512

Анонимен

преди 11 години

Надписани а не отбелязани за определена партия.Това означава че може да са отпечатани и като резерва трябва да проучат всички варианти.Най лесно е да кажат че е нарочно с цел подправяне на вота.

511

Анонимен

преди 11 години

АБЕ ИЛИ ПОВДИГАЙТЕ ОБВИНЕНИЕ АКО ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИЛИ СЕ НАТИКАЙТЕ В *** ГЪ* АКО НЯМА! сТИГА МИГАЛ КАТО ЦАЦА ЗАД ЦАЙСИТЕ!

510

Агент 007

преди 11 години

Чували сме всички приказката "гузен - негонен бяга" :) те тва стана и с ГЕРБ :) Никой предварително не ги е нарочил за виновни, ама те нали са виновни, веднага се разпознаха и започнаха с оправданията :))))

509

мето

преди 11 години

Значи, много е просто: Вземате за кои области са надписани бюлетините и виждате кой губи в тях и си ги е приготвил, *** не успял да ги вземе...

508

Svetli

преди 11 години

Предлагам цялата секция трета в Измир - 324700155, да бъде наградена за особено добрият ред който е осигурила при гласуването. Там са постигнати завидни резултати в организацията, които безспорно се дължат на усилията на целият екип на този СИК. Успели са за 13 часа/от 7 до 20 часа/ да гласуват 1630 гласоподаватели. Простата математика показва, че 13 часа по 3600 секунди правят общо 46 800 секунди, разделено на 1630 човека, дава по 28 секунди и 71 стотни за всеки глас. Евала за организацията.

507

PITANE

преди 11 години

А БЕ КАКВО СТАВА СЪС СПЕЦ СЪДА И СПЕЦ ПРОКУРАТУРАТА - ШПИЦКОМАНДАТА НА БОКО И ЦЕЦО - НЕЩО НЕ СЕ ЧУВАТ НЕ СЕ ВИЖДАТ , НЯМА ИЗЯВЛЕНИЯ , ИЗОЛИРАХА ГИ ОТ ВСЯКАКВИ РАЗСЛЕДВАНИЯ - ЩО ТАКА БЕ ............ЦЕЦО

506

Анонимен

преди 11 години

Nai posle edin prokuror koito si vurshi rabotata ane kato Kokinov koito si pieshe kafeto pri Bashticata , tozi prokuror e nai hubavoto koeto napraviha GERB !

505

Анонимен

преди 11 години

Не може Главен прокурор да мята думите като бъбрива сврака без да помисли за всички възможни варианти за тяхното интерпретиране и то от заядлива аудитория!Да вземе пример от Президента. Как може да изпускаш думи които вменяват вина!?------Може. Така е устроена държавата, че на прокуратурата няма кой да и търси сметка и може да прави каквото си иска. Ако имаха нещо, досега трябваше да са повдигнали обвинение. Едни напечатани бюлетини нищо не значат, ако ще и да са имали на тях адреси.

504

макаров

преди 11 години

Палетите са надписани по градове за Монтана Видин и Кърджали .Там не са изпратени допълнително печатани бюлетини и БСП печели вота.От това по ясно няма.

503

Рани

преди 11 години

По интересно, е къде са другите бюлетини за другите градове?!

502

Дръндер днес до 618

преди 11 години

До Анонимен 618Ау то герберската глава какво може да роди! Ти не можеш ли да четеш или слушаш само избирателно! Имало е 4 палета брак те надписани ли са били? Съжалявам драги герболетки, но имаме прокурор, който спазва закона свърши безвластието на ГЕРБ! И както каза Кокинов-Вие си го избрахте, а сега хак да ви е!

501

Васо

преди 11 години

Моля за извинение "изчистят".

500

Васо

преди 11 години

"Той категорично отхвърли изявленията на политически представители, че е възможно иззетите от прокуратурата бюлетини да не са цялото количество и все пак до избирателните секции да са достигнали определени бройки". Това можеше да се провери за един ден в няколко произволно избрани МИР. Да се направи експертиза за сходимост на печатите и да се изчистат съмненията. Но не стана щото така е по добре за обвиняваните и обвинителите. Те пак са на софрата. Жалко за протестите, изгорялите и измамените.

499

Sak

преди 11 години

BSP i DPS nqma da se sprat, dokato ne razorqt tazi darjava!!! Vqrvaite im o6te, 4e 6te vi uveli4at pensiite i zaplatite, no sas tova 6te sko4at i vsi4ki ostanali uslugi i stoki, dalaverka, a? I turcite nqmat tarpenie da se u4i turski oficialno v Bulgarski u4ili6ta. Abe koi sa teq prostaci deto glasuvat za tqh??

498

luben.pandev

преди 11 години

Преди да кажеш и една дума, особено на пост като този, трябва да разбереш много ясно ЧЕ ДУМИТЕ ЗНАЧАТ! Не може Главен прокурор да мята думите като бъбрива сврака без да помисли за всички възможни варианти за тяхното интерпретиране и то от заядлива аудитория!Да вземе пример от Президента. Как може да изпускаш думи които вменяват вина!?Тази ситуация в Костинброд може да е скалъпена точно от тези които грачат. Как ще се извиниш ако се окаже, че е така!? Ще върнеш ли нещо назад?

497

Комик

преди 11 години

Такова непознаване на на толкова важна материя и такова лековати питания и коментиране от Цацаров и журналистите не съм виждал през живота си. Когато вместо да кажеш "Няма доказана фалшификация" кажеш "Предотвратихме евентуално използване за фалшификация" ти вменяваш някому вина!Храниш лешоядите с възможности да ти задават още по-*** въпроси,като "А изнасяни ли са и за кои партии бюлетини предната нощ". И като отговориш "разследваме да не би да са били изнасяни" ти ПАК вменяваш вина!Цацаров..!

496

след Цецо дойде Цацо

преди 11 години

тия бюлетини бяха тъпня и половинаможеше да се свърши работа и да се разбере какво ще става с тяхОсвен да се наруши закона и в деня на размисъл да се приказват простотии, за друго не послужиха тия акции .Досега гледахме цирковете на Цецо, а сега ще гледаме цирковете на Цацо

495

Анонимен

преди 11 години

Цацаров е просто един паток вързан с корда, дърпат кордата - и той почва- ,,па, па , па , па,,-досега не е осъдил никой и не е доказал нищо , но пък стана временно медийна звезда:)

494

Анонимен

преди 11 години

До равносметкаОт една печатница излизат не знам колко допълнителни бюлетини, а досега е имало 28 регионални печатници и повече.Голямо гласуване е билоСамо сме си мислили, че сме в Европа

493

равносметка

преди 11 години

Не се разбра кой знае колко за тия бюлетини, но стана ясно едно нещо:Герб са прекъснали порочна практика да се печатат бюлетини във всеки регион , а така 23 години са се опорочавали изборните резултати и това е било основа за осигуряване на властта на местните феодали.Сега много хора ще пищят срещу герб, но тази партия наистина прекъсна много беззакония.Имаше и много грешки, имаше и голями гафове.