31

Цецо

преди 11 години

Точно тия BMW-та станаха по 1000лв. и давай сега - избивай комплекси.. Напълно възможно е и случайно да е станало, но да отсечеш стълб с 50км./ч. е минимално вероятно, дори да е метален и да е корозирал. Модата на Голфовете смениха - BMW-тата. Тези снимки да са ви за урок! Ако карате по- бавно няма да загубите много.. всъщност - НИЩО! :)

30

селски карач

преди 11 години

Не ми се мисли какво ще стане когато турбо *** успеят да си закупят истинска спортна японска кола.Щом с 1.6 на газ събарят стълбове,какво ли ще е с ЛАНСЪР или ИМПРЕЗА 2.0 турбо AWD.За Х драив им миришат чорапите,но японските спортисти стават по джоба на разни *** и е притеснително.Не са много сериините коли дето набират 100 за под 6 секунди,а у нас има твърде много диреци.

29

Анонимен

преди 11 години

само като чух BMW и ми стана ясно, че пак са направили катастрофа. Голфаджиите минаха на баварци :D

28

Анонимен

преди 11 години

samo taka BMW gaz do dypka troshi vcichko deto e ot EVN .

27

Manowar

преди 11 години

Ей тези прости стълбове,не се научиха да правят дрифтове :)) А според народната поговорка дето по-умният отстъпва,смятайте какви деградирали селски бекове ,притежаващи само гръбначен мозък са били тези.

26

Анонимен

преди 11 години

ТЕЗИ СТЪЛБОВЕ НЕ СЕ НАУЧИХА ДА СЕ ПАЗЯТ ОТ БМВ та. ДОКОГА ЩЕ ИМ СЕ НАВИРАТ В КОЛИТЕ НА СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ? ТЕЗИ СТЪЛБОВЕ НЕ ЗНАЯТ ЛИ ЧЕ ТЕЗИ КОИТО КАРАТ БМВ НЕ СА ДОБРЕ СЪС ДЕСНИЯТ КРАК? ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ПОЛУЧАВАТ СПАЗМИ НА ТОЗИ КРАК И *** НА ГАЗТА ЗАПЪВА В ЛАМАРИНАТА. ТЕЗИ БМВ та СА КАТО ПРОСТИТУКИ КАТО ВИДЯТ МАЛКО ДЪЖДЕЦ И ЗАПОЧВАТДА СИ ВЪРТЯТ ЗАДНИЦИТЕ. САМО ЧЕ ТОВА НЕ ГО ЗНАЯТ ТЕЗИ КОИТО ГИ КАРАТ. РАЗБИРАТ ГО ЕДВА ТОГАВА КОГАТО НЯКОЙ СТЪЛБ ИМ СЕ ИЗПРЕЧИ НА ПЪТЯ.

25

Анонимен

преди 11 години

Можеше просто да публикувате снимката без обяснения, ние сами щяхме да стигнем до истината.

24

Анонимен

преди 11 години

БМВ... Мечтата на средностатистическия пацул. 15 годишно с чисто нови гуми-галошки втора употреба. Идилията е пълна, ако клифука зад волана е 18 годишен с приятелката си "искам-да-изглеждам-като-фолк-звезда", наричащ я мило "п.*** ми"... уелкъм ту бългериа....

23

666

преди 11 години

До ASIАма ти си някаква много интресна порода разбирач. Първо конете ти бяха критерий дали да е с дискове или не, после критерий стана това, че е 1,6 и преди 2000. Да взема пък аз да ти кажа, че има коли които са 1,6, преди 2000 година са и да, стокови са така. Всичките примери които ти давам са за стокови коли, а не за преправяни.

22

поправка на 24

преди 11 години

Това не е тенденция , това е диагноза !!!

21

666

преди 11 години

До ASIАло, големия шофьор, я леко малко!Аз пак го казвам. Моята е над 100 коня и е с барабани. Не е BMW! И от стълб никога не са ме отлепвали. Има далеч по-сложни правила и смекти които се правят за спирачките от елементарната теория която развиваш!Опасните шофьори не са онези които карат със стоковите карантии на колата, а онези които си мислят, че знаят и могат повече от другите.Желая ти лек ден, и се пази от прелитащите стълбове!

20

edna

преди 11 години

Е пак ли BMW?? Почва да става тенденция..

19

Анонимен

преди 11 години

E36-чката тотална щета! Има нещо вярно, че това са секта - шофьорите на тия коли. Същото обаче може да се каже и за Honda, и за WV Golf . Просто колите са здрави и сравнително евтини, но каквото и да дадеш в ръцете на неопитен шофьор ще направи поразия.

18

!!!

преди 11 години

E kak da ne me e qd za stulba...?

17

Лупус Цоков

преди 11 години

До mneОтзад са дискови спирачки, но изглеждат като барабанни, защото няма наклдаки и дисковете са се оксидирали. А няма накладки отзад, защото, ако си купи накладки и за отзад, няма да му останат пари да сипе газ за 2.78 лв. да иде до дикотеката, за да се напие и на връщане да се шибне в стълба. Горе- долу, така стоят нещата.

16

По подходящо заглави

преди 11 години

Колата скърши стъба, лангурету се разминаха с "уть".

15

666

преди 11 години

До БоТова не е съвсем вярно. Моята е над 100 пък е с барабани отзад. Просто е по-стар модел. Това е.

14

Анонимен

преди 11 години

След такъв удар хубавото е, че са се отървали с леки наранявания.

13

бай Тъпчо

преди 11 години

Ама яз затуй такваз талига сам не зел,щото многу бели прави бе-то или ша бутне дирек или ша са ръгне в дарво или ша са изврати на таван ама лошо,че и с рогите напред в другите коли са тряска,та и убави хора гинат...а пък наште момчета *** за нея бе...и наистина си ***-майтап нема и кат са сберат откачена кола с откачено *** и айдеее...ама нека барем дирек да е а не друга кола с нормални ора...инак яз си спа в каруцата па тя си връви сама у дома-ем съм с предно и ем умно бе...

12

BMW

преди 11 години

Як мотору БМВ-нце ....