24

до 42 от славянин

преди 11 години

Анонимко, съвсем правилно казваш, че цивилизоваността се определя по отношението към по-слабите и различните и точно затова се осведоми по-точно какво е отношението на твоите любими ''демократи'' към останалата част от света и най-вече към т. нар. трети свят и като се осведомиш тогава ме учи на ''цивилизованост''! А освен това не знам на базата на какви данни претендираш, че в ''демократичните'' страни психиатричните заведения са по-хуманни от тези в Русия!?

23

Анонимен

преди 11 години

41 славянче никой не се радва на човешките трагдии , но ти видя ли в репортажа по телевизията , какъв е пътя до психиатричното заведение , черен , видя ли оградата на това така наречено заведение , видя ли бараките в стил ГУЛАГ , това ли е твоята прехвалена Русия това ли е символът ти на православие и панславизъм , наистина те съжалявам , толкова са ти объркани понятията . Циливизоваността на едно общество се познава преди всичко по отноението му към по слабите и към различните.

22

славянин

преди 11 години

Най-голямата радост за е когато в Русия умират хора - нека всеки си прави сметката що за ''човеци'' са те! А относно днес управляващият Русия, той е по-свестен от всички руски управници от 1917-та година до днес и точно затова гореспоменатите не могат да спят спокойно и им се иска та чак им се плаче да я управлява някой като масона Горби или пиянката Елцин че да и видят края, ама няма да имат това щастие!

21

Патриот

преди 11 години

Ей тия седерунгелски кратуни пак си витаят в техните американски пропаганди хехехе ми те границите на Русия са си отворени и в резултат на това 10 милиона незаконни емигранти бачкат там,половина Грузия се изсели в Русия да работят !Бедната ти е фантазията за икономическия ръст ,за индустрията и компаниите които се развиват там!Докато целия запад се тресе от безработица и мизерия и бунтове ,Русия си върви с пълна пара!Влезте в реалността малко нелепи сте!

20

emigrant

преди 11 години

Има човек , има проблем ! Ако отворят руската граница , ще останат само Путин и Медведев ! Както България опустя !

19

Xaxxo

преди 11 години

до 16 - Лелче, токова си изтерясала, че и да не си влизала в психиатрия, скоро ще си там

18

Xaxxo

преди 11 години

Ухахха, 22, щото в УСА хич не съм виждал спящи под мостовете клошари и въргалящи се наркомани

17

Анонимен

преди 11 години

В САЩ пускат лудите на свобода, защото не искат да плащат за болници и лечение.

16

Анонимен

преди 11 години

:( това го сънувах, даже се чудих кога ще изкарат в медиите новина

15

Анонимен

преди 11 години

Бог да ги прости хорицата!

14

Действията на сатана

преди 11 години

Ето така ще бъде по цял свят-уж нещастни случаи, а всъщност добре организирани унищожения на хора. Защото сатанизма не се интересува да запази човешкия живот, а да го унищожи.Виждаме го навсякъде и в Америка, и в Европа, и в Азия, и се набеждават нищо неподозиращи хора или се вербуват хора чрез лъжи и измами.Сатанизма вече залива света.

13

Анонимен

преди 11 години

Ходил си в Сантк Петербург к*ра ми янко ,ти само летището да видиш там ,няма да искаш да се върнеш в България.Руснаците срещу нас да тича и след милион години пак няма да ги стигнем и по заплати и по стандарт на живот!Да се сравня държава от първия свят с така от 3тия като България е най -малкото несериозно!

12

До № 13

преди 11 години

Не пожелавам на никого, особено на по-чувствителните хора, да надзърнат в психиатрия. Посещавал съм с учебна цел психиатрия в Санкт Петербург. Беше отдавна, болницата беше някъде на север, близо до Озерки. Всичко изглеждаше напълно нормално, хората бяха чисти и видимо добри гледани, добре хранени. Хайде да оставим изтърканата тема за "сталинските психушки"! Някой да търси билет за "Полет над кукувиче гнездо"? Или да намери книгата? А в нашите болници положението е жалко! Или не съм прав? А?

11

Анонимен

преди 11 години

БСП ПОБЕДА

10

смех

преди 11 години

Ето ви един квалифициран и възпитан англ.лекар - Д-р Харолд Шипман, а не като лошите руски лекари.

9

Анонимен

преди 11 години

Русия е велика държава със стабилна икономика и се грижи за болните си в пъти по-добре от България. В Русия болните са нахранени, облечени, лекарствата им са безплатни и в стаите е топло. У нас: болничния престой се заплаща, лекарствата се плащат, носиш си от вкъщи дрехи и чаршафи, близките всеки ден трябва да ти носят храна и зимата е студено в болниците ни

8

Xaxxo

преди 11 години

13 теб кога те пуснаха от там? В американска психиатрия по-добре ли е?

7

Карамбо

преди 11 години

ми като сте пичове ходете и работете в Москова за 1200 евро :)))да ви видиме :ДРусия не стъпвам дори на екскурзия!

6

що

преди 11 години

Прозорците на тези болници най вероятно са с решетки и са като капан за бедствия. Може би трябва някакви противопожарни изходи.

5

Xaxxo

преди 11 години

Да добавям ли, и че се пенсионират на 50-55 години в Русия? Че безработица практически - няма?