13

Анонимен

преди 11 години

Все трябва да има и "положителни" новини.Като например, че БЪЛГАРИН е бил Джокович.Така може за момент и да забравим, ЧЕ "УПРАВЛЯВАЩИТЕ" НИ МАФИОТИ ПРЕВЪРНАХА НЕЩАСТНАТА НИ РОДИНА В КЛО-А-КА.

12

аз

преди 11 години

Това на снимката е ОРИОН,новото возило на НАСА. Подготвят го за безпилотен полет през 2014, седналия е техник....понякога се чудя кой са по-***- журналистите ни или политиците ни, не спират да ме изумяват

11

Йода с ушите

преди 11 години

Кви апаратури бе господа учени, пращайте политиците в открития космос белким ни поолекне тегобата !

10

Отвътре

преди 11 години

До Учуден фен на БокоАз бях "феодално старче", ама от ниските степени. Радвам се, че колегите са направили нещо стойностно в условията на ужасяващо безпаричие. Браво на тях! Чета коментари и ми е болно - толкова ли затъпя нацията тези години на Прехода към Нищото? БАН ще живее напук врагу! Сега се говори за СРС-та, а се забравя вредоносната роля на Дянков, Младенов и целия рояк калинки.

9

КИРИЛ СОФИЙСКИ

преди 11 години

КАК Я ПУСНАХА ТАЯ АПАРАТУРА В КОСМОСА?!?!? ОТ ЦЕНТЪРА НА БАН В МЛАДОСТ С БАЛОН ЛИ?!?!?!

8

Анонимен

преди 11 години

Отидоха паричките за .... на вятъра.

7

м

преди 11 години

До Чаушескукоментара ти показва какъв е процента на интелекта ти или по-точно къде се намира при теб - хаха - когато не разбираш нещо, по-добре си трайкай

6

Чаушеску

преди 11 години

С този капак от тоалетна чиния на снимката какво се измерва!? Сигурно ширината на дупетата на извънземните :)))

5

Учуден фен на Боко

преди 11 години

Брей, какви неща изкарват феодалните старчета... Не можахме да ги затрием, значи. Нищо, дори и да не успеем да се доберем до власта, ще им спретнем някое мероприятие! А сега сериозно - въпреки тежкото състояние, в което се намира науката, благодарение на изключително неуки хора и то в последните няколко години, съм много щастлив от факта, че нашите учени, напук, работят и създават!

4

Тихомир Томов

преди 11 години

Това е добра новина, но усилията ми да предизвикам дебат за таксата в Европейската Космическа Агенция на национално и общинско ниво в Стара Загора не се получи поради вродената селяния на всичките ни управления . Ползите от космоса след 30 години ще са много и то стратегически за нас . Живеем сред природни дадености и изключително *** политици . Интересно кой ще храни животинките на борда ?

3

pijijiapan

преди 11 години

Хубава новина. Несъмнено обаче и сега ще се намерят плювачи от рода "хората нямат пари за хляб, а те сонди ми изпращат".

2

Анонимен

преди 11 години

Стига с тая наука бе, кажете какво казал Местан, Кунева, Костов, Станишев, Борисов- това е важното. Стана вече обяд, само от Костов и Борисов чухме

1

Анонимен

преди 11 години

Браво, ето това е хубава и приятна новина.