46

123

преди 11 години

По време на "омразния комунизъм" работната ръка НЕ Е ДОСТИГАЛА!!! А сега при хубавата демокраДция имаме 20% безработни, хората не доживяват пенсия, а тези които я доживеят им се иска да не са. Изводите оставям на вас!

45

123

преди 11 години

По време на "омразния комунизъм" работната НЕ Е ДОСТИГАЛА!!! А сега при хубавата демокраДция имаме 20% безработни, хората не доживяват пенсия, а тези които я доживеят им се иска да не са. Изводите оставям на вас!

44

муспи

преди 11 години

А да сте забелязали случайно някъде, и на запад и тука да се пита - защо не се раждат деца? Ето го и забраненият отговор: Защото социалните условия не позволяват този лукс, освен ако бялия човек се превърне в дивак. Но той предпочита смъртта пред дивашкото съществуване, върху което му свойство паразитстват евреите в геноцида си над бялата раса.

43

Орхан

преди 11 години

Ние трябва да се радваме че ги имаме ромите. Турците напуснаха, поне ромите да ги уважаваме и да ги задържим, иначе тази държава ще загине

42

Анонимен

преди 11 години

До Колелото се върти-напълно си прав

41

юйъэфхп

преди 11 години

Проблемът не е нито в икономиката, нито в каквото и да е. Проблемът е в ПРАВИЛНО разпределяне на благата. Струва ми се, че комунизмът ще бъде довлечен зорлем, направо хванат за уши.

40

Гено

преди 11 години

Ми да свалят акцизите на цигарите и алкохола и броят на достигащите пенсионна възраст ще започне да намалява. А най-много ще се облажи здравната каса :-)

39

Анонимен

преди 11 години

Проблема не е многото пенсионери. Проблема е в безконтролната неолиберална система. Чорбаджиите не щат да плащат заплати на работниците си и за това искат да си вкарват безконтролно разни *** да им работят за без пари. В същото време в ЕС повече от 50% от младежите са без работа а и доста от по възрастните. И какво излиза накрая? Свободна работна рака дал господ и то от бели и интелигентни хора а тия се вайкат, че няма кой да работи и вкарват *** от Африка.

38

Анонимен

преди 11 години

Не може икономиката непрекъснато да се "разширява". Идва момент в които трябва разумно да се използва наличното, защото няма нищо безкрайно, дори Вселената. Неправилното разпределение на ресурсите и ценностната система на човечеството го убива.

37

Анонимен

преди 11 години

Aбе, докога ще ни заблуждават тия западноевропейци? Нали от средата на миналия век когато в България имаше най много работа за всички и трябваше да се работи на шестдневна работна седмица,точно те проглушаваха света с хвалбите си че вече са преминали на четиридневна работна седмица, а жените им си стояли безработни в къщи за да отглеждат повече деца без да има нужда да работят и че за в бъдеще могат да се пенсионират още на 45 години,пък каква стана сега че трябвало да се работи до 68 години !

36

Анонимен

преди 11 години

Да накарат арабите да работят, не да седят на сянка пред дюкяните си в Париж. Никой не е виждал арабин и *** в Европа да работи. Те и не идват тук за това, а да лапат помощи. Безработицата в Испания е 25% - защо са им още ленивци? В същото време държави, от които може да дойде интелигентна и християнска раб. ръка - Украйна, Русия, Беларус - са отрязани с визи. Това си е живо лицемерие от Европа.

35

Анонимен

преди 11 години

И какъв е проблемът, ако вноските за обществено осигуряване са еднакви с пенсиите? Никакъв - един работещ издържа един пенсионер. Да, ама не! Системата за обществено осигуряване е една огромна пирамида, която неизбежно ще рухне! Средствата, сибирани по тези пера, се пренасочват другаде! Работещите биват ограбвани систематично, а когато дойде време да получават пенсии, вече просто няма да има откъде да се вземат!

34

larry

преди 11 години

Не се притеснявайте - в България имигранти няма да дойдат нито квалифицирани,нито никакви.Просто заплащането е смешно малко за да съблазни който и да е потенциален "нов българин".Хората избират в страни с установени правила и добри заплати и отиват там.Ние ще трябва да си решаваме проблемът със застаряването по друг начин.

33

Зъбчо

преди 11 години

Имигрантите само ще донесат хаос. То и сега се случва. Имам чувството, че хората в сянка готвят жесток социален експеримент, от който ще пострадат милиони. Имигрантите най-много ще го отнесат. След тях ще дойде ред на "кореняците". Виждам една корпоративна и тоталитарна Европа, която ще бъде въвлечена в нов глобален конфликт...

32

Анонимен

преди 11 години

ако забранят на пенсионерите да работят ,безработицата ще падне с около50%

31

бупси

преди 11 години

До Олене разбираш от политическа философия, не се изказвай

30

Оле

преди 11 години

Верно ли има още хора които мечтаят за комунизъм?? Никога повече няма да се върне тоя строй. Дребните хорица винаги искат да сриват нещо което друг е постигнал.....

29

Анонимен

преди 11 години

Имаме уникална безработица, за какъв дявол са ми емигранти, само да увеличат хаоса и да си донесат проблемите тук, като че ли си нямаме в излишък?!?!???

28

Анонимен

преди 11 години

тази статия звучи налудничаво! защо не се вземе предвид свръх популацията и огромната раждаемост на араби в западния и северен свят. на петима араби има по един пенсионер.

27

mario.fu.90

преди 11 години

От друга страна мисля че една нова комунистическа революция е крайно необходима. Световният корпоративен капитализъм трябва да бъде сринат.