7

още някой

преди 11 години

Потресен съм от смъртта на дете .Искрени съболезнования към близките!Като е било толкова близко да болницата ,защо не е закарано там веднага?!Нямало ли е кола под ръка?Не е същото да спасяваш при полеви условия и в условията на лечебно заведение.Иначе в условията на града за предвижване на линейката й е необходимо време за предвижване.Обективен анализ на ситуацията трябва да се направи ,за дасе избегнат бъдещи трагични инциденти , а не да се търси на всяка цена вина.

6

някой

преди 11 години

продължавам си мисълтаЧе фелдшерите в Спешната помощ трябва да вършат мръсната работа на цялата ни медицина, а големите лекари се крият зад стените и само надцакват таксите си за прием.*** е, че утре същото ще се случи и на теб, и на някой лекар, и пак няма нищо да може да се направи, защото здравеопазването ни умря и на нас ни остана само да си баем! Толкова по причините!

5

някой

преди 11 години

Хайде, хайде, знаем и как линейките понякога неволно закъсняват с надеждата при пристигането на поредния сигнал от един и същ болен, че вече няма да имат каква помощ да оказват.*** еq откровениятq е, че болницата е на 10 минути, че има поликлиника със спешно, като разстоянието се взима за 5 минути пеша. Че ти се казва, че на детето са проведени ред сериозни изследвания и че очевидно някой пак е блял и не си е свършил работата като хората, за да пропусне евентуалното ти предположение. Че фел

4

откровен

преди 11 години

Жалко за горкото дете.Но за съжаление по някога се случват и такива трагични инциденти. След пълната проверка се изясни причината .Все пак имало е прецедент .Пълния пакет от споменатите изследвания с ЯМР и Холтер ,не се правят рутинно.Вероятно е имало подлежаща причина.А е възможно и неволно натравяне на детето.Но израза "Бяла Мафия" е неприемлив.Кое е "мафиотското" в случая?!

3

Анонимен

преди 11 години

До opНе педиатър, за КАКЪВТО и да е лекар ще се молите скоро. Дори в София няма лекари по линейките, какво ли е по другите градове направо не ми се мисли. Столица!?!?!?

2

op

преди 11 години

Ами нека всички управлявали ни досега да си видят резултатите от реформите в здравеопазването, а и в други социални сфери. А вие гласувайте пак за тях, едни и същи, а децата ни ще умират от липса на адекватни грижи към тях. Относно линейката аз съм чакала за детето си точно от 11.30 и пристигнаха в 2 сутринта за 3 годишно дете, липса на педиатър бе проблема на разположение в цяла София. Изводите си ги правете сами.

1

...

преди 11 години

Пълна лъжа!!!Но дори и да е така пак е по-вероятно да не те намерят жив...