толкова са се озлобили, че взеха да крещят от трибуната. Ако Волен е БЪЛГАРИН, той ЩЕ ПОДКРЕПИ Герб и ще направят коалиция, защото това е спасението. Ти, Волене, който повече от 7 години говориш против комунистите и турската върхушка на високи постове в държавата - си ДЛЪЖЕН да играеш против тази двуглава змия. Народът го очаква от теб. Простата истина е, че ТРЯБВА да подкрепиш ГЕРБ, иначе си плюеш на всичко до сега, но ето - слушам те в момента, вече си се продал!

116

Анонимен

преди 11 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Нали си знаеш ,къде ще те пратя ? На *** в ....!Не ме карай да уточнявам...

115

Ico

преди 11 години

До 106 То и смотани има и платени сигурно,...но ти каза истина ,но виж как може и тя да се пречупи...бях на 25 тога и помня добре зимата 96-97г. По вечето хора не знаят все още ,че инфлацията беше постановка да махнат Жан Виденов защото не искаше да преватизира за жълти стотинки тоест да краде държавата.В най новата ни история може би един от най честните ни политици без да живее в охолство..Дойде Костов и стана разсипията и голямооото крадене!

114

IQ146

преди 11 години

Чувството,което изпитвам в момента е страх.Страх,че тази ДЯВОЛСКА КОАЛИЦИЯ,насочена към КРАЖБИТЕ,ще ни бутне бедната,но подредена и чиста къщурка,която съумяхме да запазим в най-голямата криза на този век.Фактът,че не осъзнаваме КОЛКО ГОЛЯМА Е КРИЗАТА ИЗВЪН България говори за това колко много направи Борисов за България!Не съм комунист и никога няма да бъда,НО СЪМ БЪЛГАРИН,затова ще пожелая успех на това Правителство,каквото и да е!Но ако се състави Правителство от КРАДЦИ,СПУКАНА НИ Е РАБОТАТА!

113

Анонимен

преди 11 години

Бойко, излизам на улицата да те подкрепя! Щото съм българин и предпочитам българска мутра да ме управлява и краде, отколкото поробител и една плюнка с 0 часове работен стаж! Просто си истински човек, народен, правиш и ти шмекерии, но това е политика, ясно ми е, че никой от вас не е чист. Обаче имам очи и виждам кой какво прави. бсп и дпс вън от БЪЛГАРИЯ! Писна ми да слушам лъжи и женски приказки - България има нужда от мъжка ръка, като твоята!

112

Буревестников

преди 11 години

Поне Другарят Борисов гледам се стреми да следва и да спазва някакви принципи от самото начало на ГЕРБ и НЕ иска да прави смехотворни "коалиции" с НИКОЙ в името на жаждата за "диплене на още и още пачки,излизащи от нашия джоб!".... Друг е въпроса,какво направи ГЕРБ във времето когато беше на власт де! Особено с тоя Вдянков в редиците си! :( А каква "опозиция" гледаме?!? То да се чудиш да се смееш ли... да плачеш ли...?!? Комунисти и Царисти , а?!? Депесари и Националисти?! Е_ _ ти "Коалициите"!!

111

ac dc

преди 11 години

Първия по-умен политик, който ограничи кръга на крадците от държавната ще изкара повече мандати и от бай тошо. Ама и в този парламент не виждам такива... Атака подкрепи ли *** - ще има 1% на следващи избори/тоест след януари догодина/. ПС: Не съм от герб - просто опитвам се да гледам трезво на нещата

110

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен106 знаеш ли чеБЪЛГАРИЯ Е ПРЕЖИВЯЛА 2 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ И КОИ БЯХА НА ВЛАСТ КОМУНИСТИТЕ ЛИ БЕ ТЪПЧО ОМРЪЗНА НИ ОТ ВАШИТЕ *** ГЕРБЕРСКИ ВНУШЕНИЯ ЗА 3ГОД ВЛАСТ НА ГЕРБ СТИГНАХМЕ ЗА 3 НАЦ . КАТАСТРОФА ТО НЕ Е МИЗЕРИЯ ТО НЕ Е ЖИВИ ФАКЛИ В КИТАИ КОМУНИСТИ УПРАВЛЯВАТ ПЪК Е ДРУГО МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА ТЯ СМУЧЕ ОТ НАС НЕЗАВИСИМО КОИ СА НА ВЛАСТ ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО

109

Анонимен

преди 11 години

moshenici edni i sashti

108

Ереван

преди 11 години

Очаквам трима четерима от вас да бъдат ПРОБИТИ-това е абсолютен улечен и мутренски израз,ПО-ГОЛЯМ *** И *** БОРИСОВ НЕ Е ИМАЛО НИКОГА В ИСТОРИЯТА НА БГ НИТО В НОВАТА НИТО В СТАРАТА,ВСИЧКИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТОЗИ *** ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ СТЕ СЪЩИТЕ ПРОСТАЦИ КАТО НЕГО.ЖАЛКИ И НЕЩАСТНИ ***

107

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов е първият Премиер на България, който си призна, че е с обратна резба !

106

художника

преди 11 години

До До художникаИзвинете г-не, но аз не гледам в канчето на някой, за да си върша работата. Кой колко пари е донесъл, ги е за благата на всички. Имам малък бизнес и никой не ми е попречил до сега, друг е въпроса че и никой не ми е помогнал. Явно имате доста свободно време за заяждане.И понеже не мога да правя време, отивам да правя пари!

105

lapnigo

преди 11 години

как спряха телевизията докато говореше ббза сс се оправи

104

Атака

преди 11 години

Ето за това гласувах за Волен! 23 депутата няма да гласуват за избор на правителство - това значи, че АТАКА няма да подкрепи никой. За пореден път те са единствената партия, която мисли за гражданите. Натриха гъзовете на всички, които казаха, че АТАКА ще се коалира с ДПС. Искам сега да ви чуя господа съдители на АТАКА

103

Анонимен

преди 11 години

До 894По-добре ли е Тъпият Гей да те омайва изкусно с лъжите си?