570

Историк

преди 10 години

За подобна държавна манипулация в миналото се е прилагала гилотината!Ако бяхме нормална държава Мая Манолова и Главният прокурор трябваше да са на дръвника и простите им глави трябваше да красят пилоните около НС.

569

Анонимен

преди 11 години

Това "Достойни Прокурори", ми грухти като Фидосова!Най свиневидния юрист от ***.

568

!!!!!

преди 11 години

100% вески е сигурен, че тези "бракувани" бюлетини са били за БСП. Търг на МС печели ГЕРБер, но този ГЕРБер е БСПар под прикрите! Внедрен в ГЕРБ от топ секретна световна тайна организация на комунистите с цел унищожаване на България.Страшна конспирация нали?

567

Анонимен

преди 11 години

До Предлагам 665Не за гербери или хризантеми , ами и за магарешки тръни ще гласуваме, само и само да не сте на власт повече, гадни бесепари. Как не ви е срам за геноцида над България , ами имате очи да се явявате и на избори. Кога ще се извините на българския народ за репресиите и терора над България!

566

Анонимен

преди 11 години

СТРОГ ПОГЛЕД И ЧЕРВЕНИ БУЗКИ, ОТ ТОВА БАНДИТЕ ЩЕ СЕ СКРИЯТ ПОД МАСАТА

565

а купените гласове ?

преди 11 години

За всички е ясно, че това е ялов компроматСега да чуем какво става с купените от БСП гласовеПо нова телевизия предават репортаж в който журналистът иска да купи гласове/наужким/, но *** му казва, че БСП си е купила вече 1200 гласа /реално/.Е сега какво ще каже артистът Цацко?? Ще има ли санкции за партията - майка.

564

Мечока

преди 11 години

Заключението на прокурора е с дата 10.05.2013 година. И то не намира нередности, а на 11 05.13 т.е. на следващият ден медиите тръбят тревога. Кой наруши правилата? Кой скапа играта?

563

хаха

преди 11 години

Абсолютно съм съгласен със тези "ДОСТОЙНИ" прокури! Всеки един палет е бил брак, добре опакован по европейски стандарти и дори е бил надписан къде ще бъде унищожен - Кърджали, Хасково, Варна и т.н.достойни прокурори.........

562

Заец

преди 11 години

Намерени са бюлетини,не в хлебозавод,а там където се печатат и те не се водят ценни книжа.В печатницата за пари също има на склад отпечатани пари и то със серийни номера,но Мая не праща анонимки до прокурора.Да пратиш прокуратурата да проверява в печатница където се печата отпечатаното,е все едно да пратиш за зелен хайвер новобранец.Нормално е прокуратурата да разследва чувалите с изхвърлени бюлетини каквито бяха открити в Пловдив.Да провери в Перник,където са изчезнали доказано подадените бюлетини за ВМРО и само тези ли са изчезнали и на кого бюлетини са се появили на тяхно место.

561

Анонимен

преди 11 години

Как протече предизборната кампания на БСП:1. Сигнал на председателят на Младежкото обединение в БСП Явор Гечев до главния прокурор Сотир Цацаров за дейността на Мирослав Найденов като министър на земеделието.2. Сигнал на Сергей Станишев до главния прокурор Сотир Цацаров за незаконно подслушване в МВР.3. Сигнал на Мая Манолова до главния прокурор Сотир Цацаров за бюлетините в Костинброд.

560

моя

преди 11 години

Василев, кога си смени ника с достойни прокурори? Същите глупости, но без цинизмите! Може би Коки ти е подсказвал? Да не стане някоя заварка, ей!)

559

Предлагам

преди 11 години

Май нещо проблем главен прокурор, а драги герберастчета? Ами мишобирвайте го, вие сте специалисти в това, мили, прости мутромилиционери!

558

МАЯ

преди 11 години

Очевадно е ,че тази шия на Цацаров не е станала от трушия! Очевадно е,че се смята за недосегаем!Очевадно е,че няма да си признае колко "независима 'е прокуратурата,защото е все едно да каже:Вълчо ела ме изяш! Очевидно не знае ,че рано или късно истината ще лъсне и тогава всички,които сега прави на *** ще се смеят,защото най добре се смее този който се смее последен!Да го имат впредвид майчето манолова,сергейчо и всех им товаришчи!

557

Добре де

преди 11 години

Ще направят правителство. Какво може да направи БСП, ДПС и Атака като правителство.Ами, първо всички са интелектулно ограничени, умеят само да крадат, подкупват, шантажират.И резултата го чакайте, провал с гръм.А г-н бъдещия министър председател -- единственото му качество е че има връзки с мутри като черепа и руски олигарси.Резултата икономически крах -- по лошо от Жан Виденов, той беше *** но поне почтен.Тези са *** и непочтенни.

556

Ало спите

преди 11 години

Къде спите от форума, изтривайте всички неблагоприятни за Цацаров ковентари и ги банвайте не за 24 часа а за 48.Така трябва другари. Другарю прокурор, друтарката Мая и САМИЯ ТРАКТОР така са наредили.

555

petter.bojinov

преди 11 години

Кокинов не беше ли прокурорът по делото на Алексей Петров?Кой какви сметки разчиства?

554

2

преди 11 години

2

553

vanko84

преди 11 години

прегледах пресконференцията на ПРОКУРОТУРАТА тея са някакви глупендети от герберасите де са писали писмото,ДАНО ГИ ЗАСЕЧЕ ЦАЦАРОВ И ДА ГИ ДАДЕ ПОД СЪД,ще се представят за достойни прокурори,ще са достини марионетки в затвора

552

Анонимен

преди 11 години

нагли *** вземете си наведете главите че незнам вече колко пъти ви бихме по избори вместо да пишете глупости по форумите искайте оставката на оня *** Станишев иначе тежко ви

551

vanko84

преди 11 години

ЦАЦАРОВ ДА ВЗЕМЕ ДА СИ РАЗЧИСТИ гербераските марионетки от прокуротурата това писмо е някаква измама на герберасите