8

Анонимен

преди 11 години

Чудо би било, ако испански отбор победи германски, което се е случвало извънредно рядко - мисля че и двата испански отбора трябва да благодарят на съдбата и на съдиите за минималните загуби от немските суперграндове!

7

асдасдас

преди 11 години

До dpaНе си добре, изобщо даже. Това е футбол, а не балет. За бодичек чувал ли си? Като не те кефи не гледай бе....

6

tt

преди 11 години

4ernoto toto e nalice.

5

Анонимен

преди 11 години

чудо е че Барцелона се отърва с толкова малко голове благодарение на 4 неотсъдени дузпи за волейболни изпълнения от страна на техните мунчовци!

4

robocock76

преди 11 години

Цеци не се чу цял мач. Това да не е Райо Валекано или Осадуна. Смешници. Цял мач се въргаляха като прасета в ***.

3

Анонимен

преди 11 години

За пореден път се видя, че стилът на Барса е изчерпан. Няма как с безкрайни и безсмислени подавания наляво-надясно и назад да се изненада отлично подготвен противник като Бавария.

2

Анонимен

преди 11 години

Стига мрънкахте бе! 3 дузпи НЕ дадоха на Байерн - Пике реши, че е на волейболен мач. 4:0 + 3 дузпи... Смятайте каква гавра и какъв разгром.

1

dpa

преди 11 години

Не е чудо че бихте благодарение на съдията да. Реалния резултата 1 на 0 за баерн, 3 фалшиви гола и сумати спестени картони за баерн. Един път ако им свирят честно ще остават с по 7 човека до 15-та минута. Освен ритане блъскане, търкаляне и насилие друго не показва баерн, те просто са вредни за футбола, защото не знаят и не могат да играят. Жалко за играта и много добре за комерсията, чалгата и правенето на пари.