781

Анонимен

преди 11 години

BORATINO PRIZNAI SI ILI OTIVASH V PECHKATA.

780

Фермера

преди 11 години

Я като сте такива моралисти всички и подскачате като да не какво зажаданели за да не казвам какво, да си пропомните първо колко години минаха от случая ХОХЕГЕР, от грандиозната измама ЦАНКОВ КАМЪК и защо вие всичките моралисти оставихте нещата така без да положите усилия нещо да се промени ????? Разберете че докато МАТРИЯЛА Е ЛОШ държавата няма да се оправи. Дойдоха едни хора, които се опитаха да нарпавят нещо в един изключително труден период и вие им скочихте само заради някакви съмнения.....

779

Аз

преди 11 години

Милиционерът крещи Демокрация в България няма, няма и да има! Робите продължават да пишат глупости във форумите без да се замислят какво означава това! Ако убие човек публично Цветанов, тогава ще го провъзгласят за герой, защото убитият навярно ще се окаже престъпник от най-високо ниво ли? О, неразумний юроде! Сигнализирахте за неуместен коментар

778

Анонимен

преди 11 години

До Пешо: Така е , но душите ни ще движат по незавършените магистрали комфортно!!!

777

Пешо

преди 11 години

След още един шанс за ГЕРБ ще сме умрели от глад

776

Анонимен

преди 11 години

848: какви ги плещиш? не виждаш ли че цял народ е убеден в ликвидаторската и пагубна политика на ГЕРБ, затова трябва да изчезнат от политическата сцена на българия.

775

СТОЯН

преди 11 години

Хора не се поддавайте на провокации, не гледате ли Станишката какъв ПР прави. Не му вярвайте!!!!! ГЕРБ правят много за нашата държава - нека им дадем още един шанс.

774

Анонимен

преди 11 години

До DundiЦветанов прекърши гръбнака на дребния и средния бизнес и оглави организираната престъпностПо твоето твърдение - изброй ми поне двама големи финансови преступници. Изброй конфискуваните милиони - ако ги имаше все щяха да попълнят поне дупката 100 милиона отишли за подслушване. По моето твърдение - фалираха стотици хиляди фирми. Монополите са на власт в енергетиката, водоснабдяването, топлоснабдяването, аптеките, здравеопазването, търговията и др...

773

di

преди 11 години

до умурения - Каква шпионофобия те гони? Виж американските шпиони как нагло без да се крият ни правляват. За каква България говориш? На мутрите?

772

Dundi

преди 11 години

Цветанов прекърши гръбнака на организираната престъпност.Което води до неоснователни обвинения!Нека нямаме нова тройна коалиция на 12-ти БСП, Атака и ДПС!

771

ели

преди 11 години

Цветанов прекърши гръбнака на организираната престъпност и дали е знаел за подслушването или не ми е все едно. други са акцентите от управлението, с които остава в съзнанието ми

770

ван Гог

преди 11 години

Цецко макар и злобен е доста простодушен и може да казва истината.Всъщност след Мишо бирата, Бойко го отсвири и вече лично се занимава с подслушванията.В крайна сметка отговорността е на самия Бойко, крайно време е да престане да се прави на шушумига и да си поеме отговорността. А и резултатите от подслушванията са му докладвани лично.

769

841

преди 11 години

Подслушването е едно на ръка,друго е да ти влязат в дома когато те няма и да те сплашат,като оставят следи за това- за да разберш,че полицейския ботуш гази въпреки закона.От цялата тая работа да видяхте някой голям мафиот в затвора-не !

768

Анонимен

преди 11 години

3 4 умерен преди 6 часаТочно какъв ви е проблема...разбира се,че руските и турските шпиони у нас трябва да се подслушват. Обратното е абсолютно недопустимо. И биесипе и депесе са слуги на руссия и Турция наши вековни врагове и поробителиумерени идиотимесут йелмаз на когреса на герб защото немогат да контролират ДПСи му градят опозиция заедно с герб и касим далпо дурска партия от герб не сме имали за цялата си следосвобожденска история

767

Анонимен

преди 11 години

Службите на МВР след изборите трябва да бъдат разформировани и изградени нови от хора с морал и съзнание,че основната им дейност е защита на гражданите от престъпни посегателства,а не както до сега да обслужват и обгрижват властимащите.Стига с тази комунистическа милиционерщина.На България са необходими съвременни полицейски служби,за които сигурността,честа и достойнството и опазване собствеността на гражданите е основна задача.

766

БГ

преди 11 години

Добре де, преди известно време гражданина Борисов (познат с прякора тиквата) се кълнеше и защитаваше хартиения плъх, счетоводителчето Дянков. После го изгони и каза, че щял да го бие където го види. Сега пък се кълне за Цв. Цв.. Тогава въпроса е, кой *** му има доверие на тая мутра.

765

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен834Случайно от МВР да разкриха нещо? Три години слухтят, резултат никакъв, и като дошла проверка, началник отдела тръгва да ремонтира сведения с отвертката, макар и пиян. Отвратителна цецовщина и калинковщина на едно място!

764

Анонимен

преди 11 години

Bokluci zvuci I boko

763

умерен

преди 11 години

Точно какъв ви е проблема...разбира се,че руските и турските шпиони у нас трябва да се подслушват. Обратното е абсолютно недопустимо. И биесипе и депесе са слуги на руссия и Турция наши вековни врагове и поробители.За да я има България двете шяйки трябва да бъдат забранени! Къде спи ДАНС??!?!

762

Пак той ли бееееее

преди 11 години

Цв. Цветанов може спокойно да НЕ напуска политиката.ГОСПОДИНЪТ Е КОМПРОМЕТИРАН БЕЗВЪЗВРАТНО. АКО ОСТАНЕ ЩЕ Е БОКСОВА КРУША. КОЙТО ПОИСКА ЩЕ МУ СЕ ИЗРЕЖДА. ТОЙ САМО ЩЕ ОТРИЧА И ДО ТУК. АКО СЕГАШНАТА ОПОЗИЦИЯ СА МАЛКО ПО-УМНИ ЩЕ ГО ОСТАВЯТ.Едва ли някой се съмнява, че хора са подслушвани масово. Че СРС-та са ползувани за политически, икономически, финансов и др. рекет. Никой не се съмнява че Цецоу е в мармалада.Но свят различен.