3

май май

преди 11 години

Ами те ни пръскотят нон стоп. Основно го правят вече през ноща. Само гледай небето деня преди да вали какво се случва. Как изведнъж самолетния трафик се увеличава неимоверно! Подобрили са формулата и вече следите са съвсем като истински, само дето се задържат наистина доста дълго и се разстилат, та чак приличат на перести облаци. И небето в далечина в като стая с пушачи!!! Ква е тая мъгла лятно време 27градуса в 16 следобед или ква е тази мараня пролет 23 градуса, сухо в 14ч??!?!?!

2

Monibonboni

преди 11 години

Точно така! Тровят ни непрекъснато по всякакъв начин! Ще видим дали и това лято ще нашарят небето.Но според с мен случая с ваксините е начин да се изцедят пари. Създават нов щам, вирус, болест, после услужливо правят ваксини и хората си плащат.

1

мисля си

преди 11 години

Мисля си, че ако искам да извърша геноцид над голям брой хора ще използвам точно ваксини. Също так е удачно да им отровя водата още в пречиствателните станции за по-удобно и лесно, да им пръскам небето със самолети (те едни оставят нормални следи, други оставят химически следи, които изглеждат като нормални и тн.). А и ще им натъпча храната с бавнодействащи отрови, като овкусители, консерванти, оцветители, стабилизатори, ензими, витамини и тн. добре звучащи и уж безвредни. Без доказана вреда!!!