51

анонимен

преди 10 години

Много добре сте запознати с тези подслушвания , следени и фирми . От написаното става ясно , че подслушвачите сте ВИЕ-ДРУГИ НЯМА . И където Ви пододат кокалче -тичате да го грабнете срещу наградата НЯКОЙ ДА БЪДЕ ОПЛЮТ И ОМАЗАН. От написаното по горе Виждам че хората които пишат това са професионалисти на тема подслушване , клевета и доноси . Няма ИМЕ ТОВА Е АНОНИМЕН ДОНОС . Кой го пише и твърди това ?Има термин при жалтите драскачи дезинформация и Вие я използвате МНОГО ДОБРЕ като прикривате собственни действия и ги преписвате на някой стига да се подаде ИМЕ .

50

pamet

преди 10 години

Tozi zemedelski voda4 e kraino vreme da napusne politi4eskoto prostranstvo.

49

Анонимен

преди 10 години

Аз мисля, че не само склоняването към, а и самата проституция трябва да е противозаконна и подсъдна! Особено политическата.

48

7

преди 10 години

Кaко Янке теб кой те брои зa жив

47

сашо

преди 10 години

Палячоооо, *** хубавото при теб е че не знаеш колко бедно е мебелиран горния ти етаж, и това те прави велик в собствените си очи, ей баламурник сега е 2013 година не 1990 год. ВСИЧКИ СЕ ЗНАЕМ, а по тъпите изпъквате като свинско мъ....до.

46

пак ли той

преди 10 години

е изловил всички? "...че за втори път в най-новата българска история РЗС разкрива грандиозна фалшификация на изборните резултати. " Някой знае ли кога е бил първият път, защото не се сетих нещо?

45

outsider

преди 10 години

Яне, проблема ти е, че няма да влезеш в следващия парламент и бат' Бойко няма да има за какво да те "спонсорира".

44

Анонимен

преди 10 години

Яне пак не си е пил лекарствата... Преди 20 дни подали сигнала, ама до онзи ден защитаваше Бойко от Сергей... Тоя не разбра ли, че само пациентите около него му се връзват на приказките...

43

Анонимен

преди 10 години

някой да ни отърве от това недоразумение на природата !!!

42

Лудото Яне

преди 10 години

Лудо Яне

41

Кейн

преди 10 години

И какво точно работи тоя на снимката

40

До Янето

преди 10 години

Яне,бива да си л...йно,бива да си рядко,бива да си вонящо,ама ти си самонадскочи бе! А да си спомняш как с плакати уволняваше Бойко Борисов? Как и кога се обърна палачинката,бе политиканте? А имаше време,когато ми беше симпатичен...

39

Анонимен

преди 10 години

Яне Бюлетинов, компаньон компаньон

38

Петров

преди 10 години

Не разбирам как на практика ще се пуснат бюлетини внесени отвън,след като на тази,с която ще гласуваш има печат?И колко време ще трябва ,за да се отметне за кого да бъде вота!Все пак 350 000 не е малко!Ако отмятат 100 човека - от къде може този,който е поръчал това да е сигурен,че никой няма да каже какво е правил!Но гадните номера явно продължават!И винаги срещу едни и същи!Истерията взема застрашителни размери!

37

ганьО

преди 10 години

Айде скривайте го вече тоя ***

36

Анонимен

преди 10 години

БСП ще направят ли филм по "исторически случай" книгата е ясно че ще се изучава в даскало

35

asdf

преди 10 години

Просто отивате на сайта на Дневник. Там има статия в която е цитиран договорът за отпечатване. Освен това в Блиц има резюме на интервю с Михаил Константинов. Той е обяснил накратко някои основни неща. Оттам нататъкимате глави на раменете си.

34

TOTO

преди 10 години

До На гол гзТо па остава и да влезе в парламента, брат!Ако Яне влезе тоя път, вече 100 % има фалшификации в тая държава!

33

тцтц

преди 10 години

Този Яне веднага трябваше да отбележи, че той е направил първо този удар, още преди няколко седмици. Направо се спуках от смях, като го чух това. Този е в основата на разкритията на всички политически скандали в страната, но пък винаги казва, че няма да изкарва информация по незнайни за него причини. Яне е*ал съм те в политика....

32

Напуснал България

преди 10 години

Яне, ядосай се и Го уволни пак, а по-добре ги уволни всичките.......