466

Той

преди 11 години

Богданеее, Богданеее .... Не чакай дясна партия да оправи живота ти, слънце! Освен ако не си тясно свързан с нея !! А за костов има ли смисъл да говорим :D :D ? Оставката му е закъсняла, но все пак се е усетил !

465

все още българин, за

преди 11 години

като чета коментарите ме хваща срам, жал и унижение че съм от тази народност. Толкова кал и гадости как може да съществуват? Заради пари и власт някои са готови на всичко.НИМА СЕ ЗАБРАВИХА ХИЛЯДИТЕ ДОНОСНИЦИ.Интересно в чия полза работеха те? Призовавам българите да минат покрай ПЪРВА ГРАДСКА БОЛНИЦА И ДА ПРОЧЕТАТ ОТ СТРАНАТА НА УЛ. "РАКОВСКИ" КАКВО ПИШЕ НА СТЕНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!

464

prabolgarin

преди 11 години

Dragi mi Bulgari,istinata boli zatova na nikogo ne um haresva,no kogato faktite govorjat i bogovete malchat.Sega um e vremeto da vjarvame,4e drug shans njama da ima!Vsi4ko shte se opravi samo podkrepa trjabva.A vie vsi4ki se zalavjajte za rabota 4e njama vreme.Vzimajte zemi,bez pari sa v momenta,vizte domatite sa po 5lv.Ima rabota za vsi4ki ama ne vi se raboti,predpo4itate da ostavite Kitajcite da naemat ot nashata plodorodna zemja i posle da si vzimat vsi4ko!Ami nie zashto ne mozem?Sabudete se.

463

outsider

преди 11 години

С поведението си в предният мандат ГЕРБ направи невъзможно споразумение за каквото и да е правителство не само с БСП, но и с всички останали парламентарни партии. Бойко Борисов не е в състояние да се коалира с друг освен със себе си. Очаквам да представи някакво правителство и когато бъде отхвърлено (което е неизбежно) да приказва за интересите на България - а те за него са на последно място. Той си прави тънки сметки, да остави друг да му оправя бакиите, и да се върне като спасител след това.

462

Миал

преди 11 години

До Столюпиново До578 Хееееехеееее, ало гербаджията, какво ще кажеш?

461

Спас

преди 11 години

До Минаващ - кой *** сложи минус на този коментар? Минаващ е казал истината, която трябва да се случи първо, а след това всичко останало. Но понеже ще има и още отрицатели, които не могат да проумеят нещо толкова просто, никога няма да сме свидетели на нещо хубаво на тази територия.

460

Минаващ

преди 11 години

"Народе,изтрий злобата си,защото тая злоба,ще ни затрие окончателно" - така е, откакто Борисов дойде на власт даде тон с камертон: мразенето и следенето стана поголовно - лош пример за *** последователи. Да не говорим за изкуствено насажданата и подклаждана омраза с/у комунистите от разни политически трупове - къде са те, бе? Може ли вече да строим живота си, че почти не остана...

459

не е роб

преди 11 години

До С. боливар Продажните медии също сложили дърва на кладата. Племя от продажниците!

458

логика

преди 11 години

"Отново се доказахме като народ без логика или нямащ разум" -как, бе? Разбира се, че има логика! Имаше лъжи, сега няма да има! Имаше Борисов, сега вече - НЕ! Имаше Костов, сега вече НЕ! :) ура-а-а

457

С. боливар

преди 11 години

Продажните *** уничтожили България , под руководството на мафиотите. Край на държавата !

456

Столюпиново До578

преди 11 години

***! - плати ми герб, гласувах за бсп :)))))))))))

455

Анонимен

преди 11 години

Борисов от тв. СКАТ те поздравяват с песента "да гниеш в централния Софийски дано" за изборните фалшификации

454

Анонимен

преди 11 години

До АнонименХърсев, преди 40 години един държавник, във връзка с поредните реформи назидателно каза е, ще има инфаркти и, боже, прости ми, инфаркт постигна най-милото му. Същото се случи с друг такъв, който подмазвачески рече ,че са много правилно нещо бомбардировките над Сърбия, а там загинаха 2000 невинни хора - жени, старци, деца. Така че, по-внимателно с виковете и писъците. Съдбата точно решава, кое къде да бъде. По-добре върни парите от сделката с царевицата, за която дружките ти едва те отърваха от затвора.

453

Анонимен

преди 11 години

кой е купувал избори веднага става ясно като видим кой печели в кв столипиново,пловдив,там се гласува само срещу кеш,първа партия е бсп и втора дпс

452

Анонимен

преди 11 години

До MoonglowГосподин Емил Хърсев да върне окрадените преди 20 години държавни пари. Да се благодари, че по някакъв начин отърва дранголника. Сега от една година истерично се мъчи да се наложи като авторитет. Герб го поддържа, както и други сиви мошеници. Но хората знаят, кой е Хърсев. Просто минават на друга програма,. Омръзна им да гледат как мерзавци се пъчат и разчитат на времето да се забравят мошеничествата им.

451

Анонимен

преди 11 години

Голям герберски рев.Хем спечелихте изборите, хем няма да управлявате.Не би ли идва на ум, че щом всички останали не ви искат, то проблема е при вас.

450

реалист

преди 11 години

Г-н Бойко Борисов е ненадминат с откровеността си .Най-коректната кампания беше на ГЕРБ!Най- шокиращото беше долнопробния сценарии на "подалите си ръка опозиционни партии" да го свалят на всяка цена.Вота на народа ряпа да яде!!Хора, ще се оставим ли да ни правят още на безгласни ималоумни?!?!

449

Сен Жуст

преди 11 години

До Конст. съдия- Ами защо бе г-н съдия, отделяш ГЕРБ от групата на ДС.Толкова ли си неосведомен, неграмотен, или си просто някой ГЕРБ-подлизурко. с особен афинитет към простотията на тиквите. Или пък си калинка с фалшива диплома?

448

Богдан

преди 11 години

Отново се доказахме като народ без логика или нямащ разум.Жалък и смешен народ в очите на цял свят. Имал ли логика да избираме пак същите,които 59 години са те мачкали,изтезавали,тормозили и си останал най бедния народ в Европа като Б.К.П/Б.С.П и техните производни ГЕРБ,които още по дълбоко ни вкараха в блатото на бедността! Има ли логично обяснение? Какво по лоши са тези,които на практика доказаха,че могат да ни извадят от кризите?Както го направи Костов!

447

някой

преди 11 години

На 36г. съм до сега съм гласувал само 2 пъти поради простата причина че всички са МАСКАРИ, не съм фен на ББ но факт е че за пореден път би БСП, и това с 350 000 нищо не значещи бюлетини оттегли бая хора за ГЕРБ, абе както изклати Доган в с.Корчен така изклатиха него.Сидеров е интересен в момента защото ако управлява заедно с ДПС заслужава да бъде пребит с камъни и не защото аз съм расист а защо той се изявява краен националист ама май само ПРЕДИЗБОРНО.