8

До TRAKIEC

преди 11 години

Ей, ***, те са си в ЕС отдавна, както и турците. мНого си зле

7

2

преди 11 години

да ви кажа Сърбите се продадоха за един ЕС -може да са всякакви ама заради тъпата политика им взеха Косово и те се предадоха .Когато Сърбите взеха Македония и вкараха в Югославия ние първи я признахме а сърбите последни още по зле .Затова и Македония не е в ЕС заради Албания за да може Сърбия да си реши въпроса но пак няма да може.на Сърби не може да се вярва това е миналото го показва ще ни завъртат пак някой *** номер и нож в гърба като братя славяни .

6

Анонимен

преди 11 години

Mali-i! Mi maketata , kakvo ste pravat bez srabskite gazdi?

5

TRAKIEC

преди 11 години

SRUBSKITE *** NQMAT MQSTO V EC...... TE SA ZA AFRIKANSKIQ SUIUZ KUDETO IM E MQSTOTO ZAEDNO S GURCITE

4

cecko2497

преди 11 години

България трябва да е против, нито Сърбия, нито Турция, нито Македония- и 3-те нямат място в ЕС.

3

Край

преди 11 години

Е братовци доде ви приемат нема да има къде да ви приемат- ЕУ ще се е разпаднало. Ама да не жалите много. Те и турците искаха да са в ЕС па сега като видеха че трябва да плащат за Гърция, Португалия, Италия, Испания и пр. зе да им се не иска. Нема файда от ЕС - нагласата че ТЕ ще ни ДАДАТ да си оправим инфраструктурата, конкурентноспособността и не знам си кво е идиотска никой нищо нема да даде - винаги повече ще вземе.

2

Анонимен

преди 11 години

Малко по малко щще се успкоят нещата , а в едни бъдещи Европейски Щати няма да има аболютно никакво значение сегашното разделение.

1

Анонимен

преди 11 години

Мокри сънища.