826

...

преди 11 години

Трябва да се направи специално тълкуване какво точно означава 'мое ли да си ***' като милиционерски термин от психотрониката. За повече подробности вж. Дисертацията на Титуляра

825

kati

преди 11 години

Пълен потрес.Жалко за тези хора които водят този пошъл разговор , жалко и за нас, които го чуваме.И като си прдстабите , че на стените в кабинетите им висят портретите на Левски и Ботев...Каква подигравка .

824

? !

преди 11 години

Абе тоа на снимката горе що гледа като ПОС*АН ??

823

До срс

преди 11 години

До срсИнтересно как коментирате и съдите кое е просташко, кое не е, а не знаете български език? Може ли уважаващ себе си човек да напише "збърка"? Просто недоумявам, каква неграмотност се шири? И сред тази неграмотност се надявате да имаме качествени управници? Ами от къде да дойдат? Няма от къде - това е истината!

822

Анонимен

преди 11 години

Това беше тактиката на тройната коалиция и Костов с една дума на ДС, дасе измести вниманието от техните крадливи истории които чувахме всеки ден Мургината за 2 милиярда АЕЦ белене за 120 милиярда братя галеви със Румен Петров трактора царят и всичката им мутренска сващина която действа със пълна пара.Но гн Борисов със нищо неможете дъго разбийте така че вие приключихте с власта.Хоръта ви знаят всичките способност.

821

Анонимен

преди 11 години

И като е толкова нормално за наглете, защо Кокинов моментално си даде оставката???????

820

Анонимен

преди 11 години

Интересно Лудия дали не е Янко Ваташки. Мутра-милиционер-разбойник-мутра -милиционер- разбойник....хахахаГарантироно от гроб до гроб.

819

Анонимен

преди 11 години

Това ако е нормално, другари гробари, кое ли ви е ненормалното?!?!как дело да се омачка, как пост да се избачка...ама много е нормално ...

818

666666

преди 11 години

Определение - организирана престъпна група "МАФИЯ". Бойко Мафията, Цецо Апартамента, Миро и Какинов ?????????

817

Анонимен

преди 11 години

И каква е драмата толкова голяма , хората си говорят напълно нормално , поне аз нищо нередно не чух , даже останах супер изненадан колко нормални хора са.

816

Бойко

преди 11 години

Не знам как е но тези хора трябва да са в затвора заедно с Цветанов ----не мога да повярвам че такива *** и некадърници стояха толкова години на власт---затриха и това което беше останало в България----кажете сега за кой да гласувам защото нещо не виждам кадърни и честни хора

815

Туийн пикс

преди 11 години

Совите не са това което са! Това не е Бойко! Това е неговата сянка! Не ви лъже Бойко! Неговия ДВОЙНИК ще да е....

814

Анонимен

преди 11 години

До Учуден-- Ти сигурно на луната си бил три години и7месеца

813

Учуден

преди 11 години

За пръв път научавам от тези записи, че Бойко Борисов се доверява на социологическите агенции, казва че вярва на Алфа Рисърч, защото най-много познавали. Ясно е, че някой е поръчал дискредитиране на министрите на Герб, вероятно искат да качат нови лица на политическата сцена. Медиите ми падат много в очите - какво ли не прочетох за тези записи, а пък то се оказват най-нормални разговори. Притеснения, неизвестност, какъвто е животът на всички в България. Добре, че не съм прокурор. Натоварващо е.

812

НЕ на заговора!

преди 11 години

При толкоз врява през последните ГОДИНИ, че МВР подслушва, компроматите са само срещу Борисов и Цветанов и то предизборно! Вербуват се с натиск, заплаха и обещания всички, които са уязвими по някакъв начин, накичват се с калиники и се пращат да провокират и записват изтървани думи от Борисов и Цветанов! В България действа нелегално МВР, обслужващо ''БСП и Сие'',използващо криминалния контингент и ''наште момчета'' в службите? Защо никой не ги ''закача'' и никой не задава въпроси?

811

въпроса е

преди 11 години

Кой и защо пусна в медиите тази партенка?

810

Анонимен

преди 11 години

Stana iasno, che mikrofona e v Naidenov.

809

666! СУПЕР...

преди 11 години

Б.Б.: Роман мое ли си го * Джамбазов или не мое?Б.Б.: Роман си е * малко.... БАЦЕ МИКРОФОНЯ БЕШЕ ТУРЕН НА *** МИРО. ТОЧКА....ОПИКА ТИ ***. ТОЧКА....ЦЕЛА БАНКЯ ЧУ...!

808

до995

преди 11 години

Предположението ти е не обосновано ,защото разговора започва преди влизането на Бойко.А и аз се чудя кой разпространи записа и единствения възможен извършител трябва да се търси в обкръжението на Миро т е или пиарката, или друг по -близко стоящ ,на когото Размирчо има пълно доверие?!

807

Анонимен

преди 11 години

Е, какво толкова-съвсем нормален разговор. Мен лично много ме развеселиха. Може да се направи чудесна постановка или скеч от типа Комиците. Съвсем обикновенни и народни хора. Мислите ли, че дригети дето пускат този уж компромат не са същите?