25

~oko

преди 11 години

страна с неограничени възможности, в която жиевят хора с ограничени такива, благодарение на географско-иситорически фактори.

24

възхитен

преди 11 години

Може,ама не иска!

23

2

преди 11 години

ДА ЖИВЕЯТ ЧОКО И БОКО!

22

Анонимен

преди 11 години

България си е супер .....малко само мафията да пусне аванта на хората или ако може да няма магия ......

21

ДОН ЦЕЦЕ

преди 11 години

Граждани заЕничарскоРомскоБъдеще(ГЕРБ)

20

Анонимен

преди 11 години

А ние какво произвеждаме?НИЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ ***.

19

Анонимен

преди 11 години

Да, като нашата Мафия няма така неограничено опасна!

18

Анонимен

преди 11 години

Тоя ли е дето ни трови децата с тези глупости!!! Я го дайте тука да му .....

17

до 20

преди 11 години

Абе що годе разлика няма!Примерно бачкаш за дом 5-10 години , за кола 2-3 ...Ако искаш да си повече въртиш бизнес...Разликата е в оборота които можеш да направиш на 300 милионен богат пазар и на 7 милионен дето спестява от всичко.Примерно там ако извършваш 2-3 типа услуги ще имаш 200 заявки за 200$ ,а тук 5 заявки за 50 лв е това е.

16

Анонимен

преди 11 години

точно така е, той тук е нямал възможност да твори и хората тук - имат талант, но не и възможности, просто спирачките са на всяка крачка, какво повече да искаме, ето, че и той говори за нфц и грешно даваните пари, да не говорим и за сериала недадените или каквито са там, кой ще каже на севда шишманова, че за такива неща се дават оставки и че е спряла таланта, който не е на всяка крачка за този ***

15

Професора

преди 11 години

Ама тя е страна с неограничени възможности!В коя друга страна Бойко и Цецо ще управляват държавата?Няма друга ,освен България!!!От глупав , по-глупав ,от типигьоз по-нагъл и....баш най-отгоре!Тука е страната с неограничените възможности........ за всеки т*панар!!!

14

Анонимен

преди 11 години

Да, може, но Румен Петков избра не България, а друга държава, за да се развива(и явно е извадил късмет, освен че има и дарба). Фен съм и на Чоко и Боко, и на по-новите му холивудски неща, но отдалеч положението тук изглежда по съвсем друг начин. Любопитен съм дали неговите деца и внуци търсят неограничените възможности в България или пък на друго място по света?

13

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 11 години

народо треба да работи, за да има заплати за мелицията, да громи империализъмо.песе: аз сам невинен, костов е веновен

12

Cartoon Network

преди 11 години

Това бяха златните години на CNetwork. Всички сме израстнали с тези филмчета и знаехме част от тях наизуст. Повечето хора, които ги гледахме тогава бихме ги гледали и сега и бихме им се радвали както и младите биха направили, не остаряват. Сегашният Cartoon Network пуска бълвочи уви, не са и наполовина толкова забавни колкото старите. Boomerang, чат пат пуска от старите.

11

Анонимен

преди 11 години

Ами няма какво повече да се каже за нещата от живота, но комунистическата бетонна глава и това не може да осмисли.

10

Op

преди 11 години

Momma had a chicken, Momma had a cow...dad was proud, he didn't care how...

9

Анонимен

преди 11 години

ако по-малко гледаме в канчето на другия, ако по-малко ругаем действителността, която зависи от нас, ако по-малко приказваме глупости, а повече действаме, ако спрем да търсим кусурите на другите, а нашите се правим че не виждаме - може би наистина ще станем "страна с неограничени възможности". Всичко останало отговаря на заглавието на една книга "празни мисли на един празен човек"

8

Анонимен

преди 11 години

страхотно, браво на този човек, дано да успее да помогне на младите си колеги и те да направят такава кариера

7

Анонимен

преди 11 години

Чоко и Боко бяха велики герои, който е чел ДЪГА - знае! Някога беше голям успех да се сдобиеш с новия брой на това списание.

6

Анонимен

преди 11 години

Че България си е държава с неограничени възможности ... за престъпниците.