20

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Само с бой могат да се оправят нещата. След изборите ако нещата не започнат да се променят на добро , вместо знамена трябва да сме с тояги

19

Анонимен

преди 11 години

Ей гадни жадни за власт демони съсипахте го този град! Ако не можете да се справите с проблемите на град Варна се махайте от общината!

18

Анонимен

преди 11 години

Наслагали ни в листите всякакви натрапници и парашутисти, без да ни питат. Общинарите си правят врътки, без да ни питат. Това, Варна, е опитно зайче на превъртели за власт експериментатори.

17

Анонимен

преди 11 години

До мираЩот е бесепар, така ли?!Лъжла!

16

троскот

преди 11 години

До КОКО ...в Барцелона е същото положение...даже като говорих с каталунците те изполват същите думи ,които и тук крещим.(Рахой-бандит,Сапатеро-гангстер)ит.н.

15

Eва

преди 11 години

Много ясно, *** и ГЕРБ си играят игричките и се оттърват от всичко некорупно, което не им играе по свирката... но българинът си е бил и си остава проста овцичка... Само блее и пасе и върви подир падаря.... а от милата ни Варна нищо не остана ;(

14

Анонимен

преди 11 години

МАФИЯТА ГЕРБ/***/ ИСКА СВОЙ КМЕТ А НЕ НЕЗАВИСИМ.! ТРЯБВА ДА Е ЗАВИСИМ,! КАТО БУДА БОЙКОВ.!

13

КОКО

преди 11 години

Ето затова се махам от Варна и заминавам за Барселона:)

12

Анонимен

преди 11 години

Това беше тактиката на тройната коалиция и Костов с една дума на ДС, дасе измести вниманието от техните крадливи истории които чувахме всеки ден Мургината за 2 милиярда АЕЦ белене за 120 милиярда братя галеви със Румен Петров трактора царят и всичката им мутренска сващина която действа със пълна пара.Но гн Борисов със нищо неможете дъго разбийте така че вие приключихте с власта.Хоръта ви знаят всичките способност.

11

мира

преди 11 години

Това е един от малкото некорумпирани и некомпрометирани служители в администрацията. Затова преди време Киро искаше да го маха. Безспорен професионалист като архитект. Определено смяната е за добро. Освен това не е член на ГЕРБ, но е подкрепен от тях, което е показателно. Ако има воля и възможности, ще направи пълна промяна на администрацията. Само че това е доста трудно, поради това, че няма много време.

10

арес

преди 11 години

нов човек от стара свита

9

нечовек

преди 11 години

Болшинството от общинските съветници са приходящи от села и паланки индивиди,готови да се продадат или да слугуват на всеки господар.И как да искаме да им пука за града ! Затова огън бий и на тези избори да изметем тази гмеж до крак,включая този Митковски,който е тотално некадърен ортопед осакатил сума ти хора от безхаберие.Тези хора са там за себе си,не за града ни !

8

Анонимен

преди 11 години

Най ми е жал за Варна и черноморието като цяло. Тя ми е любим град, наред с Велико Търново и Русе, но тези скапани мафиоти от *** години наред задушават народа и с тях оправия няма. Единствено чистка с помощта на барети и някой ненормален генерал, който му стиска да направи военно положение. Иначе незнам как. Ще си играят игрите, пък Варна ще се обезлюдява и местните ще работят по 6 дни в седмицата за смешни пари.

7

чичо доктор

преди 11 години

Изберете др.Емилова и карайте на чайчета,че какъв глад чака Варна това лато...

6

Анонимен

преди 11 години

Циркът продължава.

5

FAIL

преди 11 години

Май не им е много весело на гербарийте в момента!

4

Анонимен

преди 11 години

Ох ох ох. Той от много сладък ресор тоя новия кмет бе. *** трябва да си оправят "евро поръчките". Кой ги избира тия леваци? Всичките трябва да подадат оставка!

3

ДО 1

преди 11 години

Този е ***, без значение дали на ***, на Герп или на нещо друго.В момента проблема на Варна се нарича герп и факта, че продължиха безконтролното и безхаберно управление на Общината, с което потвърдиха статута си на некадърници!

2

Анонимен

преди 11 години

Някой бърза да си прибере парите от общината преди изборите, защото след изборите няма да е там. Ха познайте кой

1

Анонимен

преди 11 години

И този ли е *** на ***? Някой запознат Варненец да каже.