129

Анонимен

преди 11 години

Да.. Подготвят всичко за овладяването на ключовите енергийни структури. Но не се заблуждавайте - това не е в името на хората, а продиктувано от корпоративни интереси на олигархичния кръг около президента. Този министър не може и да кихне без да пита. Но скоро и това ще стане ясно... мандата изтича и никой от поставените сега няма да остане! Без значение дали БСП или ГЕРБ управляват!

128

БРАВО!

преди 11 години

ГЛЕДАХ ГО ПРИ САШО ДИКОВ ПО НОВА МНОГО МИ ХАРЕСА МИСЛЕНЕТО МУ ТОВА МОМЧЕ Е МНОГО УМНО И ТРЯБВА ДА СЕ ОЦЕНИ ТОВА - ЗА НЕГО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ НЯМА НИЩО ПОЛИТИЧЕСКИ И ЧЕ МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИНА - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ МОГА ДА КАЖА СЪЩОТО ЗА МВР МИНИСТЪРА А И ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ

127

ANONIMEN

преди 11 години

BRAVO- GERBERSKATA KALINKA AUT,.....,A DRUGITE KOGA,..........

126

Браво

преди 11 години

Браво на министър Асен Василев ! Едно мъжко момче,което започна да бърка в гнездото на осите.Изпитвам уважение и огромна симпатия към Вас,дано да имате силите и възможностите да направите и други чистки в прогнилата и корумпирана енергетика. Желая здраве и успех

125

Тра-ла-ла

преди 11 години

Шефът на БЕХ-Андонов - изгонете го с камъни тоя продажен типаж!

124

Анонимен

преди 11 години

Митко Каратиста, приближен и управител на фирма на Румен Николов - Пашата, е разпределил "вероятно в нарушение на лицензията" едни 800 милиона лева. Това естествено се е отразило на цената на тока."При проверката на ЧЕЗ е обърнато основно внимание на начина на формиране на цените и услугите на електроенергия. Само две от дружествата на ЧЕЗ могат да се нарекат енергийни по смисъла на закона - "ЧЕЗ Разпределение България" и "ЧЕЗ Електро България", каза прокурор *** Златкова. "Тези две дружества са предоставили на "ЧЕЗ България" ЕАД по-голяма част от тези дейности (външни услуги б.ред.), а к

123

Анонимен

преди 11 години

При социализма: 1kWh - 1,5 ст./нощна тарифа, 2,5 ст./дневна тарифа. При социализма електроцентралите са държавна собственост.При демокрацията: 1kWh - 14 ст./нощна тарифа, 21 ст./дневна тарифа.При демокрацията електроцентралите са собственост на чуждестранни "инвеститори", като например ТЕЦ "Марица изток", чийто нови чорбаджии са "AES Corporation" и "Entergy Corporation". И ако българите държат да не стоят на тъмно, могат да си купят "по-качествен" американски ток. За това са помислили българските политици през 2002 и 2005 година, когато са заложили бъдещите вземания от населението, чре

122

БоСимеонов

преди 11 години

Браво. Шефа на Козлодуй - Николов е един продавач на закуски. Няма подходящото образование, няма компетенции. Беше политическо назначение на ГЕРБ. И кръгъл *** между другото.

121

НИКОВ

преди 11 години

Що не протестирате сега бе милички.Нали тиквата и цецо са изритани от управлението, масоните взеха властта благодарение на вашите протести ГЕРБ не са на власт.А тока пак ще ви го увеличават, монополите стават още по-силни,цените се увеличават,строежа на магистрали и инфраструктурни обекти спря.Масонските мафиоти начело с първанов, герговците, руменовците,станишев,орешарски,върхушката на дпс и всички олигарси без изключение,всички висши съдии и прокурори са държава в държавата,сега взимат властта

120

111111111111111

преди 11 години

Никакви уволнения няма да намалят цената на тока, както е и сигурно, че ЧЕЗ ще съди българското правителство за тоталния срив на акциите и вследствие на идиотските изказвания на ББ и главния прокурор за взимане на лиценз без да е минала процедурата. Опитаха се да стоварят всичко на ЕРП-ата, почти се получи, но кашата, която политиците са забъркали от некадърност е огромна и не могат да я скрият вече, каквито и кадрови промени да правят. Само дето чужд инвеститор тука нема да стъпи вече.

119

към 132

преди 11 години

шефа на НАП

118

Анонимен

преди 11 години

Браво на Министъра!Действа точно според политиката на Министерството за добър мениджмънт и икономии !!!Другите Министри да вземат пример от него и да уволняват корумрираните некадърници, докато не намерят свестни професионали за ръководители !!!Например финанс Министър ТРЯБВА да махне шефа на НАХ, защото направи една голяма КАША от началото на тази година, набутвайки всички видове плащания към бюджета, В ЕДИН ПАРАГРАФ! Единната сметка НЕ върши работа, щом няма яснота за минали задължения !!!

117

Анонимен

преди 11 години

Някой запитвал ли се е защо Сашо Дончев финансира толкова медии: "Сега", "Дума", "Труд"... и сумалъка ти "инициативи"?

116

Анонимен

преди 11 години

Разчистват пътя за БСП-шефове и Сашо Дончев, и т.н.

115

Гражданина на РБ

преди 11 години

Уважаеми ГРАЖДАНИ на Република България,Зад ВСИЧКИ договори, които са ви неизгодни, стоят ЖИВИ сегашни политици на България.Осъдете ги...Можете ли?;-)

114

Анонимен

преди 11 години

Дo 104Ела бе пиле шарено да изкараш няколко смени в АЕЦ, да спазваш всички процедури, правилници и инструкции, да спазваш ДИСЦИПЛИНА и като ти се каже нещо да изпълняваш да го правиш на момента, а не да се почесваш, да работиш с ХОРА и тогава пак да коментираш колко големи ни били заплатите. До тогава НЯМАШ ПРАВО НА ДУМА!!! ЯСНО????????????????

113

Гражданин на РБ

преди 11 години

Доколкото знам, договорът за Мариците е подписан от Костов и препотвърден от Овчаров. Договорите за перките и фотоволтаиците (извън нуждите) са подписани от Бойко Борисов.та така.;-)

112

Анонимен

преди 11 години

...а за шеФ на "Гьоло" да бъде наназначен "Московеца" !

111

Гражданин на РБ

преди 11 години

.. Забравих да спомена, че касетите ядрено гориво за ВВЕР-440 и ВВЕР-1000 са много различни и не са взвимозаменяеми.С други думи, на АЕЦ-а й се е наложило да освобождава склад за ядрено гориво от специален режим, за да може, вследствие на повелите на EU, да предаде 1-4 блок за скрап.Е, кой и на каква цена би купил изостанали 10-12 касети ЯГ за ВВЕР-440 (от 349 за реактор, 4 реактора). А, иначе, какво бихме ги правили тия касети? Да харчим пари за съхранението им, съгласно изискванията на МААЕ?

110

До 105

преди 11 години

Ревизия трябва но не само на последното правителство а и на предишните и да се изкарат всички облажили се ама това няма как да стане. Те всички минаха през управлението и навсякъде оставиха диря. А съдебната ни система е пълна с толкова много "наши" хора че няма опасност някой да се окаже осъден. Дано все пак да почнат от някъде но да изкарат ВСИЧКО да видим в какъв батак живеем и че голямата част от него не го създават външни фактори а хората които населяват България!