166

FBI

преди 11 години

Проект Възродителен Процес кога най-сетне ще влезе в съда в Хага? там където му е местото , очакваме справедлив Процес , Политиката в България започва от Възродителен Процес с насаждане на Етническа омраза

165

Грешка

преди 11 години

Ситуацията не е предизборна, ами следгерберастка

164

Анонимен

преди 11 години

До RadoБраво! Радвам се, че има и мислещи люде, че от простаци, подкрепящи ГЕРБ, вече ми се повръща!

163

Анонимен

преди 11 години

До 186Още ли има такива ***???

162

муспи

преди 11 години

Само бандити които са намалили българите с 1/3, и ограбили народа до дъно, предпочитат да се говори за разни подслушвания. Че в тяхната 22 годишна дейност няма по невинна постъпка от тези подслушвания. В тяхна представа даже това се прави за да не отиват парите в непредвидено място.

161

анонимен

преди 11 години

който гласува за друго освен за ГЕРБ не е българин. Метежите и откровенните лъжи не са специалитет на истинския българин, а на ограничените партийни централи готови да предадат интересите на България. Тези партийни централи прежалиха собствените си кадри в името на чужди на родината интереси. Единствени доказали съпричастност към хората са ГЕРБ и затова трябва да бъдат подкрепени. За първи път в България има пътища. Нека не спираме по средата.

160

хех:)

преди 11 години

До 177 аз съм на средна възраст и не вярвам на изброените, но ББ до там ме докара, че да се моля, всеки един от тях да дойде да ме управлява.

159

Танев

преди 11 години

youtube/watch?v=abHlh6EY4_c

158

Анонимен

преди 11 години

Архимед!!!!!!!!!!! .........." стига вече, не е нормална тази ситуация и не е нормално тя винаги да се случва преди избори........Че като излезе по друго време за Мишо бирата...тръгнаха да търсят кой е подслушвал, вместо да вкарат Боко в затвора!!!!!!!!!!!!!! Още повече че той по късно вместо да се скрие в миша дупка се би в гърдите че малко е псувал президента!

157

Адолф Хитлер

преди 11 години

Всички са болшевики,Бойко,Сергей,Симеон/Саксофонски/,Иван/Костов/,Филип/Димитров/,Жан/Виденов/,Димитър/Попов,Андрей/Луканов/,Желю/Желев/.БОЛШЕВИЗМЪТ Е РАВНОЗНАЧЕН НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ОБЩЕСТВОТО...комунистът Е бил и ще бъде винаги наш враг.

156

Колега

преди 11 години

До RadoДемократичният свят доказа,а и времето,че комунизмът е не е само вреден,а и опасен.Това е ретрограден и противоречащ на човешката природа строй,който не може да бъде поддържан по друг начин, освен с репресия.Това го доказва и съвременната БСП,която е неясна и опасна симбиоза между социално говорене и олигархическо действие-приватизация, стимулиране на едрия/червен/ бизнес,създаване и отглеждане на монополи,плосък данък и др.Да не забравяме,че готвят за премиер десен по възгледи финансист

155

Rado

преди 11 години

Колеги пишещи,Нека правим разлика между нещо вредно като комунизма и нещо опасно като триумф на посредствеността на Бойко.

154

Бай Марин

преди 11 години

От всичко до сега, не разбрах кой е подслушван незаконно.Едно име да се даде от тези, които са подслушвани незаконно.Защото до момента се разбра,че единствено Бойко Борисов е подслушван незаконно и то след като Цветанов не е бил министър.Или може би Борисов е бил подслушван законно?Знаем, че МВР отрече 3-та да са слушани. Кой тогава?Остава прокуратурата, чрез службата на ДАНС.Ако това е така, аз по-голям скандал от това не виждам!И то по-време на избори!

153

Еми да

преди 11 години

Чакам Станишко да ме захрани. Няма начин да не прати нещо, а аз ще направя всичко което трябва за да докажа, че е прав.

152

Видов ден

преди 11 години

Скоро няма да живеем заедно с тези престъпници и с техните застъпници, които с манипулации станаха президент, министър-председател и служебно правителство ! Напред, Урааа !

151

murmashka

преди 11 години

До 211 Именно това е най-важното! Мутрата Бойко трябва да легне в затвора В това ще е спасението за България Иначе тая мутра - бойко и бандитския ,,Герб" има дълго да мътят водата в България и да оплитат с лъжи лековерните хора и ги карат да ядът магистралки

150

Анонимен

преди 11 години

тази държава е на закриване

149

Анонимен

преди 11 години

Истината според президента е сбор от "нечисти скандали"?

148

т

преди 11 години

До Анонимен-171-стига си обикалял всички новини за да проповядваш политиката на АТАКА,устата ти мирише от глад и все едно и също повтаряш.*** болен лидеров да те нахрани за да млъкниш.

147

211

преди 11 години

Цацаров няма ли вече да се захване с големите кражби,прането на пари,офшордките,фалитите на банки и куп още престъпления.Като,че ли най-важната мисия в живота му е да проверява анонимните сигнали срещу Борисов.Нещо започва да намирисва.