8

анонимен

преди 11 години

западняците ги правят тези работи по рафинирано докато на балканите е изключителнопросташко спомнете си преди години цялата европейска комисия си подаде оставкатазаради подобни истории

7

*

преди 11 години

До до 2Но ще се появят нови

6

до елате ни вижте

преди 11 години

Те учат бързо, не се съмнявай в това. Дори ще те минат 1000 пъти, защото са от държава с 83 мио, ати от 6,5 мио. Обезчовечаването настъпва много бързо, но законът е корективът, а той е железен.

5

иронията

преди 11 години

Синан Джалими поучава германците в Германия на немско достойнство.

4

Анонимен

преди 11 години

Не правете веднага паралели между България и Германия. И тук (живея в Германия от 10 години) има измами и злоупотреби, но са от друг характер. Българинът ще те излъже и ограби, германецът може да не ти каже цялата истина (без да лъже) и ще укрие данъци (но няма да ограби теб). Това е. Вече дали е едно и също в смисъл, че и двете са престъпления е тема на друга дискусия.

3

до 2

преди 11 години

Уффф. Хайде пак се почва с това, че не били само българите. ДА, хората може да са еднакви, но продължи да следиш случея. Тези ще бъдат разкарани от политиката и санкционирани подобаващо веднага без никакви церемонии. А какво става в БЪлгария?

2

Анонимен

преди 11 години

Ха, леко пропукване в мита за честните западноевропейци и корумпираните южняци. Хората навсякъде са еднакви. Стига да имат възможност да злоупотребяват безнаказано, ще го правят, докато могат. Леля Меркел сигурно никак не е щастлива от събитията в братската партия с оглед на наближаващите избори.Това ми хареса: "Тази афера не вреди толкова на ХСС, колкото на парламентарната система като цяло".

1

елате ни вижте

преди 11 години

Аматъори ! Елате при нас да видите как стават тия работи !