209

емо

преди 11 години

оцвъкан цвък-аъууу вони

208

Анонимен

преди 11 години

Не искам да знам какво, а КОГА!?

207

Франко Фере

преди 11 години

Убавци Блогери получавате Синитегоров вътрашен министар плюс тиква и тогава А.

206

Анонимен

преди 11 години

Е е? Тяхната дума срещу тази на шефа.В съда кой ще го отнесе? Ченгета разбира се и то честните тез дето са гледали да си запазят хляба. Сега ще отнесат по една условна и ще прецакат 20-те заплати.А Цвъчко чист ще излезе и с право.Писменни заповеди няма а и да са го записали пред съда не минава.Така е у нас шеф да си ,к..ра го отнасят мишоците,същите тез дето отново ще гласуват за ГЕРБ заставени от същите тез шефове, само и само да си запазят мизерната заплатка. Така е устроен света на мишките .

205

Анонимен

преди 11 години

Беше добре да си тъеглиш куршума, но поненвже си *** това няма да се случи.

204

Анонимен

преди 11 години

Които са от матряла гласуват за ГЕРБ и БСП.

203

Зико

преди 11 години

Вальо Лимонадата какво се обажда ??? тоя *** селянин живее срещу Монтерей и стана част от него,... бая мърсотии и частни поръчки свърши в МВР ... много пари направи, но дали ще успее да ги изхарчи ??? Доста народ екзекутира и той . .

202

Анонимен

преди 11 години

Петко Бочаров - агент на ДС,какво да му слушам на тоя ?

201

Петров

преди 11 години

До Q! Тоя пък слуша Петко Бочаров! Аз си мислех че балъците са измрели в Татковината, ама явно още ги има!

200

outsider

преди 11 години

До Q на 232: Ще ти кажа под секрет, че П. Бочаров може да каже всичко. Проблема не е негов (както и на Цецо Цветанов), а на тези, които му верват.

199

Цепелин

преди 11 години

Какво го обвинявате Цуцко. Така е обучено момчето. Завършил е като агент на ФБР и там по техните закони не само се подслушва навсякъде без разрешение, ами и се преравят къщите на всички хора които не са влизали в тях повече от 2 седмици. Нали харесвате американската система ето ви един кадър от там.

198

Анонимен

преди 11 години

Ама разбира се бе другарю Петров,разбира се че ще си понесе зАслуженото...след 12 години тежка конспиративна работа агент Кривата глава(Ц.Ц.) изпълни с успех всички поставени му задачи и след още само няколко месеца ще се отегли в зАслужена почивка като много богат и млад пенсионер.Останалите другари агенти-кукли Гоце,Серж,Пръмова,Лютфи...и Трактора продължават с изпълненито на оперативните комбинации до пълното разграбване и унищожение на територията ***...А Б.Б е ***(те и за това си го избраха)...както и всички ние очевидно щом след всичко което ни причиниха продължаваме да търпим

197

Анонимен

преди 11 години

ПЪТНИК КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГРИЗНЕШ ДЪРВОТО НЯМА САМО ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА ДА ГО ЯДАТ

196

Q

преди 11 години

До outsider Вчера П.Бочаров, заеви, че Президента Ж. Желев е бил подслушван от правителството на БСП, по него време. Не обвинявам никого нито оправдавам, казвам само, че това с подслушването е нещо, като ***. Наскоро ислямистите забраниха на жените да ***. Факт.

195

БЪЛГАРИН...

преди 11 години

....КОЙ МИ Е БРЪКНАЛ У ДЖОБА, ХЛЕБА НА ДЕЦАТА И СЕМЕЙСТВОТО ----ХАИР ,НЕ Е ВИДЕЛ..!.... И *** НЕМА ДА ВИДАТ!

194

КРОТКО ,БЕ...

преди 11 години

....ШЕ ВИ ПЛАТИМЕ , ЗА ЦЕНИТЕ НА ТОКА....!!!С КВИТАНЦИЯ:...."бюлетина 15!"!!Да н"ги е здраве на ОВЧия ,сърГЕЙЧО и Драгалевската ***!

193

ибат мен

преди 11 години

До Батман Гласувай си за гея и знам че мечтаеш всички да те псуват!Но едва ли някой ще се жертва заради левият ти уклон да те задоволи!!!!

192

Анонимен

преди 11 години

Валентинчо, мамино престъпниче, какви ги говориш ти бе, мръс-нико ! Ти ли имаш право да говориш за морал бе ? Откъде ти дойдоха парите на теб, бе? Що не кажеш как подслушваше и проследяваше по твое време бе гнусник до-лен, и как изпълнявахте и мокри поръчки и с наркотици се занимавахте ...

191

Анонимен

преди 11 години

Проблема на Цветанов е 4е не е преустановил такива подслушвания .Той сега не може да застане пред хората и да се оправдава 4е вижте ли това е оби4айна практика .Не просто така сигнала дойде от съсела , ами той знае за какво става въпрос.

190

outsider

преди 11 години

На платените писачи на ГЕРБ за каквото и да става дума, все "комунистите" са им виновни. А това, дали някой устно е нареждал да се подслушват политици, бизнесмени и дори министри на ГЕРБ за тях не е никакъв проблем.А и Цецо "се е заклел в децата си" (по думите на бат' Бойко) че няма такова нещо. Да му верваме ли?