10

Samuilov

преди 11 години

Обещавайте, обещавайте, учеха ги комунистите (социалистите)

9

Анонимен

преди 11 години

Във Франция всички разрушения ги направиха дясните,начеро със Сарко и Фион-800милиарда дълг,един милион безработни и хиляди предприятия фалирали.Тавя няма нищо общо с Оланд .Социалистите тук са различни от френските.

8

Анонимен

преди 11 години

Толкова могат социалистите. А Станишевците - още по-малко.

7

Анонимен

преди 11 години

Оланд наследи разрушена държава,дин милион безработни,800 милиарда дъл и всичко това е от прекрасното ръководство на Саркози и Фион.350000 хиляди предприятия фалираха от периода 2007-2012 година.Сега дясните искат да го дестабилизират и излизат на ринга Меланшон и Льо Пен,а те са като сектите,стремят се да се доберат до върха.Оланд ще успее и ще изведе Франция на високо и ще премахне тези пречки.

6

Анонимен

преди 11 години

След управление на социалист трева не никне, тези са голяма напаст, трябва да се държат далече от властта!

5

Анонимен

преди 11 години

Продължаваме с разсъжденията и стигаме до следващия въпрос - какво общо имат белгийските, датските, шведските, нека кажем и френските социалисти с нашата разбойническа БСП? Дали висшите партийци на социалистическите партии на тези държави са станали милионери за сметка заробването на държавата и гражданите? Надали.И какви данъци има в скандинавските държави? 10%, а богатите не плащат нищо, защото ползват услугите на качествени счетоводители?

4

Анонимен

преди 11 години

Именно, емигрантите. Оставяме настрана от колко време управляват социалистите в Белгия и минаваме на директния въпрос - кой пусна емигрантите във Франция? Някой си Франсоа. Е, верно, не Оланд, ама той пък също спечели изборите благодарение на обещанията му за повишение на социалните придобивки за емигрантите за сметка данъците на работещите.

3

Анонимен

преди 11 години

Чета коментарите на невежите тиквиници,които не са излизали от *** си.Всички западни държави,това са държави с едни от най0високите стандарти на живот са СОЦИАЛНИ държави!! С безплатно образование,здравеопазване,много високи пенсии и помощи за нетолкова богатите !! Тиквиниците биха нарекли такива държави-комунистически !!В Белгия,столицата на ЕС от 15 години управляват социалистите !!Това са държави,в които се борят и за най-малките си социални права!!Проблемът са имигрантите!

2

x

преди 11 години

Allez les Bleus .allez les France

1

Анонимен

преди 11 години

"Лозунгът на кампанията беше: Време е за промяна!"А защо не е бил "Да си върнем Франция"?Иначе - "Давай, Франсоа! Ние сме с теб!"; "Червена вълна залива Европа" и други такива изцепки на изкуфели социалисти. Дано БСП има възможност да състави правителство в комплект с ДС-арската групировка на ДПС, че тогава да им капне *** на нашите червени гайди.