176

гербер

преди 11 години

Ей, *** давайте с плювните, че не остана. На 12 ще ви смачкаме, ***. Мачкай Бате Бойко, мачкай. Отрязаха ви далаверите. Парите взеха да свършват, а! Мръсни ***.

175

ДОСАМО ГЕРБ - номер

преди 11 години

КОЕ Е ПО ВАЖНО И ПРЕСТЪПНО ? ЗАПИСВАНЕ НА РАЗГОВОРА ИЛИ САМОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА РАЗГОВОРА .

174

Анонимен

преди 11 години

До САМО ГЕРБ - номер 15 Чалга държава, мутра за премиер и то продукт на посткомунистите

173

Анонимен

преди 11 години

До САМО ГЕРБ - номер 15: Или ГЕРБ са ти платили, или просто си зомбиран и дори не схващаш за какво става въпрос! Премиер, министр, градски прокурор, депутати са на разпит за престъпления по служба и ти продължаваша да викаш "Ура"!!! На 12 май народът ще измете милиционерската шайка разбойници!

172

САМО ГЕРБ - номер 15

преди 11 години

Няма нищо смущаващо в това! Дали е бил на разпит или на разговор не е чак толкова важно! По-важно е да се изясни и да се намерят групата от хора, които организират тези престъпни деяния!!! Въпреки всичко ще подкрепя ГЕРБ с номер 15! Призовавам Ви и Вие да подкрепите ГЕРБ за втори мандат!

171

категоричен

преди 11 години

Всеки ,които желае добро бъдеще за децата си, трябва да разчита на Бойко Борисов и ГЕРБ.Всички извън ГЕРБ ще поддържат по силата на обстоятелствата статуквото и пропадането на България!Хора мислете!

170

терминология

преди 11 години

нищо друго няма на лице.Всяко вербално общуване м/у двама или повече хора се Нарича - Разговор!

169

Анонимен

преди 11 години

GLASUVAI TE ZA GERB .PARTIATA KOIATO SAZDADE NAI MNOGO NE6TA V STRANATA NI.NE GLASUVAI TE ZA BSP ZA6TOTO SE VRA6TA ME VAV VREMETO NA MRAKA I KOPONITE.BALGARI GLASUVAITE ZA SVETLOTO BADE6TE NA NA6ITE DECA.SAMO HORA KOITO SE STRAHUVAT OT MRASNATA PO6ILKA NA BSP NE MOGAT DA PROUMEIAT 4E TE SI IGRAIAT TIAH.SAMO GERB USPEH NA ISBORITE.POBEDA

168

ива

преди 11 години

Мисля че по важното е да гласуваме всички на 12 и то за ГЕРБ!

167

Анонимен

преди 11 години

Червените микерета пак се активираха. Пишат, пишат и си слагат ли слагат плюсове. За вас ли да гласувам бе *** , От месеци сте се активирали и постоянно плюете.Е..ти и протоколните дройди , утре и майките ще си продадете за *** по заповед на партията от проситано 20

166

Гуньо Простия

преди 11 години

Я си купих бракувани яйца останале от велик ден на примоция баце и вече съм готов за след изборите за пресконференцията на ГЕРБ!

165

Вирджиния до 191

преди 11 години

Вие сте много нагли, та нали лично главатарят на турската ислямска партия и сегашен министър-председател на Турция,поздрави Тиквата и му пожела успех на изборите, а Райков се е обяснявал пред турския посланик, че прави всичко възможно, за да се отлага признаването на арменския геноцид.

164

Анонимен

преди 11 години

"ДАЙ МИ ПЕТ"

163

Dundi

преди 11 години

На 12-ти с бюлетина 15 !

162

Анонимен

преди 11 години

Боооклук , банкянски !!!

161

ив

преди 11 години

Хора гласувайте на изборите за ГЕРБ! Не позволявайте комунизма заедно с турците да ни управляват и да се доберат до властта, 20 години сме били така.... Направете правилният избор! ГЕРБ за 3 години управление направиха много повече от колкото БСП за 20. София се превърна в прекрасна европейска столица, страната ни все повече се превръща е една нормална държава! Гласувайте за ГЕРБ!

160

Анонимен

преди 11 години

Баси селския бек е този Борисов - лъже, маже...

159

COMMUNE

преди 11 години

"ИЗВЪНРЕДНО" НАГЪЛ,ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ И КЛЕПТОМАНИН."НЕПОНОСИМО" ***,ПОТОМЪК НА "ПЕЧЕНЕЗИ"!

158

Анонимен

преди 11 години

И какво стана то? Борисов пак го изловиха в поредната му лъжа. За кой ли път вече! И как да вярваш на такъв политик, който е скаран с истината, мрази я и лъже просто ей така, още щом си отвори устата.....

157

Анонимен

преди 11 години

Бивол пусна : НОВ ЗАПИС: БОРИСОВ ОБЯСНЯВА КАК СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИИграта загрубя.